60

Анонимен

преди 2 години

Борисов е типичния диктатор. Съсипал и ограбил държавата, но останал жив след падането си обяинява новата власт за всички злини, които той е причинил.

59

1

преди 2 години

дв.борисов,този пръст,ще го показваш на бай Ставри,а за дозите с изтекъл срок нищо не си казвал,има записи,които доказват ,какво си приказвал,но нека каскета си тръгне,и ше ти пуснат записите.

58

Анонимен

преди 2 години

Излъга, че нямаш дете и къща в Барселона.

57

Анонимен

преди 2 години

Змията е най-опасна когато умира. Хапе на всички страни без причина. Така са и диктаторите! Не случайно диктаторите ги екзекутират при падането им от власт. За справка Чаушеско, Кадафи, Садам.. След толкова години управление те имат хора навсякаде, които командват дори от затвора. Максимата на всеки свален диктатор е:" След мен е потоп". Виждаме го много ясно изразено при Борисов.

56

РВ

преди 2 години

Скоро ще дърпаш на бай ставри чурката

55

Бойко Борисов

преди 2 години

Имам хора навсякъде!! Никой неможе да ме пипне. Аз все още дърпам конците в България!!

54

Преброяване 2021

преди 2 години

Когато публикуват официално резултатите от преброяването, тогава ще разберем колко човека ГЕРБ са прокудили от България и колко са уморили. След това - нека да се дадат точни данни за външния дълг преди 12 години и април 2021, за да се разбере с колко е загробила мафията държавата.

53

РВ

преди 2 години

Гешеф не е вечен. А като падне гешеф( а той ще падне скоро) що ще чиниш ти бре тиквичке? Цял един народ иска да те види смачкан на земята. А по- голям от народа няма.

52

Пияница алкохолик

преди 2 години

Пием и астра зенека , нема проблем

51

Анонимен

преди 2 години

Кучето Гешев и неговата прокуратура никога няма да охапят ръката която го храни.. Само като види Бойко Борисов и започва радостно да маха с опашка. Защото знае, че ще има лапачка.

50

Анонимен

преди 2 години

Рашков много се мота. Тиквата вече започна да досажда на всички. Време е да бъде арестуван и да дава компетентното си мнение по въпросите за храната и чистотата в Софийския Централен Затвор. Колкото до Гешев - има много възможности да бъде принуден да си замине, най-важното за каскета е да разбере, че колкото повече се мърда, толкова повече му влиза.

49

мхм

преди 2 години

този човек, терорист, е лично отговорен за откраднати над 100 милиарда лева от България за последните 12 години. как има наглостта изобщо да съществува, как някой не му е пръснал черепа до момента

48

патологичен лъжец

преди 2 години

Борисов каза, че се поставят ваксини с изтекъл срок, а НЕ че са с удължен такъв. Така че си беше за съд. Но гешефтурата го прикри, за пореден път.

47

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще си проличи защо е назначен Гешев и за кого работи. Нито едно обвинение срещу ГЕРБ-ДПС няма да бъде допуснато до съда.

46

Пияница алкохолик

преди 2 години

Нема ли нещо насипно да ударим по - 100 гр за здраве и против ковид

45

Анонимен

преди 2 години

Докато Гешев е главен прокурор на България, никой с пръст неможе да бутне Бойко Борисов!! Както всеки от кликата ГЕРБ-ДПС!! Нито за чекмедджета пълни с пачки и кюлчета, нито за сакове с пари изнасяни зад граница с крадени джипове.

44

Анонимен

преди 2 години

Тиквата е единственият действащ министър-председател в историята на България, който е осъждан от съда за лъжа и клевета.

43

БАНко

преди 2 години

НАРОДА СИ ОТДЪХНА БЕЗ СЕЛЯНИНА ОТ БАНКЯ !!!

42

Файзер отлежала

преди 2 години

Писаха вчера - свьршили в пироговЯвно много се търсят

41

Анонимен

преди 2 години

не знам за държавните служители, но *** остават на улицата или отиват да мият вецетата на чашков дамаджанков