71

Анонимен

преди 3 години

1...Заявява се, че ваксинцията е доброволна.....2. Този очевидно нискоинтелигентен индивид си го превежда че трябва да виси всеки ден по медиите и да агитира хората.

70

Анонимен

преди 3 години

аааааааааа е не моа пак ли тоа алкохолик брях?

69

До Анонимен 59

преди 3 години

Грешни са ви сметките. Ако беше нещо рядко и трудно разпространимо, може би щеше да я вярно това, което твърдите. Но не става въпрос само за смъртност, а и за загуба на трудоспособност - врменна или по-дълга, недостиг в капацитета за лечение и на други болести, удари по икономиката, образованието и качеството на живот изобщо.

68

Анонимен

преди 3 години

Пак ли се е напил и дрънка кварталните му пиянски глупости? Целия квартал го разбра кво пиянде е.

67

Анонимен

преди 3 години

Коментар 8-ми, най-добре описа ситуацията с преболедувалите!!!

66

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 65 "Този човек не е лекар и никога не е бил" Добре ли сте?" ----- Този човек не е бил никога истински лекар. И сега не е. Нещо неразбрано?

65

Анонимен

преди 3 години

ДБ искат да пробутат ваксините на американските им спонсори.

64

Така, така

преди 3 години

Преболедувалите да се ваксинират! Може и 2 пъти! А догодина - още 2 пъти!!! Пък непреболедувалите - 3 пъти! Като станат по общо 10 игли на човек за две години, ще се борим за 12, 15, 20.......

63

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 63 "Този човек не е лекар и никога не е бил" Добре ли сте?

62

Анонимен

преди 3 години

63, той тоя се кри като ***, като афганистанския президент

61

Анонимен

преди 3 години

Този човек не е лекар и никога не е бил. Докато другите работеха цяла година в ковид отделения, той се въртеше по телевизиите непрекъснато, за да се набута в парламента. А това последното е, за да слугува на фармацевтичните компании, с които има десетилетна дружба. Живял е в детството си в далечен Иран заедно с баща си, защото баща му е бил комунист. Единственото нещо, което го вълнува са парите и безразсъдните му идеи.

60

Бозаджиев

преди 3 години

Само господин Борисов не е виновен.

59

Анонимен

преди 3 години

Много кухи *** в тази територия, че даже се пишат професори......хахахаха :)))

58

Анонимен

преди 3 години

аз съм човека отговорен, аз пуснах вируса, аз пуснах и ваксината, и сега има ли нещо да ми кажеш Симид? или да те пращам за картофи? и си набии ваксите, ама всичките.

57

Анонимен

преди 3 години

При 2 % смъртност изобщо не изглежда нормално да се изисква от населението да се ваксинира. Че даже и надпревара някаква се организира. За лекарства не се говори. Никой не изследва какво се случва в организма на ваксинираните. И да умрат, не е от ваксината. Никой не се замисля дали лечението не е неправилно, щом болните умират. Никой сякаш не забелязва рисковите групи. Никой не дава статистика за ваксинираните рискови. Изобщо - " тъмна е мъгла паднала".

56

Antvx

преди 3 години

Е как да няма комуникация? Това под всяка статия за пландемията на какво ти мяза? Отвори си очите - не вали дъжд.

55

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 "Казах само, че е самата истина, че за всичко са виновни те....Отдавна не вярваме на никой и за нищо и защо е така? защото сме параноици или прости? Не мисля, просто сме лъгани достатъчно 30 години" Може да бъде излъган човек, който или иска да го излъжат, или е *** и параноичен и се поддава на лъжи, тъй че накрая пак ТИ си си виновен!

54

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 50 - Абе, как ТЕ са виновни?!?!? Както писах преди малко - аз съм виновен, а не ТОЙ или ТЕ

53

Анонимен

преди 3 години

"Симидчиев препоръча и на преболедувалите да се имунизират." що само преболедувалите, ваксинираните не требе ли да се имунизират?

52

Анонимен

преди 3 години

"Всички имат вина за слабата ваксинация у нас, но първо трябва да решим проблема, а после да търсим виновните""-----------------------Ваксинацията е въпрос на личен избор, тоест ДОБРОВОЛНА, каква вина, какъв проблем, какви виновни, ти бавноразвиващ ли си бе? Докога ще ни показвате такива олигорени по медиите?