18

Анонимен

преди 2 години

С фалирала лира как ще се точи на ***#2?Ще взима заеми за да довърши проекта си НеоОсманли...Интересно е да се види...

17

Анонимен

преди 2 години

Ама те Блумберг казаха че Турция няма да се меси и в конфликта Армения Азербайджан защото най-голямата в света руска екстериториална военна база се намирала в Армения.

16

Анонимен

преди 2 години

За всеки е ясно това. Ердоган е хитра лисица. Освен това с нищо не е длъжен на запада, който умишлено девалвира валутата му.

15

Жиб.

преди 2 години

Крим,Донецк и Луганск ще станат автономни зони на Украйна, тя ще влезе в НАТО и Путин страхливо ще кротне

14

Ники

преди 2 години

Хахахахах. Пинчера каза: Спокойно, я тая каракачанка немя да я лая.

13

Анонимен

преди 2 години

Изобщо няма да разберете как Турция се е намесила. Байрактар ТБ2S е със сателитно управление т.е. оператора може да си пие кафето на Босфора и да бомби руснаците между 2 глътки от напитката.

12

Анонимен

преди 2 години

А Помприе кога ще си го поиска Путин? Сигурен съм, че и Добруджа би била апетитна хапка за някой, както и Кърджали, Родопите и прочие. Кой ще ни опази - 2-те лястовици дето не могат да летят ли? Или армията ни, която заработва на частно като бояджии и пазачи, щото за това ги учат от 20+ години?

11

Ц

преди 2 години

Едва ли има някой да се навие да воюва срещу Русия! Помнят Наполеон и Хитлер. Победата се дължи на духовни причини, не на военно превъзходство. Споразумейте се с Русия - това е от полза за всички!

10

Анонимен

преди 2 години

Полша ще вземе Волинск около Лвов.Румъния С. Буковина. Задкарпатието ще е федерация между русините и маджарите.Независим многонационален Буджак. И една орязана, но етнически по хомогенна Украйна.

9

Голата истина

преди 2 години

Тук много се изказват абсулютно неподготвени относно Русия и Украйна като най-честата мантра е че едва ли не Русия е по бедна от България и скоро ще е по бедна от укрите.Официално заплатите у нас и в Русия са еднакви.1500лв тук и 60000 рубли там.В Украйна са 10500 гривни или около 650лв. Въпроса е какво су купуваш с тях.У нас ти удържат 26% в Украйна 32 а в Русия 13. За цените на ток бензин ,дори Айфон и Майбах да не говорим.Руснака живе точно 2 пъти по добре от нас и 4-5 пъти по добре от укрина

8

Никак не е сложно

преди 2 години

И на гажавите и на краварите им е ясно, Донбас и Луганск са червена линия! Не ги ли закачат, всичко е мирно и тихо. Крачка през линията...

7

Асан

преди 2 години

Путин ше си вземе само руския Донбас..... Украйна не му трябва :)))

6

Меди доганов

преди 2 години

Ченгенепарлама!

5

Анонимен

преди 2 години

Че какво има право има която и държава да се меси в чужди конфликти,ако комшията бие жена си требва да влезна със злом у тях да ги разтървам ли?Айде малко по сериозно господа либерасти!!

4

Жиб.

преди 2 години

Путин може да спре да трепери: Перде Доган няма да го закача!

3

Анонимен

преди 2 години

Донбас и Луганск ще са федерални автономни републики.

2

Истината

преди 2 години

Дано ние не сме толкова глупави, че да вземаме страна в конфликта

1

Жиб.

преди 2 години

Сега Путин може спокойно да си отдъхне и да почне окупацията- ръцете му са развързани,неговия приятел няма да му пречи