116

Хемус

преди 2 години

Кажи и колко си заробен към банките!Така е при гъзарията!А космодрум имаш ли в двора!?Малко по фино лъжете бе

115

запознат

преди 2 години

До анонимен 102,На един ИТ специалист, дето си докарва 10-20К на месец едва ли му пука колко са яйцата на пазара, колко е станала бутилка олио, колко е поскъпнал бензина, нафтата и т.н. Не ИТ специалистите да му мислим!

114

Аз

преди 2 години

Значи всички украинци до един са ИТ-специалисти , интересно ...

113

Анонимен

преди 2 години

В този форум всеки път като стане въпрос за заплатите на IT-та част от коментиращите полудяват и се озлобяват. Защо така бе хора, ами изкарват си ги. И аз искам заплата от 10 к обаче съм си объркала професията. Все пак,който за каквото е учил.

112

dd

преди 2 години

До хахахахахахахаИма толкова много джуниъри ,които търсят работа и искат да се развиват , а на всякъде търсят хора с опит ...

111

Бгг

преди 2 години

Големи приказки разказва това Доброславчо бе. 30 000 можели сме да вземем и то при такава заплати. Прощавайте му. Да научи малко поговорки, като : Голям х^й ***, голяма дума не казвай !

110

София

преди 2 години

Значи да разбирам, на нашите сънародници дет са учили, мъчили, правили стрували ***---- им, докато фокуса се измества върху това да се опитваме да интегрираме едно неблагодарно племе, което ни драска по паметниците на 3-ти март, вместо да ходи да се бие за свободата си и неправдата. Аз съм без думи. Честно. С такава национална политика и аз бих се изнесъл от тук.

109

хахахахахахаха

преди 2 години

Айде бе, ето ме. Не съм бежанец. Пиша на дот нет, на С# и php наемете ме за 4700. Това са смо партенки. Не дават повече от 2000 лв. и обещават бонуси за работа, която физически и технологично няма как да свършиш, защото денонощето е 24 часа, а не 96.

108

Мда

преди 2 години

За бьлгарите усмивка от цар кире

107

до 112

преди 2 години

И аз съм програмист, и аз имам къща с басейн 60м2 и гараж за 4 автомобила. Автономни ток, вода. 2 вида интернет. Никой няма да седне да си отдели от ценното време, за да впечатли някакъв тотален изпадняк, като тебе. Беден си, защото си пpocт. Толкоз по темата. А, за да те намери някой по IP, трябва да извърши престъпление.

106

Тираджията

преди 2 години

Взимаме ги,но имам опасения че като се понаучат да работят малко и ще избягат в Германия.Кой ще е тоя лудия където иска да си отглежда децата на едно

105

до 112

преди 2 години

Да намериш някого по IP, миличък, не значи да си добър програмист. Това са хакерски изпълнения и би следвало да проникнеш на много места, за да успееш. Прави разлика между хакер и обикновен програмист. Да, всеки програмист знае базови хакове, но хакерите са друго нещо. А ти си просто един обикновен пpocтак хейтър без 2лв. в джоба. И не един програмист пише тука, а сигурно 10000.

104

Анонимен

преди 2 години

Вземаме ги. Ще си ги обучим да пишат малко по-качествен код и ще ни дръпнат икономиката напред.

103

Хемус

преди 2 години

То тука някакъв папагал една и съща плоча от няколко години,какъв велик програмист ли е ай ти ли ги водят,дето беше с къщата в родопите с басейна и голямата заплата!Написах му онзи ден,че съм с обикновен домашен интернет,да ме намери по ай пи адреса,да ми дойде на гости,ама излезе клавиатурен плъх!И си е такъва,по-цял ден нарежда хората едва ли не колко са жалки,само той вмирисания дето е скаран с хигиената е велик!Та *** аз създавам продукт с двете си ръце,ти си въздух!

102

до 107

преди 2 години

Не е вярно. Привикани са резервистите и който има желание от цивилното население. Друга глупост има ли?

101

до 107

преди 2 години

Какво казваш, бе драги ми смехурко? Какви ги плещиш, като 100 колеги от Украйна, от които 80 мъже пристигнаха оня ден и се релокират у нас. Айде малко по-сериозно.

100

Эвропейски Союз

преди 2 години

Търсиме Рубли за да си купиме газ, че ИТ-тата, ще програмират на свещи и на лист хартия, щото ток няма. като хартията произведена в Китай свърши, в пясъчника, с клонка ще пишете код в пясъка!!

99

Анонимен

преди 2 години

Много пъти съм давал мелйа си на великите коментиращи в днес.бг да си пратят автобиография и съм казал, че ще викна всеки от тях на интервю и ще получи минимум заплата на junior при нас- 3500лв., ако има базови знания по бази от данни, перфектен английски, аналитично мислене. Дори не искаме висше. Знаете ли колко СВ-та получих на мейла си? Нула.

98

Анонимен

преди 2 години

пак казвам, ВСИЧКИ мъже от 18-60 годишна възраст са МОБИЛИЗИРАНИ в Украйна! Кои точно ИТ специалисти ще 'се преместят сега у нас', че не разбрах? оставят си оръжието и под носа на армията и гранична полиция, просто каззват 'абе тука отивам да поработя малко до БЪлгария, вие си се стреляйте?' Някакво изключение са направили за ИТ специалисит в Украйна и тях службата не ги лови ли? а другите за защитават страната и да ***? Толкова ли наистина не сте в час и не разбирате, че това е война?

97

Склададжия

преди 2 години

До 100: Къде склададжия в София печели по 2.5к, че и повече??? В бранша съм и заплатите дори не са наполовина на тези пари.