222

Анализатор

преди 2 години

Руската федерация на практика вече не съществува като държавно формирование за цивилизования свят.

221

АнонимеН

преди 2 години

ТО И ВЪВ ФИЛМА 300 СЕ БИХА С 3000 НО ПОБЕДИХА!! ВАЖНО Е ДА СЕ БИЕШ ЗА ПРАВДА И СВОБОДА ,ТОВА ДАВА КРИЛА! ЧОВЕК Е УСТРОЕН ДА Е СВОБОДЕН ТОВА Е ВРОДЕНО ! ДОРИ ЖИВОТНИТЕ НЕ ОБИЧАТ ДА СА В КЛЕТКА

220

Анонимен

преди 2 години

ЕС и САЩ изключиха Русия от SWIFT. Това е атомната бомба на санкциите. През 2012 за пръв път се прилага тази санкция на Иран и износа на петрол спада 3 пъти!

219

Тръмп

преди 2 години

Путин е истински държавник мислещ за просперитета на нацията!

218

Анонимен

преди 2 години

Така наречената спецоперация срещу Украйна се обърна в спецоперация срещу Русия. А вместо наркомани и неонацисти в Киев се оказа че неонацистите и нарко търговците с аржентинско брашно се подвизават в Кремъл. Пълен крах на руската идеология наречена руски свят и грандиозна победа на Украйна над фашистка Русия. Било е писано Украйна да приключи втората световно война която уби единия фашист Хитлер но остави жив другия фашист Сталин. Днес ние сме свидетели на края на фашизма в света.

217

Братя Българи!

преди 2 години

Всеки русофил , който подкрепя агресията и войната срещу Украйна индиректно подкрепя и потенциална агресия срещу България.

216

Преди минута

преди 2 години

Убит е чеченския генерал Мохамед Тушаев. В района на летище Гостомел е унищожен 141 моторизиран полк на чеченската национална гвардия. инфо Украинска правда.За невярващите има видеоклип.

215

mm

преди 2 години

До Клавиатурен воин 14той не в позиция да преговаря къде ще е срещата ,още малко и Москва ще иде на колене

214

Клавиатурен воин 14

преди 2 години

Зеленски е готов за преговори с Путин, но не и в Беларус както предлагат руснаците

213

Анонимен

преди 2 години

ЕС и САЩ изключиха Русия от SWIFT. Oчаквйте бензин 5 лева и домати 10 лева.

212

Анонимен

преди 2 години

Днес Харков утре Киев,колкото по бързо толкова по добре за Украинци и Руси,всичко друго е лицемерие и сметки на западните ***!

211

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - И Путин, и Путин е като Хитлер, и Путин. Хайде да сравняваме Путин с Хитлер.

210

АнонимеН

преди 2 години

ЕДНО Е ДА ВЛЕЗЕШ И СЪВСЕМ ДРУГО ДА ИЗЛЕЗЕШ ЖИВ :D ТОВА Е КАТО ДА ВЛЕЗЕШ В ГРАД СЪС ЗОМБИТА! ВСЕ НЯКОЕ ЩЕ ТЕ ДОКОПА!

209

Русофил

преди 2 години

Обичам руския народ и се прекланям пред руската култира Чайковски, Анна Павлова такова, но не одобрявам политиката на Путин. Руснаците са готин народ, много ги уважавам, руснаците са готови всеки момент да си свалят raщите и да се наведата на запада като Българите и газта ще стане 40$, но Путин и неговият кръг им пречат, за това Путин трябва да бъде свален.

208

Клавиатурен воин 17

преди 2 години

В Сумска област хора отиват към горящ ГАЗ Тигр да окажат помощ. В този момент руски войници отварят вратите и стрелят по хората. 5 украински граждани са убити

207

Анонимен

преди 2 години

Чеченците са с черни униформи да изглеждат като есесовци.Фашистката символика е много модерна в Русия сега.

206

Анонимен

преди 2 години

Няма връщане назад. И на Путин това му е ясно. Затова Украйна ще бъде превзета, каквото и да струва това на руснаците. Съпротивата на украинците е безсмислена. Западът ги изостави.

205

Руские наахуй

преди 2 години

Отбраната на Харков е подпалила 8 руски бронирани коли ГАЗ "Тигр" казва шефа на полицията в Харков Владимир Тимушенко. Вражеската група е малка и е неутрализирана. - Украинска правда.За невярващите има видеоклип

204

Анонимен

преди 2 години

Туристическа агенция организира тур из България с цел уриниране по съвецките паметници

203

Nnnn

преди 2 години

Американците спонсорират терористичната организация АЗОВ. Така правеха и в Сирия като спонсорираха терористи за да свалят Асад.