207

Анонимен

преди 2 години

Руските войски се предават масово. Прихванати са десетки телефонни разговори на хленчещи надрискани войници, които се чудят как да избягат от Украйна.

206

Анонимен

преди 2 години

Тия референдуми от руски тип са ясни на всички. Те в Северна Корея само такива референдуми правят за всичко. Гласували 95% от населението и за 133% процента. И накрая ще имаме: тая година завод за полупроводници, а догодина за цели проводници.

205

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са майстори на инсценировките. Помним фалшивия референдум в Крим органициран за една седмица. В него участваха под 30% от жителите на Крим, но това не попречи да обявят участие 90% и победа с 86%. Колко му е да спретнат нов подобен цирк в Херсон и после да ни убеждават че народа така бил решил. Факта че никой не посрещна с цветя руснаците, а с дъжд от куршуми достатъчно добре говори за отношението на украинците в голямата си част рускоезични към Русия и Путин.

204

Анонимен

преди 2 години

Един от най-типичните и отблъскващи *** е този Зеленски. Само такива като него са могли да го харесат и изберат за президент.

203

Дора

преди 2 години

До Русия-смях... 211 "Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз". Тя и Банка ДСК продължава да работи, въпреки че вече не съществува Държавна спестовна каса. Въпрос на маркетинг и някои други неща, които могат да са от полза за организацията.

202

Анонимен

преди 2 години

Тоя кара на монолози и една и съща фланелка 3 седмици вече. Като е толкова иска да се сражават да излезе от мазето и да даде пример, а не да мобилизира насила украински момчета да ***, а той да се крие като мишок.

201

Стоян

преди 2 години

Украинците могат да се сърдят и възмущават единствено на президента си клоун

200

Къшъмов

преди 2 години

Зеленски е евреиски наркоман какъв украинец си скоро заминаваш за черния делфин и ще имаш панделка на *** и да нескочаеш щети пратим Борисов за компания с целия сурат около него

199

Анонимен

преди 2 години

Украйна ще се разпадне, благодарение на клоуна Зеленски и неговите приятели-който го назначиха.

198

СД

преди 2 години

Цяла Европа спокойно наблюдава публичната екзекуция на Украйна. Това наистина е курварска позиция на ЕС и НАТО спрямо Украйна. Путлерска Русия определено няма да спре, ако НАТО не я спре сега в Украйна. Видях вчера един постер в гр. Херсон: Х*й Вам, а не Херсон.

197

Анонимен

преди 2 години

киев. власти напрвиха южно источните градове бендеровците да им се подчинят всу и те завлядаха власта в този райони юг и исток са подчинени на бендеровци хората бяха натиснати измъчени от властие затова си искат собствена репуб до тук нема да спре всички райони юг и исток с руско малчинство ще искат своя репуб после се образува новорусия от запад юг юг и исток това са някъде повече от 20 000 000 мил. жители не трябвае да запалят хората живи 2.05.2014г в одеса жителите на тези райони ги е страх

196

Анонимен

преди 2 години

Още не са влезли в града и вече референдум - така Путин ще отръфа от Украйна каквото си иска

195

факт

преди 2 години

Путин на руски значи пътник...

194

1913

преди 2 години

вдигай бялото знаме бе, не виждаш ли че падате, Украйнците умират заради теб в момента, като си по слаб ще си траеш, Америка ви помага но докога...Америка иска да съсипе и Европа, да ни скара с Русия, можеби целия свят трябва да се обърне срещу Америка най голямо зло..По нашите курорти Руснаци ли си харчат парите или Американци бе хора, замислете се...И Зеленски защо хората с скъпи коли не се бият за Украйна , а ми обикалят по цял ден из Варна , а иначе искаш помощ от другите държави..

193

Анонимен

преди 2 години

Тука някои от коментиращите слагат определения на Путин, че бил нацист, но само ще вметна, че Хитлер е отнемал правата и на евреите, както днес цяла Европа отнема права на руснаците. Като пример давам как вчера пред мен, от банката отказаха да издадат сметка на руснак, който живее в България от години, само защото бил с руски паспорт. Така, че не знам кой е нациста в момента.

192

Русия-смях...

преди 2 години

В Русия времето е спряло някъде в края на миналия век...Телеграфната агенция на Съветския Съюз ( ТАСС) продължава да работи въпреки ,че вече не съществуват нито телеграфи, нито съветският съюз

191

Анонимен

преди 2 години

сащ създадоха терористични клетки из цял свят. Имат изгода народите да са бедни, за да ги контролират. Тези кръвопийци ще се удавят в кръв скоро обаче започна се. И по-качествената част от човечестовото ,която е малцинство ще наложи нова диктатура на здравия разум.

190

Анонимен

преди 2 години

То не остана нищо от жалката руска армия. Украйна ги разпердушини и направи за смях.

189

Анонимен

преди 2 години

"Володимир Олексаaндрович Зелeнски е украински обществен и политически деец, шоумен, комик, режисьор, продуцент, сценарист. Основател, художествен ръководител и лидер на Студия Квартал-95 компания, автор на шоу-програми и развлекателни телевизионни предавания и занимаваща се с концертна дейност." Не знам кой иска да инсценира или да прави постановки, но аз на такъв човек, вяра нямам. Някой, май си инсценира цяла война ми се струва.

188

dogan

преди 2 години

Трябва да се направи и Делиорманска Република, със столица Варна. Само чакаме да дойде аскера, за да се проведе законене референдум!