83

безпилотник

преди 2 години

Всичкото руско да пада в калта. Там му е мястото!

82

Евро Хомосекшюъл

преди 2 години

Мене Махмуд и Бланко много ме кефат, особено Brividi как Mahmood и Blanco се обичат в клипа Brividi 1:56 на фона на зелената енергия от вятърните ел централи и карат колела, хем значи хомосекшюъл лав си прават, хем карат колела и зелена сделка става да спасим планетата, но иначе на Евровизия според менe требе на Евровизия да дадеме първото место на Kalush Orchestra от Укрейн, да подкрепим укрейнския народ в борбата му срещу дивака Путин - да бутча ъв Буча!

81

Българин

преди 2 години

По-добре гейпаради и първи по смъртност в света отколкото да карам руски лади и да пич боярщик!

80

Анонимен

преди 2 години

ОСВОБОДИЛИ!КАКВО СА ОСВОБОДИЛИ ПЪЛНИ НЕКАДЪРНИЦИ!

79

Анонимен

преди 2 години

Както всички в страните от "колективния Запад" знаят със сигурност, на 24 февруари 2022 г. "злата агресивна Русия нападна мирната сладка Украйна", в която, честно казано, изобщо няма нацизъм, нито капка няма.

78

Анонимен

преди 2 години

От самолета БМП-та трудно се забавляват с този макет само гаргите ще плашат.. :))

77

Анонимен

преди 2 години

Германия одобри издигането на знамето на ЛГБТ над правителствени сгради. Германското министерство на вътрешните работи каза днес, че е разрешило над сгради на федералното правителство да бъде издигано знамето с цветовете на дъгата, предаде Асошиейтед прес.

76

Българин.

преди 2 години

По добре да сдудувам на 15 градуса зимата в стаята и да ходя пеша и да ям насекоми и изкуствени смески отколкото да ставам роб на Путин за газта.

75

п.п.

преди 2 години

големи лъжи в тая военна операция, изкараха украинците чисти като момини сълзи!

74

майстори

преди 2 години

Най сигурното плашило е българския Фигурант с хвърчилото

73

Каспичанец

преди 2 години

Предлагам в Каспичан да приложим фуентедеаналуския почин и да преименуваме Каспичан на Украйна както в Испания преуненуваха Фуенте де Андалусия на Украйна!

72

Анонимен

преди 2 години

На война, като на война!! Ето, как руските войници се научиха да не ядат украински торти! Като заминат двама-трима и ти светва! Убийствено вкусни! Война се печели, като се адаптираш. Вибте как едни "некомплицирани" талибани какво направиха със САЩ. Последните им благодариха, като им оставиха въоръжение за 80 млрд. долара. А на Украйна за сега са отпуснали за 2 милярда, като са доставили за 600 милиона. Та ... нормално!

71

аа

преди 2 години

ахаххаааа не не мога, това някаква инфлуенцърска простотия лие

70

М. Логистика-Варна

преди 2 години

Нашите моряци са в гр. Донецк столица на Донецката Народна Република. ФАКТ !!! Докато пристанището се контролираше от Укрите те бяха заложници на Кораба- ФАКТ. Вече града се контролира от Руснаците и нашите моряци са свободни - ФАКТ . Дори и Просто Киро го заяви !!! Ако нещо не ви изнася си намежете за'дни'ка с коприва да мирясайте !!

69

Анонимен

преди 2 години

Няма търпение да дойде руската армия на дунава ще изпея всички тукашни *** на кагебето, а софиянците ще ги товарим на влаковете за гулаг!

68

Анонимен

преди 2 години

РОССИЯ ЩЕ ОСВОБОДИ СКОРО ЦЯЛА ИЗТОЧНА ЕВРОПА ОТ АМЕРИКАНСКО РОБСТВО!

67

Анонимен

преди 2 години

Русофилите са твърди като скала кво и да им приказваш они са рупат ли рупат.Обясняваш им половин час чак ти го разбереш за кво иде реч, а те още са си в невидение.

66

Анонимен

преди 2 години

Ако азов не ги бяха изтепали нашите моряци още щяха да стоят в плен без храна и вода!

65

До 71

преди 2 години

Ми От кой бе овча мисъл. В момента са в Донбас. Донбас е в ръцете на руснаците. Там са на хотел. Имам приятел от детинство там. Не знам какви ги дрънкаш ама ди някъде на капчука за долари . ***

64

Анонимен

преди 2 години

До Исторически парк - и като се събуди...краката ти отвити