61

Тираджията

преди 2 години

На война като на война миш.оци.Нима очаквате да ви галят с перце?

60

Анонимен

преди 2 години

Да ударят кауфландите ,билите, лидалите ,практикерите иначе каква денацификация ще правят ??? После и тука да дойдат :)

59

Теодор

преди 2 години

Днес Бг е поредната мега корумпирана медия-щом коментарите против Русия са с повече лайкове......а много добре зна Шипка с знамето на ЕС.......и знаем че знамето на Русия беше до бг знамето.....а за протеста на Възраждане да коментирам ли.....ама някой си играе на компютъра явноооо...*** корумпирани....!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Тъпaнapите copocоиди си бият сами плюсовете и си мислят, че някой им вярва на лъжите.

57

Гого

преди 2 години

Слава России,КЗУ

56

До 52

преди 2 години

Както сам забелязваш при нас може да следиш алтернативни източници, от CNN до тежката артилерия на Кремъл-Соловьев.В Русия няма достъп до алтернативни източници, всичко е блокирано.Всеки може да си прави изводи къде промиването на мозъци е по-голямо.По мои наблюдения 10-20% от информацията, която дават украинците е фейк. За руснаците този показател е 60-90%. Те обявиха няколко дни след началото на войната за 498 жертви и от тогава до сега пълно мълчание. Лъгаха и за срочнослужещите.

55

КЗУ

преди 2 години

Великата руска армия ще превземе цяла Украйна и избие до крак всички нацисти.

54

САЩ

преди 2 години

са изпята песен..само евроатлантическия *** таи още някви надежди

53

Стоян

преди 2 години

Одеса го заслужава,дано ги изравнят със земята за това което сториха на българите там

52

До 17

преди 2 години

Не само заведенията работят, вие виждали ли сте протест на жители срещу окупационна армия, тва където и да се случи, просто ще ги гръмнат, тук седят и ги гледат, изобщо много дезинформация има

51

Анонимен

преди 2 години

Да атакуват. След като преди няколко години "братята украинци " опожариха Българския Културен Център в Одеса и убиха няколко българи за да ни покажат че ни мразят .... не ми пука дори и пияните мужици да изравнят Одеса със земята . Заслужават си го.

50

Анонимен

преди 2 години

Аман от вар..вари!

49

Д0 52:

преди 2 години

Много хора имат собствено мнение и не са промити мозъци като теб. И двете страни правят пропаганда и лъжат, но украинците и САЩ бият всички рекорди по лънготене.

48

Грийнберг

преди 2 години

Печелиме Войната, Слава Украина, Слава Кокаина!!

47

Непобедим

преди 2 години

Укрите, с помощта на американски и западно европейски овенни инструктори, се справят отлично с руско-чеченските орди. Така беше и през ВСВ, но сега новите инструктори са СРЕЩУ "победителите". Последните да дуат борша и да се радват, че все още пърхат, ако...

46

Анонимен

преди 2 години

Интетересно, сега като започнат да гинат бесарабски българи, какво ли песен ще пеят българските националиналисти?

45

Мими921

преди 2 години

Новините са в полза за Украйна Един път не казаха нещо хубаво за Русия ! Но не може нали слушат САЩ няма как !

44

Разочарован

преди 2 години

Толкова напъни на непабедимая, а все безрезултатни. Явно това е някакъв топ-секретен джуджет-проджект, който само той си знае и е невидим за нормалните зрители на Планетата.

43

Анонимен

преди 2 години

В петък бТВ нагло излъга. Даваха родилка, която казаха как е пътувала със седмици за да стигне до София. След това каза, че видяла преди три дни бомбардировките в родилния дом и се уплашила как жените раждат в мазето и затова тръгнала към София. После каза, че от един месец била в София. Направо ни взехте за канарчета.

42

Един

преди 2 години

"Имаме роднини в град Херсон, Украйна, просто споделят, че г-н Зеленски е един подъл и хитър лъжец и крадец. Тормози народа си и сега му дойде нанагорнище"... А аз в Чернигов. Хора на по 70 години, сринаха им кооперацията, мъжът беше ранен и ходи в спешното. Там желаят да видят размазаните мозъци на руските солдати ... навсякъде е различно! Войната поражда само мизерия!