141

До 170

преди 3 години

6 от моите приятели имат по едно дете.И всички са с големи материални възможности .Единият е и милионер.Може да издържа 10 деца. Ама има само едно.

140

Много сме добре!

преди 3 години

Моля ви, не свеждайте нивото до животинското начало. Българинът в голяма си част, и говорим за българина!, е отговорен човек. Гледа като има дете, да може да му даде условията, да има стая, да го изучи, да го облече, да го запише на спорт. И това е нормалното отговорно поведение. В Турция знам хора, които се издържат покрай 7-8 деца, които ги пращат да продават мокри кърпички от невръстна възраст. В Африка половината са недохранени, с подути кореми. Не искате да създаваме такъв демографски бум?!

139

Анонимен

преди 3 години

Само тоталитарно еднолично управление на държавата ще оправи България!

138

Анонимен

преди 3 години

В шоуто черешката на тортата даваха Райна Караянева, тая е изоставила бившия си ( българин) , за да се отдаде на сирийския ром Башар Рахал. Смятайте каква е съвременната българка. В България много са кифилите като тая Райна Караянева ( и тя не е единствената за "пример"). Общо взето всички в това предаване бяха гнилоч.

137

До 156

преди 3 години

" Нямаш такова право да се месиш в живота им!"А такива скотове имат ли правото да налагат на обществото своя пропаднал аморален начин на съществуване? Защото го правят! Много си тъпааа, щом за тебе са "ценност" копелетатата, абортаджийките, българските и ромските самотни "майки" и безотгорните български и ромски "бащи", които не искат даже да припознаят децата си

136

Анонимен

преди 3 години

От децата по-хубаво нещо няма. Имам две и искаме и трето с жената. Като ги видя и ми кажат "Тате"забравям всички ядове в живота. Най-важното в животът не е пари ,имоти или кариера,а децата.Естествено не е лошо да имаш пари,имоти и кариера ,но само ако не пречат на отглеждането на децата.

135

До 156

преди 3 години

" Нямаш такова право да се месиш в живота им!"А такива скотове имат ли правото да налагат на обществото своя пропаднал аморален начин на съществуване? Защото го правят! Много си тъпааа, щом за тебе са "ценност" копелетатата, абортаджийките, българските и ромските самотни "майки" и безотгорните бг "бащи", които не искат даже да припознаят децата си

134

Анонимен

преди 3 години

До Решението ОчевидноКрайно ограничен(а) си и с много стеснен кръгозор,мисъл и няма смисъл да се разговаря с такива първосигнални хора.

133

Решението Очевидно

преди 3 години

Очевидни са и последиците от еманципацията, феминизъм, отворени връзки, палави и игриви самотни майки, без задръжки морал и ценности. Разгулен живот, неангажиращи връзки, извън брачни деца, пътят към Содом и Гомор. Нищо добро не очаква хората тръгнали по този път на съжителства, самотни полигамни мъже или жени. ЗДРАВИ СЕМЕЙСТВА И НОРМАЛНИ ДЕЦА само ТАКА ще ИМА ЗДРАВА ДЪРЖАВА. Семейството е основната градивна единица в обществото и без здарви семейства не може да има здрава държава.

132

До 158

преди 3 години

На второ място сме след Франция, това са фактите.

131

Решението Очевидно

преди 3 години

Какво и неща да увъртате НЕ МОЖЕ да има ЗДРАВО общество БЕЗ ДА ИМА норамлни и здрави семейства с брак, където и мъжа и жената печелят пари и споделят оговорности за отглеждането на нормални деца. А не разните съжителства и самотни родители с безброй любовници техните деца са непълноценни, осакатени емоционално и психически мама всяка вечер да води нов мъж вкъщи и да казва на детето това ти е нов татко / баща.

130

До 153

преди 3 години

Стига си лъгал.В ЕС има 10 държави с по-ниски нива на брак от България.

129

До 134

преди 3 години

" принудили жената да си сложи спирала!"Ами жената да си махне спиралата, защото е абортивен продукт, ако не иска да ражда деца просто да се въздържа от секс! Преди години даваха по телевизията една от многото многодетни ромки, която е казала как да не забременява " ами ние просто спим на отделни кревати", като не искате да имате и да раждате деца, просто не правете секс!

128

Анонимен

преди 3 години

До АнонименТи нямаш право да се намесваш в живота на другите , както искат ще живеят, не може да ги принудиш да живеят с някой , с който не искат да живеят или да им казваш кой да обичат и мразят или да ги обиждаш,защото били инвалиди или бездетни, нямаш такова право да се месиш в живота им!

127

Анонимен

преди 3 години

До РешениетоУжас, че ти си роден втори Менгеле, дано съдбата да ти донесе инвалидност и някой да говори така за теб,както ти говориш за тях! Явно разговарям с бавноразвиващи.

126

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАма моля те, че ромите са хората, които най-малко сключват официален брак, 95% от тях живеят без официален брак!Българите сме на второ място след Франция по двойки, живееюи без брак и са на "семейни" начала и по деца, роднеи без брак! Това са фактите и самата Европа ни го казва!

125

До 145

преди 3 години

Ама моля те, че ромите са хората, които най-малко сключват официален брак, 95% от тях живеят без официален брак!Да, но те не са единствените, така, че не обвинявай само ромите! Масата българи като цяло си живее на семейни начала и раждат децата си без брак, да не говорим, че повечето българи не поемат никаква отговорност спрямо половинките си и децата си, много не искат даже да припознават децата си, камо ли пък издръжка. После що има български самотни "майки", това е явление и при българите

124

Анонимен

преди 3 години

До Решението е очевидноНа запад е пълно с деца израстнали с един родител или с небиологичен родител(и), да не би да са зле или да бягат масово навън? И ги възпитава и изгражда държавата и частните фирми, дори има пансиони за обучение и там спят, различен вид обучения има, плаща им се, когато учат в университет и нямат възможност да се издържат сами, те не могат сами да се изградят като деца, държавата и частните фирми ги изграждат и им дават професия в ръцете. Плаща им се добре.

123

До ПРОПАДНАЛИ ДЕЦА

преди 3 години

Колко български "мъже" са изоставяли бременните си приятелки, а някои от тях са били принудени поради това и да направят аборт, повечето бг "мъже" не желаят брак с половинките си, изоставят приятелките си, не поемат никаква отговорност, а когато такива двойки живеят без граждански брак ( а какво остава за църковен или друг религиозен брак, но то е само за вярващите, но не за масата българи), то те и не са задъжлжени от Държавата да поемат отговорност към половинките си и децата си.

122

До Анонимен

преди 3 години

" Ти луд ли си или християномразец?"Не, не е мрази Християните, истинските християни имат и морал , и вяра, и държат на семейството и семейните ценности, за разлика от масата българи, които се пишат, че с аизточно правосланви християни, но такива са само по заявление, но не и по дела и живот. Чалгализираното население на България отдавна не е Християнско по вяра и дела. Православните християни в България са едва 5% от населението, другите, които са по документи, са ***.