304

Анонимен

преди 2 години

Мата Космата що така рязко слезе от новинарските ленти? Готви се прощалното парти на премиера?

303

Анонимен

преди 2 години

Каква намеса на Москва? Къде е тя? В какво се изразява? Намесата на ул. Козяк я виждаме всеки божи ден, включително с поставянето на тоя никому неизвестен самозван парашутист за премиер. Кога Русия се е намесвала във вътрешната политика на България след 1990 г.? Оттогава зависимостта е само от запад и същата се засили неимоверно след приемането ни в НАТО и ЕС.

302

Ралица

преди 2 години

Петков отишъл да излага България нали си свален къде си тръгнал не представляват България

301

Анонимен

преди 2 години

Някой да е виждал интервю на Б.Борисов за Таймс или друго западно издание преди?! Е, това говори много , за който може да разсъждава. Имам приятели в Англия, които въобще не знаеха и не се интересуваха кой управлява БГ, сега обаче знаят името на Кирил Петков и даже бяха споделили негов пост във Фейсбук за това интервю.

300

Румен

преди 2 години

До 348. Само ти се интересуваш от провокации и злепоставяне на премиера. Истината е , че имали руско влияние то и корупцията е на мястото си. Вън руснаците от България. Тук трябва да останат само тези , които си сменят гражданството за българско

299

Анонимен

преди 2 години

Др. Пеетков, Вие сте се хванали с Нинова да управлявате държавата, с Радев да водите личната му война срещу Борисов и ГЕРБ, а приказвате за борба с руското влияние у нас! Вие ли сте наивен, или мислите, че всички бългрски избиратели са наивно вярващи на приказките Ви!

298

Анонимен

преди 2 години

Големият борец срещу корупцията Петков народът му наби шута още на шестия месец.

297

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен, що, ти ставаш ли за такъв за зеле? това ли ти е бизнеса, с тоалетни?

296

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън, ако вие бойковците бяхте на власт, щяхте да плащате в рубли, нямаше да има интерконектор с Гърция (в каквато и фаза да е сега), щяхме да сме още веднъж посмешище и презирани от цяла европа. на теб не ти пука, понеже си на руска издръжка, но все пак

295

Анонимен

преди 2 години

Ти си първо лъжец! След това пронацистки агент!И накрая простт и некадърен!

294

Гиб Мелсън

преди 2 години

Когато си некадърен русофоб винаги може да се оправдаеш с Русия. Като ти е газа три пъти по евтин от Азербайджан защо тогава вдигате газа с 50%. Лъже, маже и се оплете в лъжи? Американски агент. Нает да дразни руснаците и да ги изгони от българския пазар и на тяхно място да дойдат други горива по-скъпи. Сигурно са му платили милиони да свърши тази мръстотия.

293

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е такива престъпници да не бъдат гонени зад океана, а да бъдат наказвани тук.

292

Б

преди 2 години

Копира Бай си Дрън! Бай Дрън също убеждава американците, че Путин е виновен за инфлацията и скоко на цените, но они не му верват!

291

ЬЬЬ

преди 2 години

Всяко демократично правителство трябва да се бори срещу влиянието от русия, срещу путиновия послушник радев,бсп и русоводкофилите в България,но в тази борба трябва да имаме безусловната и постоянна подкрепа от ЕС и САЩ.

290

azz

преди 2 години

Всички видяхме,че можеш да сътвориш невероятни глупости по чужда заръка и да говориш празни приказки...За откровенните лъжи изречени за година време да не коментираме....все някой друг ти е виновен....

289

Teo

преди 2 години

В тежки времена е трудно да се вземат правилните решения. Лесно е, да обвиняваш някой друг за собствената си неспособност да се справиш със ситуацията. Петков, признай си, провали се! Не ставаш! Нито ти, нито екипът ти! Хъс имахте, но сте дилетанти! И сега космосът, атмосферното налягане и влажността на въздуха ви са виновни! Връзки от столетия наричате намеса, а как се нарича идването на Помпейо в България и на следващият ден сделка за 1,3 милиарда долара, при поет ангажимент към друг?

288

Анонимен

преди 2 години

Жалък надувко, Путин не е чувал даже за тебе!

287

българин

преди 2 години

Кирчо, със Зеленски сте лидери в лъжите и лицемерието, най-верните "булонки" на БайДън. Осрахте всичко за няколко месеца, сега Космосът Ви е крив. По-некадърни управници не сме имали в историята си.

286

Анонимен

преди 2 години

Каква опозиция бе, нали собсвения ти коалиционен партьор напусна коалицията ти??

285

Анонимен

преди 2 години

Закона за чуждесранните лобисти ... Закона за търговията и ребейтите... Ето ти два