194

България над всичко

преди 2 години

сърдете се на клоуна Зеленски!!м'айната й на на'глата Украйна!

193

Анонимен

преди 2 години

207 и 208 ще ви подкрепя когото подкрепите и мен.

192

Анонимен

преди 2 години

209 и 208 ще ви подкрепя когото подкрепите и мен.

191

Гади ми се от

преди 2 години

Лицемери, които си затваряха очите за убийствата на мирни граждани и деца в Донбас. Това продължава и сега. Ще видите кон боб яде ли.

190

profetey

преди 2 години

Официални данни от руска медия: "от 17 февруари в републиката (Донецка) са загинали 256 цивилни, включително 16 деца", "2699 души са ранени, включително 176 деца". Къде са статиите за тези деца. Когато се правят подобни материали, трябва да се гледат 2-те страни.

189

Анонимен

преди 2 години

Характерна черта на русофобите и сорросоидите е че никога абсолютно никога не поглеждат в себе си. Може би защото са на власт.

188

Анонимен

преди 2 години

Според колегата по долу руснаците на Запад били по ниски от тревата това ли ви е демокрацията.

187

Анонимен

преди 2 години

Истината е че на русофилите като мен никой не ни плаща. За разлика от русофобите и сорросоидите на които се плаща. Дали това е грозна истина не мога да кажа.

186

Анонимен

преди 2 години

Грозната истина поне веднъж отговорихте ли на русофилите например за децата на Донбас. Не, защото не ви изнася.

185

Анонимен

преди 2 години

Защо не четете написаното през нощта когато идват задокеанските троляци да видите какви сорросоидни неща са написали. Това е всяка нощ.

184

Грозната истина

преди 2 години

Когато се появят факти които зле поставят Русия, бг русофила прави следното. 1 . Каде бяхте когато... 2. Не е вярно това е спуснато от Сорос. 3. А вие що не говорите за еди кво си. 4. Нато е виновно. 5. Нацистите са виновни. 6. Ако Русия не беше нападнала , Украйна щеше да нападне. 7. Крайцера Москва не е ударен, а потъна от фас и буря. И тн безумни опорки. Истината е че ако му кажат че Путин е кацнал на Слънцето, русофила ще поварва и ще спори че е възможно, стига да е през нощта.

183

Анонимен

преди 2 години

Айде пак инфо от украински медии. Че и Олена Зеленска се изказала за повече достоверност. Че и някакъв местен вестник разпитвал някаква приятелка, а дори името на вестника не се споменава. Забелязва нова тенденция-украинците се заиграват с деца. Бе то живо дете няма да остане както са я подхванали новата опорка в пропагандата.

182

Двойни стандарти!

преди 2 години

Всички деца заслужават да живеят щастливо. Защо нямаше такива сълзи за арабските, сръбските и руските деца? Да не говорим за африканските, индианските, виетнамските и други деца.

181

Анонимен

преди 2 години

Дави е ба в операторите! Психи...чно...болна не мога да напиша! Ама как да напишеш заболяване на психиката по друг начин! ***

180

Анонимен

преди 2 години

Бог да го прости детенцето! По- добре , че си го е прибрал ,да не се мъчи цял живот като аутист! Поне в БГ ,ако майката си отиде първа, детето остава на произвола на съдбата! Съседката ми е на 50г ***- по рождение, не агресивна - дали някой идва да я проверява тази жена от социалните откакто почина майка и? Добре, че я познаваме, та сега съседите се грижим за нея!

179

Анонимен

преди 2 години

Дааа, и са я сервирали за закуска на Путин. Поне така твърдят УКРИНФОРМ и УНИАН.

178

АА

преди 2 години

До Анонимен 204 Не мирише на руска нилоч!

177

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са изверги.

176

Поредната пропаганда

преди 2 години

Статия целяща да очерни Русия. За няколко пробити долара от Козяк. А всъщност колкото повече пишете такива измислици, толкова повече се увеличават феновете на Русия ! Защо не споменавате за Алеята на ангелите в Донецк ? Прочетете нещо за тези дечица. Кой и как ги е избивал от 2014г насам ? И между другото положението на Източния фронт за Украйна става все по плачевно. Нацистите губят по около 1000 (хиляда) души на ден убити и ранени. Руските части снощи са влезли в Северск, докато са в пауза...

175

Анонимен

преди 2 години

АМИ ЗЕЛЕНИЯ ДА ВДИГА БАЙРАКА БЕ. ПОЧНАЛ ДА УБИВА ДЕЦА ОЩЕ ОТ 2014 г. ВЪВ ДНР И ЛНР СЕГА СЕ РАЗРЕВАЛИ. ПУТИН ША МУ НАПРАВИ ЕДНО ,КАТО СЕ ХВАНЕ ЗА ПАЛЦИТЕ.