134

Анонимен

преди 2 години

Имам чувство че Русия започна тази война за да може да се отърве от големия си брой стара съветска техника, която трябваше да бракува отдавна. До момента 80% от оръжията на руснаците са прозведени от СССР. Дори руснаците не са наясно как да водят продължителна война и в момента се учат от грешките си. Украйна им е тренировъчна база за бъдещи инвазии.

133

Анонимен

преди 2 години

Ако се вярва на тия, укрите навярно скоро ще са в московието. Дали имат представа тези експерти какво става на улицата и за какво става въобще въпрос...

132

Еврейн (Да де, ама..

преди 2 години

да де, ама това са опорките от миналата седмица.... Факт е, обаче, че редукцията на числеността на укро-вермахта върви със zаплануваните бързи темпове ... един по един - до един! После може да има преговори... а може и без тях - проблемът си е за нацистите от бивша Укриана

131

Геврека

преди 2 години

Значи официално има 26 американски био лаборатории в Украйна, в които никой не знае какво има, американците мълчат. В същото време искате да прехвърлите вината на Путин за това....Ех каква надежда имах за свобода в интернет преди 15 години... Сега е като поредната платена телевизия.

130

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 174Ти откога си славянин ? След като Екатерина Велика (немкиня) го измисли това понятие ли ? :)) Преди 18 век, никъде нема написано за славяни, Екатерина го измисли това понятие :) Имаше генетични изследвания преди време, там се оказахме със средиземноморски гени :)

129

Анонимен

преди 2 години

А чуждите държави и чужденците защо се месят? Това си е работа между славяните, те ще се разберат помежду си, ако не ги насилвате да воюват и им пращате още оръжие, за да умират още хора! Изглежда на някои им е кеф, че славяните умират? Бу.дали, спрете да слушате интересите на чужденците, които ви набутват с оръжия,дългове и проливате още славянска кръв! Украинци, предавайте се! Украинци, предавайте се , това е най-доброто решение за всички - и за Украйна, и за Русия, и за Европа!

128

Анонимен

преди 2 години

Ако Руснаците не бяха толкова зле като организация и логистика, украинците нямаше да могат да издържат толкова дълго. Украинците признават че руснаците воюват глупаво, а и самите руснаци си го признават - в засечени разговори твърдят че техните самолети ги бомбардират по погрешка.

127

Анонимен

преди 2 години

След някой друг ден 7или месец мачът ще свърши, а и резултатът е ясен. Тия, които творят такива статии какво ли ще пишат..

126

Анонимен

преди 2 години

Русия е разбита от супер технологичните оръжия на Украйна ..Путин трябва да иска примирие ,иначе го чака пълен разгром ..

125

Анонимен

преди 2 години

До 174 Какво е това "славянин"?

124

Анонимен

преди 2 години

Мечокът го плашат със студ и глад...Смях, ама много голям. Така едно време и мустакатият се е опитал и то пак през зимата..

123

Анонимен

преди 2 години

А чуждите държави и чужденците защо се месят? Това си е работа между славяните, те ще се разберат помежду си, ако не ги насилвате да воюват и им пращате още оръжие, за да умират още хора! Изглежда на някои им е кеф, че славяните умират? Бу.дали, спрете да слушате интересите чужденците, които ви набутват с оръжия и проливате още славянска кръв! Украинци, предавайте се!

122

Анонимен

преди 2 години

Русофилите никога не са общували с руснаци, те ако беха общували, никога нямаше да са русофилчета :)) Дори най-бедния руснак клошар като дойде в БГ, почва да говори за великий и могучий, нищо че има една копейка в джоба :)))

121

Анонимен

преди 2 години

Смешковци...

120

Анонимен

преди 2 години

Пирова победа за Запада.

119

Една неизвестна

преди 2 години

Остана само един неизвестен момент - името на новата държава. През 2014 се говореше, че ще е Предна Русия, сега - Нова Русия. Въпрос на вкус, но на мен повече ми допада Предна Русия. Някак по-правилно е!

118

Анонимен

преди 2 години

Чак пък да си връщат ключови територии е пресилено. Селцата Макаров и Мощун не са ключови територии. Щеше да бъде ключово, ако успееха да пробият обсадата на Мариопул или да отблъснат назад руските сили при Киев и Харков или да освободят Херсон. За съжалене не им достига тежка техника (танкове, БТР, ракети, хеликоптери, самолети). А Русия разполага с премного техника и жива сила.

117

Анонимен

преди 2 години

Невероятни оръжия предоставиха САЩ и Европа на Украйна .Пребиват от бой първобитната руска армия .Ще гонят руснаците навътре в Русия ,докато терористът -военнопрестъпник ПУТИН, го ликвидиран от руските спец части !!!!

116

Анонимен

преди 2 години

Относно Крим да кажем че той е закупен с пари от султана по времето на Екатерина втора велика.

115

Анонимен

преди 2 години

Ба си спора на кой бил Крим, че ми се и връщате векове назад, ами Крим е точно на този който го владее в момента, кво искате нас да ни върнат на гърците или на турците щото виж са ни владели, аре малко реализъм, американците спиред вашата логика да се връшат в Европа и да я остават на малко останалите индианци!