158

До191

преди 2 години

Какви престижни университети говориш?Всичко е ала ,бала !!! Плащаш си и отиваш да учиш.който иска да учи ,учи .такива като Кирчо си вземат дипломата и идват в България защото нищо не знаят и не могат!а на запад те следят още от 1 курс дали става нещо от тебе или си като Кирчо

157

БСП

преди 2 години

Чухте премиера!! Ток ще има за всички!! Така че налягайте парцалите да бачкате, че бюджет има да се пълни. ГЕРБ-ДПС го източиха до стотинка.

156

Гражданин

преди 2 години

Ха постарайте се да ни оставите и без ток,че то както е тръгнало водата от скъпа по-скъ -па,тока и той май,май ще го последва,да не гоиворим за продуктите от първа необходи -мост... В това ли ще се осъществява голямата ПРОМЯНА - покачване на цените ?! В тормо зене на народа,който ви избра ?!

155

Христо Христов

преди 2 години

"Както казахме, Планът за възстановяване е 10% и ние трябва да спрем корупцията не само за тези 10%, а за целите 100%." - някой разбра ли какви ги е плещил този евророб?

154

До дядо Гого

преди 2 години

То пък от Бойко ставаше нещо. Само като се сетиш за Павлова и Караянчева. Като се сетиш за данък лихва, паспорти на блокове въведени с всички необходими документи. Ако беше Герб щеше да си плащаш като поп увеличение на тока с 20%.12 години разни експерти обиколиха всички телевизии да ни обясняват как тока ще е без пари на свободния пазар и как няма нужда от нов АЕЦ. Къде са сега експертите?

153

Анонимен

преди 2 години

Радев го сложи този за да има по-глу пав от него във властта

152

Анонимен

преди 2 години

Ще спя спокойно. Министър-председателят на България през 21 век, обещава, че ток ще има. 2021 година усеща се като 1945.

151

Анонимен

преди 2 години

Кирчо,кажи баба тенкю!

150

Харварец

преди 2 години

Кирчо ,я кажи Нубия с коя посока на света граничи с България

149

Анонимен

преди 2 години

Да не съм напсувал на някой майка му че триетр

148

Анонимен

преди 2 години

Кирцата най -много да спретне един мощен гейпарад с участие от САЩ друго не може

147

Анонимен

преди 2 години

Кире това мостче на Дунав в Северна или Южна България се намира?

146

Анонимен

преди 2 години

Оли го френ!!!

145

Докъде стигнахме

преди 2 години

Хубава работа ? Оставаше да няма и ток ! Този иска да ни втълпи да се радваме че ще има ток !? Сякаш досега сме били на свещи. Продължаваме промяната.

144

ха ха

преди 2 години

Киро мостето

143

Прав сте ТОК вода па

преди 2 години

До АнонименОсвен с тока частници над хиляда мегавата частни мощности при ГЕРБ се откриват, и проблеми парно, няма висококомбинирано производство като ЕВН Пловдив и хоризонтални тръби парно-сградната в Пловдив с хоризонтални е 2-7 лв. на месец, а парното в Пловдив искаха да поскъпне само с два процента, а С-я 30 проц. След протести вода в миналото откриват част Договор на Веолия, вече притежава водата на София-ББ подписва като кмет клауза, Софиянци да плащат огромни неустойки, ако изгоним Веолия

142

Съвет от дяда Гого

преди 2 години

Кире жив бил бегай докато не са те усетили,че нищо не става от теб.

141

Кирее ко праим без п

преди 2 години

Баце бе приятел с Меркел,Барозу,Ердоган,Путин и му давсха парици теб никой не ще да те чуе ко праим????Бегай не ставаш съвет от мен

140

хахахаха

преди 2 години

края на март нали ,да свърши зимата ,да падне потреблението и тогава ,а сега да си плащаме с кеф ,много хитро!

139

Анонимен

преди 2 години

Тъ по ,по-тъ по,най-тъ по,радеф,кирчо