429

ПроСоТо

преди 2 години

та:-краварите побързаха да обявят Путин за "военопрестъпник",а техния ТАРТОР-Труман,пряко виновен за смъртта на стотици хиляди МИРНИ жители,го въздигат като.."национален герой"...Та така...Човек се чуди какво става и на кой свят се намира..

428

Анонимен

преди 2 години

Всички пиндофили са промити мозъци и неспособни да разсъждават, привижда им се разгром на Русия, което е смешно. Подобно на украинците, които вярвали, че моста към Крим е срутен, понеже так им казвала пропагандата в украйна. Руснаците се забавляват и не им пука, важно е да спират всяко снабдяване към обкръжените и да чакат кога плъховете ще се разбягат. Това е хибридна война, не е за елементарни мозъци.

427

ПроСоТо

преди 2 години

Хм!...Човек се чуди на кой свят се намира...Ето какво казва президента на Щатите Труман през юли 1945-та :..-"Пълното обединение на нашите военни сили, подкрепени от нашата решимост, означава неизбежно и окончателно унищожение на японските въоръжени сили, дори с цената на пълното опустошение на японските градове"..Прочетохте ли?..-"ПЪЛНОТО ОПУСТОШЕНИЕ на японските градове" !!!!!!...Сега Путин просто иска да ДЕНАЦИФИЦИРА Украйна БЕЗ "пълното унищожение на градовете"..Обаче:-Путин-"военопрестъпни

426

Анонимен

преди 2 години

Така риваха и като русия ги измести от сирия, после като видяха че не става тяхното, омекнаха. Така ще е занапред, сащ вече не са такъв фактор, какъвто им се иска да бъдат.

425

Престъпления на САЩ

преди 2 години

могат да напълнят цяла книга. Нагли са американците но загубиха Сирия, Афганистан, Казахстан и сега губят и Украйна. Нека да се пъчат, рано им е да поумнеят.

424

Анонимен

преди 2 години

Бай дън е военнопрестъпник и трябва да бъде обявен за такъв.

423

Така не се прави

преди 2 години

САЩ и съюзниците им прекалиха със санкциите. И кога да е ще им се наложи да потърсят път за нови преговори. Сега още са на етап да се правят на баш бабаити. Жалка работа.

422

Анонимен

преди 2 години

Аз Цоцорко Подуенски налагам санкции на Байдън и родата му, както и на следващата и по-следваща, крако му да стъпи в Подуене.

421

Анонимен

преди 2 години

До 482,,, И като се събуди краката ти отвити и смърдят на кисело зеле

420

САТАНАТА

преди 2 години

Украйна трябва да няма голямо влияние върху енергийните ресурси, спомнете за Тимошенко как спря природният газ...

419

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби, абе ти не разбираш ли че твоите хора руснаците ядат голям бой в Украйна. На практика половината им оръжие и половината им жива сила която влезе в Украйна я няма вече. Проумяваш ли го това или не?

418

Анонимен

преди 2 години

До ааа Ще ни вкарат във война защото като най-големите тъпyнгери на планетата продължават да се умилкват около Русия чакайки милост от нея, вместо да се въоръжават и грижат за сигурността на България. Милост от Русия няма да видите, те изпотрепаха собствения си народ в Украйна а вие подайгъзовците чакате над вас да се смили русия.

417

Анонимен

преди 2 години

Проблема на България е че имаме правителство и президент които не поемат ясен ангажимент към жертвата Украйна а се въртят като мacтии с повдигнати опашки към военнопрестъпника Путин.

416

ааа

преди 2 години

Смейте се , до смях ви е,но на нас не ни е до смях!Ще ни вкарате във войната ей така - на смях!Спрете се , стига се забавлявахте на гърба на Европа!Не искаме война!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

415

Анонимен

преди 2 години

До обективен Ако беше обективен щеше да заемеш обратната позиция. Виждаме че Путин бомбандира жилищни квартали и убива руснаци, а Байдън се стреми да пази живота на тези руснаци и се противопоставя категорично на убийствата на Путин и го обявява за военнопрестъпник и терорист.

414

Кавказка Пленница

преди 2 години

А брадатият козел от Чечня ако си обръсне брадата,няма да има психолог който да не може да познае страхливецът със съдистични наклонности.Хем страхлив,хем съдист.Такъв като се уплаши веднъж,докато е жив ще убива невинни хора без причина.То и за това половината му държава напусна режимът му.В желанието да угоди на Хаяско,провеждаше и провежда чистки по планини и села,места и хора нямащи никаква точка с него и власта.Той също трябва да бъде съден пред целият свят! ....и да го покажат без брада!

413

Анонимен

преди 2 години

До Кармен Златарева Много е добре Путин, но ако ти събори апартамента с някоя стара съветска бомба ще запееш друга песен.

412

Кармен Златарева

преди 2 години

По добре "военопрестъпник" като Путин, отколкото "демократ" като,Макрон,Джонсън Байдън и харвардския ***

411

До Боби

преди 2 години

Бе може и да имат тия чудеса на техниката,които споменаваш.*** пияни=ците не помнят къде са ги засекретили.Мили родни картинки,като изтрезнеят ще установят,че сън не е реалност.

410

Анонимен

преди 2 години

Путин ще пише мемоари в килията в Хага. Може да опише и как е получил кученце от Бойка Барисава и как българския таварищ е поел пичовски ангажимент да построи на Путин 450 километров газопровод без пари а като благодарност е получил чекмедже с ценности.