85

Аз промяната

преди 2 години

Гешев има сега много работа подкрепа за Гешев

84

Някой си

преди 2 години

До Анонимен 94: Само незапознат с живота тинейджър, може да разсъждава като теб! Главен прокурор на Републиката мойто момче се избира по определена процедура! Съдебната власт затова е разделена от изпълнителната, за да не може да дойдат някакви случайни изби-колци от някъде си и да започнат да правораздават. Както и в други статии съм казвал - бая правителства и съдебни министри ще надживее Гл. прокурор докато му свърши мандата. Да не говорим пък за бившата секлесарка на лидера на ДъБъ :)

83

Анонимен

преди 2 години

Смях, сатира и брутална забава! Да не би някой да се е заблуждавал, че платените под.л.оги на мафията ще ги бутнат. В тази *** няма как!

82

Анонимен

преди 2 години

Поредната от ПП, дето не става за нищо. Нямат кадри тия хора, при тях всичко се крепи на единия детски мерак "ама много, много, много искам". Ами не става да свали Гешев само с приказки, доказателства трябват. Вместо да блее по телевизионните канали, да ги беше намерила. Същата работа и при Киро, много му се ще да сбори мафията, Путин и де що има несправедливости в света. Само дето не може. Имат да учат тия и тогава да управляват.

81

Анонимен

преди 2 години

Не съм фен на Гешев, ама тази кака Ристо от къде я извади? Много нелепа. Хора и аз съм за промяна, ама дайте да видим какво с какво заменяме. Че тук проба, грешка не е безобидно. За да тръгнеш след индивиди като Мая, Ристо, Бабикян и Хаджигенов не ми се коментира.

80

РУНДЬО ДГД

преди 2 години

ГЕШЕВ ОСТАВА ЗА ДА СИ ДОВЪРШИ РАБОТАТА!...ЩЕ ИМА ЧЕРНИ ДНИ --ЗА ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ !

79

Анонимен

преди 2 години

Тази леля който и плаща за дейността и трябва да е вече много ядосан и недоволен.

78

Бай Иван 2

преди 2 години

Няма да е лесно да се справим с мафията! Те са се бетонирали здраво на всички нива, особено в прокоратурата.На всички е ясно ,че падне ли Гешев и много хора е трябва да бягат от Българияли да влязат в затвора.

77

Анонимен

преди 2 години

Браво, мафията отново не успя да победи.

76

1280

преди 2 години

За пореден път лъсна несъстоятелността и некадърността на кадрите на ПП и ДБ, които изпълняват добре платени поръчки на мутри, без дори да имат идея как да го направят. ДБ и ПП желаят да сложат ръка на съдебната система и не само Гешев, но и ВСС им пречи. Те очевидно не искат промяна , а подмяна, както стана ясно вече на всички.

75

Алекс

преди 2 години

Колко време и усилия се прахосаха за нещо,за което се знаеше,че ще завърши точно по този начин?Парата отиде в свирката.

74

маджо ?

преди 2 години

Министър Йорданова, отбеляза, че ПРЕДЛОЖЕНИТЕ ОТ прокуратурата по-тежки наказания на шофьори, причинили катастрофа след употреба на наркотици и алкохол, както и за отнемането на автомобилите им ще бъдат разгледани, като отбеляза, че част от тях противоречат на Европейската конвенция за правата на човека. .....ПАТКООО, Защо не приехте промените които прокурорите искат за дрогата, прането на пари, конфискация,....ЗАЩО ????.......СТРАХ ЛИ ВИ Е ???

73

Сата НАТО

преди 2 години

Тази Йорданова е маниак, вторачена само в личността на Гешев ----///----- Нормално е, защото проблемът е именно личността на Гешев.

72

некадърница

преди 2 години

Преждевременно приключи опитът на правосъдната министърка Надежда Йорданова да отстрани от поста му главния прокурор Иван Гешев. Край на всичко сложи самата тя със самопризнанието си още по първия пункт на внесеното в Пленума на ВСС искане, че няма нито писмени, нито други доказателства за твърденията си срещу него...........

71

Анонимен

преди 2 години

пореден отговор на въпроса: възможно ли е ментално ограничени и обсебени лица да реформират система, за която нямат никаква представа! Тази Йорданова е маниак, вторачена само в личността на Гешев, не може да осъзнае цялата картина и затова е напълно безполезна! Пита се: как ще своеволничи какъвто и да е главен прокурор, когато съдебната система е изградена прецизно и има субординация по всички посоки?! Тактиката на изчегъртване е вредна за всичко и всички! Ето и тези приключват!

70

РУНДЬО ДГД..

преди 2 години

Гешев ОСТАВА..хахахааи ше продължи ПРОМЯНАТА!.../нема лабаво/

69

Сата НАТО

преди 2 години

ВСС не е съд и не са нужни никакви доказателства. Гешев трябваше да бъде махнат поради несъответствие с длъжността и липса на личен интегритет. Гешев нееднократно и публично е правил изказвания против демократичните принципи, на които се основава Държавата. Това само по себе си е доказателство за несъответствието му за този пост. Изказванията му за някакъв разпад на държавността са директен саботаж - опит да защити личния си интерес, нанасяйки имиджова щета на Държавата.

68

Ром'с

преди 2 години

Made in Bulgaria

67

карачанаков

преди 2 години

Ех Надке,Надке и ко праим сега,корав излезе този Гешев не можа да го събориш Ами докато те махнат какво ще говориш ти знаеше само Гешев та Гешев,ай сега събирай си багажа и там при Гнома и Подводничаря.

66

Сата НАТО

преди 2 години

Дори само за това, че покани прокурора на Путин на "обмяна на опит", трябваше да изхвърчи от полето на Правото. Да не говорим, че живееше сума години на семейни начала с танцьорка на пилон от заведение на криминално проявени.