10

А защо

преди 2 години

България не предостави ПВО системи на Ухани( по Нанси Пелоси)? Уханците могат да работят с тях, нали?Ох, забравих, един, който имаше само акъл за Трабантче по старо време ги наряза по заповед и под ръкоплясканията на другари от адалечна страна.

9

Анонимен

преди 2 години

Путин започва да ме дразни с неговите псевдо-разбирания, че урковците са техни братя и трябва да се действа нежно с тях. Отдавна трябваше да остъкли гнездото на осите в Киев и всичките тия глупости да са свършили отдавна. Аз не искам след приемането на бандеровците в ЕС тук да плъзнат татуирани укро-мафиоти, които ще тероризират българския народ и ще ни върнат в мафиотските години като ранните 90-те на миналия век.

8

Хааа ха ха

преди 2 години

Пусти студ и глад, а де. Изпаднал германец скоро виждали ли сте ?! Втората световна ще ви се види приказка да е.. и швабите ви ...

7

Закривай

преди 2 години

окрайна! Това е една дупка в която потъват парите на данъкоплатците от държавите на ЕС.

6

Анонимен

преди 2 години

"Украйна поиска и "финансова подкрепа" за закупуването на тези системи. Стойността на 11 системи IRIS-T SLM се оценява на 1,5 млрд. евро. Ако договорът бъде подписан, тази година може да бъде доставена само една система. Според изданието, пълното изпълнение на договора ще отнеме четири до пет години." Кой ще чака Украйна 4-5 години виедобре ли сте?

5

Анонимен

преди 2 години

Украйна закупи системите директно от производителя с пари от ЕС. Искате да кажете, че ЕС дари ПВО на Украйна

4

Анонимен

преди 2 години

Искат да съдят Русия, че не им дава достатъчно газ. Руснаците им казаха - не си искаме турбината, защото сме под санкции. Като ни дадете такива и такива документи, тогава ще си я вземем. Цирк. Отговарят им по техния начин. И Шулц се размаза от страх,че фалитът на големите компании почна, а неговото бъдище е несигурно. Сега вече пак - всичко зависи дали Путин ще реши.

3

И

преди 2 години

Шолц май е купен, като Меркел?

2

Анонимен

преди 2 години

Страх, лозе пази.

1

Добра новина

преди 2 години

За лека нощ в България.