25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 25 Кирето управлява, щото болшинството българи са поискали така, така че русофилите е крайно време да разберат, че болшинството българи искат ЕС и НАТО, и не искат путинова Русия.

24

Анонимен

преди 2 години

къде е новината?

23

xoxo

преди 2 години

#26Ще си възвърнe на кукуво лято,особено пък Крим,на който има 15 % украинско население..

22

xoxo

преди 2 години

Добро утро...Украйна-или там каквото остане от нея,ще има да плаща заемите на Зеленски.

21

Анонимен

преди 2 години

До До Някой 24 Блазе ти, че си *** като русоффил, та не можеш дори да проумееш колко си ***. Украйна иска да си възвърне окупираните земи, Крим и Донбас, и има пълното, абсюлутното, несъмненото, безусловното право да го прави по какъвто си начин иска.

20

Анонимен

преди 2 години

САЩ воюват срещу Русия в Украйна. Затова е напънът България да дава оръжие на Украйна, защото така искат да покажем лоялност не към Украйна, а към САЩ. И нали Кирето е троянски кон на САЩ той им стана п о д л о г а.

19

До Някой

преди 2 години

От 16.02 артилерийските обстрели над Донбас ескалираха,а на 17.02. Байдън обяви,че Русия всеки момент ще нахлуе в Украина.На 24.03.Зеленски издаде указ за отвоюване на Крим и започна да разгръща силите си в южната част на страната.Да не забравяме и ученията на НАТО в Черно море и думите на Зеленски за разработване на ядрено оръжие.Дали Украина щеше да нападне първа или руснаците я изпревариха?

18

Анонимен

преди 2 години

До 15 Прочети си уроците.Последните вноски по така наречения заем-наем(Land-Lease) са направени от Русия и Англия през 2006, преди 10 години. Това не е благотворителност, както се опитваш да обясниш. Някой ще ти даде 33 милиарда просто защото и няма да си ги искат обратно......

17

Анонимен

преди 2 години

РусНАЦИТЕ са не само са безкрайно нагли, но и безкрайно нахални. И разбира се, имаме и контингент от неограничено малойуммни русофили да ги обожават. Почему рускиият мужик не се прибере отбратно в блатото си?!

16

Анонимен

преди 2 години

Краварите са измислили тази игра, казва се win-win. Ако Украйна спечели ще им е длъжник завинаги. Ако Русия спечели САЩ ще искат те да поемат дълговете за да признаят новото положение.

15

Зеленски

преди 2 години

Този вече сме го сложили в списъка за изтребване

14

Анонимен

преди 2 години

всички русофили-професори ако обичат да се запознаят пак с lend-lease практика и теория и след това да коментират бели роби, задлъжняване и тн. Това преди всичко е една хватка за заобикаляне на някои ограничения при снабдяването с оръжия на чужда страна, които са заложени в конституцията на САЩ и толкова ... Руснаците по време на WWII са получили помощ еквивалентна на малко над 100млрд сегашни долари. О тях са върнали има няма 1 млрд. Така че .. споко, не е ясно кой ще ги връща и кога :)

13

Петър

преди 2 години

Да, САЩ иска да съсипе Украйна като я задължи със заеми, а Русия иска да я унищожи.

12

путинисти от Варнаив

преди 2 години

Готвят Володин за наследник на Путин. Той ще е новият император.

11

Анонимен

преди 2 години

Значи, всеки, който не подгъZува на РаZZия, "се залага в полза на САЩ". Знаем, че сте ментално ограничени, другарЕ, но се опитайте да проумеете, че светът не се изчерпва с Русия и САЩ. С кого украинците искат да са в съюз, си е тяхна работа. Но вие никога не се хитате защо никой не иска да е при вас и затова го "асвабаждавате" или с армия, или с преврат и поставяне на марионетки.

10

?!?

преди 2 години

То алтернативната не я искат даже и руско говорещите в Украйна. Да ви робуват на олигарсите

9

Анонимен

преди 2 години

Володин,Вие сте причината за да стане така....

8

Анонимен

преди 2 години

Понеже в САЩ черните вече са бели хора, имат нужда от нови роби!

7

Славин Окрайнов

преди 2 години

С няколко думи, краварите си купуват Украйна чрез дълг. Слава кравари

6

Дуплика към 3

преди 2 години

Зеленски да може да се каже че използва народа си ,но тука има значение самият народ .Народа си иска Зеленски войниците се бият здраво .Друго е ако самият народ се обърне срещу това .Но за мен Украйна направи непростима грешка да се продаде на Америка .