73

Анонимен

преди 2 години

Дипломация трябва с Русия! Никакви заплахи не работят при руснаците. Украйна не трябва да се заиграва с НАТО. Зеленски се оказа евреин, а ние влязохме в НАТО с активното участие на Паси! Нищо вече няма да ме учуди. И аз не вярвам войната скоро да приключи, но и не вярвам че ще се стигне до Трета световна, както ни плашат. Дипломация и преговори, нищо друго няма да помогне

72

АнонимеН

преди 2 години

ВОЛЕНЦИТЕ СЕ ВОДЯТ ПАТРИОТИ ,НО НЕ БЪЛГАРСКИ А КА ПУТИНСКИ! И ДА ЯСНО Е КАК ЩЕ СВЪРШИ ВОЙНА!!! МОРДОР ЩЕ ЗАГУБИ!

71

Анонимен

преди 2 години

За първи път сам на едно мнение с Каракачанов.

70

Мдаа

преди 2 години

Патриот! нАстаящий!!

69

Анонимен

преди 2 години

Прав е!

68

Анонимен

преди 2 години

Не съм симпатизант на този, но в думите му има истина.

67

Хей другарю

преди 2 години

Ако ти е мъчно за комунизма...знаеш накъде да се отправиш! Тук е ЕС и НАТО! ако си забравил!

66

Анонимен

преди 2 години

Къде са самолетите патриоте ???

65

Айдеее

преди 2 години

Новата Ванга! Тва не е детска игра...като детската ти мечта. Тук умират невинни заради малоумието на един болен мозък...и е много трудно да се предвиди с кое лице и "проблясък" ще се събуди този ЛУД! Тъй че ти пък от де знаеш кога и как ще свърши...получаваш инфо от първо лице ли?

64

Пп

преди 2 години

Обясни ги тия работи на вметнатия от козяк канадец не на нас на нас са ни ясни тези неща

63

МурзиЛ

преди 2 години

Слушах интервюто на Каракачанката. По неговото мнение, Украйна и ЕС трябва веднага да вдигнат бяло знаме ! И това е бивш военен министър ?

62

Анонимен

преди 2 години

Висш британски генерал: Русия вероятно ще загуби войната. Абе този генерал не познава военния стратег Каракачанов иначе нямаше така неуважително да говори срещу майчицата на българското русофилство.

61

Анонимен

преди 2 години

Ходи в Била да си напазаруваш салами...не се напъвай да мислиш за войни.

60

Анонимен

преди 2 години

А ТИ НАЛИ СИ СИ ДОБРЕ А ПАК ДРУГИТЕ КУЧЕТА ГИ ЯЛИ

59

ПорЦелан

преди 2 години

Турция не влиза в списъка защото не наложи никакви санкции, не си затвори небето за Руски самолети и спазва Конвенцията от Монтрьо за Черно море и не блокира движението на никакви кораби за черноморските държави. Турците очакват да сключат дългосрочен договор за още по-евтин газ за да си възстановят икономиката. Турците са член на НАТО, но обвиняват НАТО за много неща, включително загиналите турци в Корейската война и преврата срещу Ердоган.

58

Анонимен

преди 2 години

Тристранна среща Украйна, Турция и шебека Русия в Анталия на 10 ти март. Унгария приема войски на НАТО на своя територия и дава летално оръжие на Украйна. Русофилите да почват да плюят по Орбан.

57

Star

преди 2 години

Каракачанов,ти кой номер обувки носиш? Алоооо на вас ти говорим.Алоооо МВРО-тоооооо! Какви сте все такива ,,патриоти'' дето пу;ка са хващали само на стрелбището на Слънчака,дето с въздухарката биете по бирени капачки? Алооо смешниците от Окръжния Комитет на ДКМСтооооо?Де са изгубихте бря?

56

Анонимен

преди 2 години

До Владо Как Путин ще сложи Турция в списъка, нали Ердоган ще го обръсне без сапyн на мига.

55

хм..

преди 2 години

Навремето Хитлер подпали ВСВ с няколко анексации ( Австрия, Чехия ), военна операция в Полша и още по-голяма "военна операция" наречена Барбароса....

54

Този защо не е

преди 2 години

при бай Ставри, а се подвизава по разни медии се питам аз.Само заради паспортите заслужава 10 години, да не говорим за сделките които направи в ущърб на България и раздадените военни имоти на безценица