17

Анонимен

преди 2 години

Поклонниците се съобразяват какво става в другите държави. В кои други държави? В тези на които повече ни харесва? Как пък не гледаме държавите които не се затварят. Отговора е че им спускат заповеди за да получават пари. Това са продажници.

16

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Ще има подаръци омикронки за цялото семейство и пътуващите в градският транспорт." -- аре стига с медийните измислици! Хрема като хрема! Ако ще и мегатрон да я кръстят! Аман от хипохондрици и паникьори!

15

Анонимен

преди 2 години

"Видя се края на пандемията и тия пощръкляха за да ваксинират повече, щото вече няма кинти. --- това не е точно така. Договорите за доставка на отровата са подписани и за 2024 година. Дозите са договорени и няма "ама аз вече не ги искам". Та парите и комисионните ще си вървят, но ще трябва да измислят оправдание за пред хората, от чиито данъци се плаща целия масраф. Имам обаче хубавото усещане, че това няма да приключи добре за тия дето са подписали договорите.

14

Анонимен

преди 2 години

Докато се наканят да обсъждат вече ще е късно. Омикрона ще ни залее. Ситуацията изискваше бързи действия особено в столицата, където гъстотата на населението е огромна. От днес учениците тръгват присъствено, а тестовете от 0.80 стотинки правени проформа от неспециалисти не засичат нищо. Единствената полза от тях е за вносителя и Стойчо Кацаров. Ще има подаръци омикронки за цялото семейство и пътуващите в градският транспорт.

13

Анонимен

преди 2 години

Това им го решиха и спуснаха още през октомври - до ден.

12

Анонимен

преди 2 години

С пандемията и мерките ще се оправдават за инфлацията и цените на тока мoшениците от Харвард...

11

Анонимен

преди 2 години

Май май ще се съберат да си кажат как са взели всякакви мерки и се справят чудесно. И яз яко не пътувах с транспорт и слушах само новини щях така да мисля, разликата е в нивото явно.

10

Алооо

преди 2 години

Файда няма от тия мерки, като няма никакъв контрол. Само правите излишно напрежение и нерви. Хората като им дойдат сега сметките за ток, парно и т.н. точно ще им е до мерките. Пък и по света се видя колко помагат. 80 % ваксинирани в Дания и аре пълен локадаун и какъв е смисъла тогава. В израел пък, смятат да налагат мярката за колективен имунитет, накрая ще чуят Мангъров.

9

Анонимен

преди 2 години

Сега сумати народ със зелени сертификати ще ръси на всички страни и посоки. А и омикрончо не се лови добре с тестовете. Така, че гответе се за поголовно заразяване. За нас е добре, защото ще е естествената ваксина. Но дано системата издържи на опашките пред лекарските кабинети, тичащи родители заради висока температура вдигната в рамките на 2 минути, а и старците... те ще направят калабалъка и суматохата още по-големи.

8

Анонимен

преди 2 години

Видя се края на пандемията и тия пощръкляха за да ваксинират повече, щото вече няма кинти.

7

Анонимен

преди 2 години

Чакат инструкции и затягат, пък че няма изолат на коронавирус в България от началото на епидемията не е важно.

6

Анонимен

преди 2 години

Как да се умори човека, като две години , всички ден и нощ броят трупове и бацили.

5

Мерко Мерков

преди 2 години

Защо да се затягат мерки срещу кихавица?!

4

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

не пипайте ДЕЦАТА БИЗНЦЪТ РАБОТНИЦИТЕ не посягайте на СВОБОДАТА на ХОРАТА

3

Анонимен

преди 2 години

Кви мерки бе паляци. По празниците установих опитно,че извън София сложиш ли си маска, срещу кихавица и те гледат като извънземен. Вирус има само в мисиркаджийските главици,на никой друг не му пука за сополи и кихавицата дето косяла наред.

2

Анонимен

преди 2 години

Мерките трябваше да ги решите вчера. Днес вече е късно. Напускате лигльовците по училища и градини. Сега остава да броите само. Как мислите- дали при 30 броя в 20 квадрата ще липсват заразени и нетествани заразоносители със зелени серификати?

1

Анонимен

преди 2 години

Те го решиха миналата година.