34

Анонимен

преди 2 години

Предупреди, заплаши или си намира предтекст? Всъщност и за БЪлгария е добре да започне да не се поддава на натиска на безумията, идващи от глутницата, управляващи ЕС. С какво , аджаба, Катар е по-демократичен от Русия? С какво Азербайджан е по-малко авторитарен и олигархичен? Че суровините от там са премливи? Пък и САЩ?

33

Fallschirmspringer

преди 2 години

Сърбите и да не искат да са в ЕС,насила ще ги натъпчат в ЕС,за да се оформи един континент,напълно русофобски и намиращ се под тоталният диктат на САЩ.Това се нарича сероатлантически,евроТейски,демократичен неолиберализъм.Целта не е нито Македония ,нито Сърбия ,целта е Русия и прекъсването на китайският път на коприната.Целта е народите безворемо и покорно да поглъщат всяка нагла лъжа,която им пробутват за обща консумация,никакво инакомислие

32

анонимен

преди 2 години

Странно, защото ЕС е мащеха за страните членки, а толерира трети страни. Справка мигрантитИ.

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 - НАТО не е унищожило армията ни! Унищожиха я алчни фуражки и политици с комунистически сои, които могат да предложат на Запада само това - слугинаж и роболепие, в замяна на индулгенции за управление. Повече от 30 години България не е имала и един достоен политик който да защитава българския интерес.

30

Анонимен

преди 2 години

Напоследък тоя Борел много глупости каза.Време е да излезне в пенсия

29

Sk

преди 2 години

По_добре по_малко държави в ЕС, но по_качествени. Стоят в ЕС само да се ползват от благата, които да занесат при руснаците.

28

Анонимен

преди 2 години

Европейски решения...Срам и позор за ЕС, който не направи нищо за мирното решение на конфликта. Срам за Франция и най-вече за Германия, гарантите на мира според Минските споразумения. ЕС разрушава икономиката и унищожава живота на хората си, работейки за чужди интереси, и ще се разпадне под силата на собствената си глупост. Сърбите не са самоубийци и знаят, че са на правилната страна на историята!

27

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 34 - защото ние сме в ЕС, обаче управляващите ни са с единия крак в Кремъл. Докато ни управляват руски подводници, все такива ще бъдем! Благодари на партията хранителка чиито метастази и до ден днешен те яздят!

26

Bp

преди 2 години

Каква полза има ЕС от т,р,о,я,н,с,к,и коне?

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 11 - а ти ще направиш услуга на всички ни, ако мигрираш за Русия. Там ще видиш красивото лице на Путинската демокрация. И вземи със себе си Костадинов и откровенните руски *** от възраждане дето веят из цяла България руски знамена. Не стойте повече в пропадналия ЕС с грозното лице! Не ви трябват тея европейски пари. Бягайте в Русия - върху вас ще се излее рога на изобилието - нефт, газ, рубли! Те за вас са го натопорчили, не се съмнявай!

24

Анонимен

преди 2 години

Ние като сме в ЕС защо сме с най-ниски доходи, нали сме голямата работа.

23

Анонимен

преди 2 години

Чакай ся... Германия не иска много много да спира газ и петрол... Унгария не ще, България по принцип не ще, Гърция него е спряла, Испания не им пука особено... Абе в общи линии са се събрали Полша и още три квартала хора(Литва, Латвия и там другата), дето искат да спрат? Ми да спират бе! Сърбия пък какво общо има с 10% русофоби от ЕС?

22

Ss

преди 2 години

С африкански заплати и европейски цени е много хубаво да си европеец.

21

Анонимен

преди 2 години

Хората не са в ЕС и им дреме на пуловерите. Никой не може да им каже каквото и да било.

20

Анонимен

преди 2 години

До Факт - браво, браво, ама седиш тук в България да *** от ЕС и да дефекираш върху него. Що не си хукнал още за обетованите земи - я Русия, я Сърбия - все райски кътчета.

19

Позор

преди 2 години

ЕС не е в позиция да дава съвети или да заплашва след като подкрепя фашиският режим в Киев.

18

Факт

преди 2 години

Браво на Сърбите....

17

Анонимен

преди 2 години

Гочо,да те разбирам,че искаш да си европеец и да ти е скъпо?Нещо не си в ред с мозъка.Аз искам да съм евроеец ама да ми е евтино!

16

Анонимен

преди 2 години

После сърбите да не ни се чудят що сме толкова криви и членуваме в НАТО и ЕС :))) Българите немат избор, всеки ги дърпа към тех, никой не е независим, освен САЩ може би :))

15

Тошо

преди 2 години

Война има, те се натискат на агресора за горива, ....това е ...трудно ми е да го определя на нещо ...жалко е, че са ни съседи, а и при тях беше зле, но не го помнят ли, защо се държат така, а искат в ЕС, ами режат клона на който искат да седнат, а така се пада на земята !