85

Анонимен

преди 2 години

12 години изоставане на България и препълнени чекмеджета. Сега с магическа пръчка ли да станем нормална държава?

84

Анонимен

преди 2 години

Не знам какви заплати искате при този унищожен от ГЕРБ бизнес!

83

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се въведе правилото минималната заплата да не е по-ниска от 50% от средната заплата, което може да се постигне като и изчислят като 70% от средната заплата преди две години. В случая за 2022 година да е 70% от средната през 2020 година.

82

Анонимен

преди 2 години

До преди година живеехме добре и магистрали строяхме. В момента хиперинфлация, фалирващ дребен бизнес, режим на тока и много милиарди кредити. Обещаха промяна и я направиха!

81

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 91 Социалното министерство е на БСП нали. На следващите избори другарите от БС *** е ще са една магарешка каручка хора в парламента. Те се бореха за власт не за народа.

80

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ ни превърнаха в просяци и сега всяко увеличение е малко

79

ГЕРБ=МАФИЯ

преди 2 години

Бързо забравихте какво правеше ГЕРБ с минималната заплата. ГЕРБ взеха властта в средата на 2009 година. За следващата 2010 година оставиха същата минимална заплата.За 2011 я повишиха с 30 лева, а след 2011 започнаха да я повишават с 20 лева на година. Това ли искате та сте недоволни?

78

Реалист

преди 2 години

Толкова много изостанахме за последните 12 години, че и двойно да вдигнат пенсиите и минималната заплата, пак ще сме недоволни. Може би трябваше да направят като ГЕРБ - да замразят минималната заплата както си остана от ГЕРБ на 650 лева и след 4 години, преди следващите избори да я вдигнат на 710 лева.

77

Лиляна

преди 2 години

От нелепо по-нелепо звучат всички числа. Тези окончателно ще ни превърнат в просяци. Заплати, осигуровки, данъци, пенсии - нищо не е изчислено в полза на народа, а е само в полза на една шепа хора. Тежко ни!

76

Продан

преди 2 години

Това ли ви е промяната? Продължаваме Подигравката!

75

Анонимен

преди 2 години

Ха, разбрахте ли вече какво означава с десни средства да се постигат леви цели? Десни, десни, десни - за тях свинското, а от зелето - за когото стигне. Няма как справедливото за Коце, да е справедливо и за дедо Тошко...

74

Анонимен

преди 2 години

Какъв ръст на пенсиите - подиграват се с хората! Не ги ли е срам! Оляха се с т.нар. повишаване през декември, подиграват се с получените пари през февруари, сега говорят за юлско увеличение с 6%! Ало, некадърни и нагли управленци, вземете се коригирайте навреме! Народът няма да ви търпи при тези галопиращи цени на всичко!

73

Анонимен

преди 2 години

Комунистите теглят милиарди кредити. Ще раздават и крадат на воля. После народа ще ги връща, а те ще си гледат старините някъде в Швейцария!

72

Анонимен

преди 2 години

прелагам всички депутати на минимална заплата. президента също. даже може и без те нали са там за благото на народа

71

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези ,,земеделски стопани,, ??? Арендаторите ли ? То земеделие няма да има . Нали сме с американски бази а тиквата прие декларация срещу комунизма и сега не можем да изнасяме в Русия и Китай . В ЕС другите държави плащат по големи субсидии . Немските вериги си имат техни доставчици не български . Внасяме повече домати от колкото банани . Ток ще има само арендатори които ще произвеждат само пшеница и рапица . Идеята за членство в ЕС и нато означава че няма да има земеделци вече ;)

70

Анонимен

преди 2 години

Как се живеело с 710 лева минимална заплата. А как се живееше с 420, 460, 510, 560, 610 и 650 лева минимална заплата в последните години на ГЕРБ? Когато ГЕРБ установи режима си през 2009 година, мутрите замразиха минималната заплата за следващата 2010 година и за първите 4 години на управлението си я вдигнаха със само 70 лева

69

Анонимен

преди 2 години

Заради ГЕРБ минималната заплата е толкова ниска 650 лева от 2021 година, а сега мутренските трoлове насъскват хората как са щели да успеят с 710 лева минимална заплата.

68

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ задържаше изкуствено максималният осигурителен доход, с което мутрите си спестиха милиони, които трябваше да плащат като осигуровки. Сега мутрите реват, че вдигали максималния осигурителен доход.

67

Анонимен

преди 2 години

На Сачева,да и го насача,а на Гьоков,да му го нагьокам!!! Когато се пенсиорах преди 10 г.съотношението между моята пенсия и минималната беше 5,33.Сега,след 10 години работа,плащане на данъци и вноски в НОИ и НЗОК,след всичките им увеличения,осъвременявания и актуализации това съотношение стана 3,4!

66

Подмяна

преди 2 години

И тия са сьщите изедници като -гербЩо не се пробват да живеят с 710 бруто при даньк -150лв кьм тяхИ тия цени