108

до Бау

преди 3 години

Това, че дават бонуси на работодателите да наемат инвалиди, макар и мозъчни като теб, не би трябвало да ти повдига прекалено самочувствието. Повече смиреност е необходима и благодарност за проявеното съжаление.

107

Бау

преди 3 години

милите. Започнаха сами да си водят диалози :D

106

Бау

преди 3 години

До до Бау може може. Ама заплатата и професията ми друго казват. Странен е живота. :D

105

Анти-то

преди 3 години

Аз съм антиинжекцион, антиспринцовковон и антипрепаратус неизвестникус. Не съм антиваксър!

104

О хо хо

преди 3 години

ВАКСИНАТА ПРОТИВ КОВИД Е НЕСТЕРИЛИЗИРАЩА, което означава, че вирусите преспокойно се размножоват във ваксинираното тяло като НЕ го убиват, но тялото става РАЗВЪДНИК НА НОВИ ЩАМОВЕ, ПО- ПРИСПОСОБЕНИ КЪМ ВАКСИНИТЕ. Съвсем друга щеше да е ситуацията, ако тази ваксина беше Стерилизираща като някои други. НО НЕ Е. Хората проявяват ИНТУИТИВНА МЪДРОСТ. ЖИВОТНИТЕ ИМАТ ТАКИВА ИНТУИТИВНИ ЗНАНИЯ - дори повече от хората - ПОТРЕСАВАЩО, НО Е ТАКА!

103

Бау

преди 3 години

До до Бау 50% от Европа е ваксинирана. Почти 70% от САЩ. Слабо ме интересуват разни бедни държави. Умните се ваксинираха. Факт ...

102

Анонимен

преди 3 години

Служебното на Божков по този начин е измислило как да се справи с недостига на места в детските градини.

101

АнонимеН

преди 3 години

ЧИСТИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРИОМИ! И В КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е СЪЩОТО , ЧЕ И ПО ЗЛЕ!! ЗАТОВА НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП СЪС РАДЕВ И НИНОВА!!!

100

до Бау

преди 3 години

Добре, значи да ти сложа и аз минус с чиста съвест.

99

великият ваксинатор

преди 3 години

Ковидът ми е много по добър. От ковидът ти.

98

Бау

преди 3 години

забавно е как сменят IPта, за да ми слагат минуси и си мислят, че много ме боли :D Свикнал съм бе хора :D Под -10 минуса нямам..

97

до Бау

преди 3 години

"антиваксърите ставате все по-малко (в световен мащаб. За България не е неочаквано.)".............................................................. Според официалната статистика, в световен мащаб, само 12% от световното население е ваксинирано против ковид. Я пак си помисли кой е мнозинство.

96

До половин милиард

преди 3 години

Така формулирано - половин милиард ваксини за Африка, не хваща много дикиш.Звучи като пропагандно клише.За коя Африка за Южна или за Северна?На пропорционален принцип ли ще им ги раздават или само където има желаещи правителства да ги прилагат?

95

бил

преди 3 години

Който не пукяса от ковид а ми ,ваксината ми ще го разложи генетично на съставните му протеини и мазнини.

94

Грух

преди 3 години

До Бау - В световен мащаб инжектираните са между 3-5%, на повече не се надявайте. Матрицата винаги работи на 3-5%, мафията и банките които не мамят, също.

93

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че единствено в България сте мнозинство неваксиниратите. Това не ви ли говори нещо? Вместо да се перчете и да веете като знаме простотията си, се скрийте в миша дупка .

92

Анонимен

преди 3 години

Големи компании вече плащат на баигфарма мафията за излъчване на реклами в съня на оцелелите от ваксите.

91

Бау

преди 3 години

антиваксърите ставате все по-малко (в световен мащаб. За България не е неочаквано.) :D

90

Анонимен

преди 3 години

Испански учени които са изследвали флакон на пфайзер, заявиха, че вътре има 99.9% графен! Боже, какви работи си инжектират лудите пха-ха-ха

89

Анонимен

преди 3 години

Ваксинираните с новите препарати трябва да се съобразяват с мнозинството, което е направило своя избор да не се ваксинира.