82

доколкото си

преди 2 години

спомням, всички *** на територията бяха ваксинирани, пък пак ги изтребиха, като свирнаха от Европата.

81

Математик Витанов

преди 2 години

Тая сутрин ставам, поглеждам в огледалото и какво да видя- носът ми свети в тъмночервено. Явно снощи бях прекалил с бустерната доза от руската 40-градусова ваксина. Борбата с вируса за никого не е лека.

80

до стилинг

преди 2 години

Гледай себе си, кво ни мислиш нас.

79

Колко Струва

преди 2 години

Колко струва минута време в сутрешния блок?

78

stiling

преди 2 години

Човека е математик и си върши работата. Прави математически прогнози за да може политиците за вземат решения. Що го плюете не мога да разбера. Почни всички от коментиращите тук си нямат и хабер от математика, теория на вероятностите, математическа статистика, теория на игрите и тнт. Но мо поставяте оценка на професора, че нищо не разбира, а Вие сте "РАЗБИРАЧИТЕ" Е затова след седмица две болниците ще се препълнят и ще стане ад и ще станем за смях пред цял свят. Ама сами сме си виновни!

77

Я да помислим сега:

преди 2 години

Кого трябва да слушаме относно вирусите? Някакво си там сметало или личния си лекар? Ха сега де!

76

Анонимен

преди 2 години

Според това в което се опитват да ни убедят, mРНК ваксина работи така.Значи, mРНК е като флашка, груба казано, та тя пренася информацията за аминокиселинете на бълтъка който ще се синтезира, Вкарва това инфо в нашата ДНК, нашия комп, тоя/ започва да работи Именна имунна система синтезира белтъка на патогена, изполвайки собстнетата си ДНК, и как спира процеса?!Само не разбрах къде тука е сигнала, че тоя програма е вражеска а не наша?Айсе някой ваксър да ми допълни знанията, моля.

75

Всдо тук важи

преди 2 години

Всички сви не са ваксинирани.

74

Мз

преди 2 години

Тоя какво ми дудня по медиите? МЗ да излезе и да каже дали трябва да се ваксинираме задължително. Българското МЗ не е давало подобни препоръки, а аз слушам тях, а не някакъв математик, стъкмистик, по мое мнение

73

Анонимен

преди 2 години

Американските финансисти не са измислили нищо ново. Измамни златни измами на държавно ниво са били извършвани и преди. И така, в началото на 2008 г. милиони долари под формата на слитъци, съхранявани в Централната банка на Етиопия, се оказаха фалшива - позлатена стомана.Почти очевидно е, че Съединените щати са платили гигантски обезщетения на Китай (който е първият, който изцяло разкрива измамата - въпреки че има и информация, че канадското министерство на финансите също се е сблъскало с щангите на щатите).

72

1212

преди 2 години

Аз изкарах вируса тежко. Не е за подценяване. Много хора го карат леко и безсимтомно. Защо трябва в обществото да сме за и против нещо. Като искаш се ваксинирай, като не искаш не се ваксинирай. Свобода на всеки да прецини какво иска. Но за съжеление в БГ липсва официална а не медийна информация или тя е оскъдна за да може човек да вземе решение какво да прави. Бъдете здрави.

71

vlady

преди 2 години

Браво на големия пианист Витанов - практически постоянно е в делириум.

70

Може да са сложили г

преди 2 години

Може да са сложили генетичния код в живи клетки от ембриони, които се размножават и от там ти правят имунитет, след което умират, а *** си остават в донора. Така няма нужда да влиза в твои клетки - ама не знам де. Не знам какво се съдържа във ваксината, аз чакам Витанов да ми каже. Или Кунчев

69

Анонимен

преди 2 години

Аз така и не разбрах в училище кое е или кой е обосновал реда на последователност на операциите в математиката

68

Анонимен

преди 2 години

До Тук важиТи да видиш!Я кажи като си толкова учЕн, как работа ваксата с матричнтото РНК, при положение, че няма как генетичен материал да пробие клетъчните стени да започне транскрипция и репликаци на ДНК, за произведе спайкпротеина. За тези процеси си трябват определени гени, носени от още два вида РНК, транспортна и ниформационна.Давай, изуми ме!

67

Мислещ

преди 2 години

При.матите са ваксърите, защото правят каквото им се каже - точно те са тези наредени в редичка !

66

Мдаа

преди 2 години

Някой още вярва ли на тая пародия?Наложиха я март 2020. Сега сме октомври 2021 - година и половина.Ако беше толкова заразно и толкова смъртоностно повече от половината население на земята нямаше да го има вече.Стискайте палци да не дойде истински вирус от космоса.А тия смеш ници да си наврат грипа отзад.

65

Анонимен

преди 2 години

Нареждайте при.матите в редичка и боц, боц, боц... Те акъл нямат и трябва да се третират като животни

64

Витанов

преди 2 години

Не ми обръщайте внимание, има дни когато забравям да си пия хапчетата

63

Анонимен

преди 2 години

Колко *** са се събрали тук !