74

Скандинавец

преди 2 години

До Глупости ---- Колега, напълно ви разбирам. ЛИЧНО познавам поне десетина колеги от вашата категория, чиито организми се справиха с болестта, но имам колеги и роднини, които вече не са сред нас и няма как да напишат във форумите какво им се е случило.

73

Анонимен

преди 2 години

Най-лесният начин да се унищожат неимунизираните е, като се смесят с имунизираните в обществото. Имунизираните ще дадат малка фира, а неимунизираните - обратно.

72

Глупости

преди 2 години

Изкарах ковид ноември 2020 средна работа. Септември тази година имах 70 бау, днес си направих отново имам 689 бау без ваксини и без никакви симптоми на повторно боледуване. Сами си правете изводите какво нещо е имунитетът и как работи!

71

УМЕН

преди 2 години

Следващите творчески планове на "професор" Витанов са в областта на симулиране и изчисляване на въглеродния отпечатък на мусаката на леля му.

70

...

преди 2 години

Уважаеми ***,вместо да четете и ругаете прогнозите на професор Витанов,по-добре се наредете на опашката за ваксиниране пред Пирогов...

69

Звезделин

преди 2 години

Бау, светът е оцелял, защото се е смял. Въпреки че съм антиковидваксър искам тези като теб да НЕ оцелеят. Уошнат си, но НЕ си готин. Пък НЕ си и наш. Ще се боря за правото на свобода на всеки, с изключение на теб. Защото моето право на свобода НЕ е ваше. Вашето право на свобода утре ще е гибел за света. Искам всички да НЕ оцелеете Бау. За целта не е зле да се посмеем, най-вече с тебе. За да имам сили да продължа борбата. И аз без теб, никога заедно, може и салама да ми хапнеш, куче!

68

Анонимен

преди 2 години

До Витанов, Витанов....Колкото повече се ваксат, толкова повече заразени според медиите, не виждам смисъл, но фармата си има лоби в световен мащаб :))) Най са ми смешни нашите ***, дето като са се ваксинирали веднъж имат некакви претенции, требва да им се напомни, че требва да си бият още 3 дозички, мейби в бъдеще още, зависи докъде ще стигне лудостта :)))

67

(-_-)

преди 2 години

За всеобщо съжаление да - най-вероятно този вирус е биологично оръжие, а ваксините просто бустер на това оръжие. Общо взето всички конспиративни твърдения се сбъднаха с изключение на тази част където всичко мре.. Може би тя ще е в бъдеща фаза? Хубавата новина е, че вирусът мутира до обикновена настинка, каквато в същност е оригиналната му форма.. Сигурно са се надявали да мутира в още по-опасен, но не стана..

66

Видовден за тоя

преди 2 години

ще е на Витановден. Тогава ще бъде екзекутиран.

65

Анонимен

преди 2 години

Проблемите в главата на тоя шизофреник няма да спрат никога, но защо постоянно ни го блъскат в полезрението ни това болно ментално същество- явно за да ни плашат срещу пари,но вече не им вярваме.

64

...

преди 2 години

С професора могат да спорят професори,а антиваксърите да слушат с уважение,защото предсказанията на Витанов се сбъдват...

63

Витанов, Витанов....

преди 2 години

Витанов има "система за ранно предупреждение"? Ехааа. Много яко! И как предпазват според него ваксините, след като големите страни с висок процент ваксинирани се гърчат с над 100 хиляди новозаразени???? Защо не каже нещо за Великобритания например. Днес са отчетени повече от 180 хиляди нови случая. Ваксинирана Великобритания е това. Айде, стига вече с тези разбирачи, които само търсят медийна известност

62

malart

преди 2 години

Аз пък си мислех, че по Антоновден

61

Анонимен

преди 2 години

Забравих че има моме което верва сори за това :))) Защо определят кога ще дойде "вълната", ако е за пребиваващите в Чужбина, не е ли по "опасно" за НГ или чекаме Ивановден за да се заразим по график, тоест тогава ще е ммедийния натиск на когото никой не верва :)))

60

Звезделина

преди 2 години

Бау, светът е оцелял, защото се е смял. Въпреки че съм антиковидваксърка искам и тези като теб да оцелеят. Уошнат си, но си готин. Пък си си и наш. Ще се боря за правото на свобода на всеки, дори и да сте против това в което вярвам. Защото моето право на свобода е и ваше. Вашето право на свобода утре ще е и мое. Искам всички да оцелеем Бау. За целта не е зле да се посмеем, най-вече със себе си. За да имаме сили да продължим борбата. И ти и аз, а защо не и заедно, може и кекс да хапнем!

59

Айде бе

преди 2 години

Къде изчезна сезонният грип настинка и тнт. Един ден всички които имат облага ще отговаря някъде другаде. Има Господ, не от измисленият вирус ами от него трябва да Ви е страх.

58

Анонимен

преди 2 години

Витанов не ме впечатлява самонадеян психопат като оня Христо Проданов навремето нека си клепе въпроса е да не правят ваксиначката задълже

57

Анонимен

преди 2 години

витанката винаги познава щом казва сигуно след ивановден ще се кутнат първите ваксинирани и ще натоварят крайната системата на попове и ходжи

56

Анонимен

преди 2 години

79 (-_-), тъжно но истина. Дано успеем да отворим очите на колкото се може повече хора. Ужасява ме мисълта че бодат деца. 100 дечица са били записани за днес в Александровска! Ужас.

55

Бгг

преди 2 години

Свободата или салама ?