9

Бъдете Коректни!

преди 2 години

2 милиона ако гласуват на избори, това означава че още 2 милиона не са гласували. Най-честно е да се дадат 120 празни места за негласувалите, а не да се заемат от хора без достатъчно доверие. И ако няма кворум - няма парламент, нови избори. И така, докато не се напълни залата!!!!!!!!!!

8

анонимен

преди 2 години

ВЪРНЕТЕ ХАРТИЕНАТА БЮЛЕТИНА!!

7

Алоооо

преди 2 години

ГЕРБ да не връща мандата ами да предложи широка коалиция ГЕРБ-СДС-ДПС-ИТН-Възраждане и да взимат управлението, за да извадят държавата от кризата. Нали за това свалиха правителството?!?!?!?!?!?!?

6

Анонимен

преди 2 години

По-добре да има Кабинет, отколкото едни 200 милиона загубени за избори, със същия резултат!

5

ПроСоТо

преди 2 години

абе майтапи!...Ей,ВСИЧКИ така наречени "политици" са стадо ХИЕНИ,гризещи тялото на България...Разбира се,като четирикраките си събратя и те понякога се зъбят и хапят за некое по-тлъсто парче от трупа,но..после пак са заедно,НИКОЙ И НЕ ПОМИСЛЯ ДА НАПУСНЕ ПРАЙДА !!!!!!....Не знам с какво сме предизвикали Бога,или "Боговете",или"Съдбата",но...никак не сме за завиждане,никак....

4

Стойне от Чукурово

преди 2 години

Я па да попитам: кога че видиме самолетите дека ги поръчааме на Америка и оти отведнъж спреа да пишат за тоа тип Семержиев

3

Кармен Златарева

преди 2 години

Ега ти противните,грозни и отблъскващи хора от години вече насам в Българската политика и култура

2

V.R.Dimitrov1971

преди 2 години

По време на Възродителният за евреите и турците процес ,осъществен от криптотурчинхт Лилов и укро-криптоевреинът Луканов стотици хиляди евреи,роми,арменци и noма.ци се снабдиха се прикриха зад Български или полубългарски лични и фамилни имена. Затова нямаме пробългарска и проруска политика. Защото всички политици от тридесет години са евреи,турци,роми и nо.м.ацu . Вижте го тоя ром на снимката и се размислете върху това,което Ви написах. Без Русия сме абсолютно загубени !

1

V.R.Dimitrov1971

преди 2 години

По време на Възродителният за евреите и турците процес ,осъществен от криптотурчинхт Лилов и укро-криптоевреинът Луканов стотици хиляди евреи,роми,арменци и noма.ци се снабдиха се прикриха зад Български или полубългарски лични и фамилни имена. Затова нямаме оробългарска и проруска политика. Защото всички политици от тридесет години са евреи,турци,роми и nо.м.ацu . Вижте го тоя ром на снимката и се размислете върху това,което Ви написах. Без Русия сме абсолютно загубени !