38

Тракиец

преди 2 години

При предната студена война фалира ссср и се разпадна.Сега росия ще се разпадне на губернии.Путин няма икономика ,разчитат на природни богатства.Края на най-големия враг на България идва.Манията за величие води до лоши последствия.

37

Анонимен

преди 2 години

Най новата новина от сащ ,че Путин,ще атакувал Полша Чехия и България бря )Ами само парадния оркестър на Русия може да превземе България ,а тук нашите политици любещи сащ че слушат безплатна музика )

36

тя

преди 2 години

Украйна е една жалка измислена държава и *** на САЩ, които безмилостно я ограбват !

35

Хора

преди 2 години

Странно къде бе сащ и Европа от 2015г.Украйна не спазва Минският договор, обстрелва и убива хора в Донбас ?Путин сложи край на касапницата там,най после.

34

Уолст. джърнал греши

преди 2 години

Наближава не "нова студена война" а пълно-мащабна ядрена война, която може да ликвидира човешката цивилизация на Земята, както това е станало на Марс, който в миналото е бил превърнат в пустиня...

33

Факт

преди 2 години

Русия не е нахлула все още в Украйна,има още шанс за мир но това зависи от Украйна и запада,нужни са компромиси.

32

Анонимен

преди 2 години

При предстояща война и световна криза българинът купува апартаменти на зелено на европейски цени ! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

31

Анонимен

преди 2 години

"САЩ и съюзниците обявиха санкции, след като руските войски влязоха в Източна Украйна, пише "Вашингтон пост". - Малка подробност - руските войски още не са влезли в Източна Украйна. Поредната лъжа.

30

полковник Колев

преди 2 години

Нова студена война - няма нищо лошо. Да се надяваме че всички жаби ще се върнат в блатата си и да крякат от там а не под прозорците ни

29

Саакашвили

преди 2 години

Приятелю Зеленски,да ти изпратя една вратовръзка.Много помага в такива ситуации.Овкусяването ще го оставя на тебе.

28

Анонимен

преди 2 години

Да ги приемат в нато украйна и грузия

27

Анонимен

преди 2 години

Газта от САЩ е в пъти по-евтина от руската.

26

Krom

преди 2 години

До Анонимен 36 - съвсем нормални. За разлика от теб. Няма нормален човек на този свят, в това число и руснак - който да приветства нов СССР. Освен теб. Дементирал реваншист.

25

факт

преди 2 години

Не къде да е,а по глобалистката мисиркина НОВА ТВ показаха едно експресно допитване сред българите.15% вярват на НАТО и 60% на Русия.

24

Krom

преди 2 години

До Гледах квиченето - единственото квичене тук е твоето. Съскане на пенсионер реваншист, видял "звездния" си миг. За радост, никога няма да доживееш да целуваш миризливия сапог на "братушките" си, защото ние сме в ЕС и НАТО - набий си го в каменната кратуна.

23

Володя Разпутин

преди 2 години

Нова студена война? Само че няма Варшавски договор. Русия няма съюзници. Китай никога не е нападал друга държава. Така че като стане напечено, Китай ще остане неутрална. Турция? Прегръдките между Путин и Ердоган са лицемерни, никога нямат да бъдат съюзници. Сърбия едва ли ще тръгне срещу запада, и там си имат стари традиции, още от Титово време. Путин прекрачи границите на разумното, сега няма полезни ходове.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

28 !!! Благодаря за великият коментар,другарю! Благодаря!

21

Тъпио турчин 20

преди 2 години

Отивай да правиш нужник и да правиш кифраж,че като те слушам ум за повече няма.

20

Анонимен

преди 2 години

Скоро иКитай ще си прибере Тайван,а сащисаните ще изиграят главната роля в култовата поза "чеверме".

19

КЕЕЕФ!

преди 2 години

Поредното брутално кроше на Императора в суратя на НАТО.