49

Ало, Зайо...

преди 3 години

....Той още веднъж подчерта, че "няма преговори за македонския език и идентичност"... Каква идентичност, според препанския договор не може да се наричате македонци, а само граждани на Република Северна Македония.Като изключим смяната на името, всичко останало в този договор за вас е само на хартия....Както и с нашия.... ВЕТО, господа северномакедонци, докато не разберете какво означават европейските ценности.

48

Анонимен

преди 3 години

Толупий беше дал на "аренда" Македония на МВР-О, да си правят бизнеса и да привличат примитивите и *** за електорални единици..

47

Абе,

преди 3 години

До Анонимен 22А ти, какво правиш да излезеш от дъното? Защо не се научиш да плуваш, а чакаш някой да те измъкне?

46

Анонимен

преди 3 години

Дотам са се докарали северномакедонците , че Заев и да иска ,не може да изкара цял мандат . Последните 100 дни албанския батко ще управлява , както са се разбрали предварително . Иначе все България им е виновна за всичко

45

бобчо

преди 3 години

Леле, ние затворихме 4 работещи реактора заради ЕС , това беше условието!!! А сега само за 7 реактор на АЕЦ Козлодуй цената му ще струва 5 милиарда евро! А ние затворихме 4 реактора, и то заради Франция които се равняват на 20 милиарда евро! !!!!??Дали са ни дали досега от еврофондовете 20 милиарда евро, които сме прахосали за тоя прехвален ЕС ??

44

бай ганьо

преди 3 години

все такива ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ до изборите на 11.07. ще четете как македония ту ние приятел ту ни е враг и само една партия ВъМъРъо(милиционерската партията на държавна сигурност и агентите доносници) как тя тази партия била голям "родолюбец"само тази партия и шкембето воевода(агент доносник) "милеели" за родината се "грижат" за хората с такива предизборни статии ще ви манипулират и пак партията на агентите-доносници и шкембето ще е в парламента...троловете да не дават мнение!!!

43

българин

преди 3 години

стига сте ни занимавали с тая измислена македония !

42

Анонимен

преди 3 години

Зайко Байко му е зор за ЕС милиардите за да си уреди животеца. Но незнае как да ги докопа. Не иска да е Българин не разрешава и на тези които са със самочувствие на българи да се имат за такива. Най добрее да се премести или при Албанците или при Сърбите за да остави българите да си живеят в ЕС като включат територията към България както си е било. Така са прогресирали напред за 30 години че буксуват на едно място. А тоя заек толкова е умен че мозъка му излиза изотзадека.

41

ПроСоТо

преди 3 години

аз НАИСТИНА не разбирам как и защо попаднахме в тая ВЪРТЕЛЕЖКА с така наречената "РСМ"?!Знам,слушал съм за "ТЕОРИИТЕ" за некакво "сръбско влияние",...дори и "руско" такова,но все пак..?..Какво ВСЪЩНОСТ се случва с ...няма да използвам израза "Братските народи",защото ние СМЕ ЕДИН народ с макетата ?!..Та :-Какви са "ИГРИТЕ" покрай тая "рсм"?!..Имам предвид не "официалните" версии,а тия "зад завесата" ?.."Балкански синдром"?!..

40

Анонимен

преди 3 години

Аз съм македонка, ама не понасям македонците. И толкова ги ненавиждам, че като чуя полудявам. Да не се идентифицираме с родоотстъпници, моля ви. Малко гордост

39

Тикволандия

преди 3 години

Докато в учебниците, по които учат децата в РСВ пише, че българите са татари и фашисти и докато си присвоявате нашата обща история не чакайте помощ за ЕС.

38

Сатира

преди 3 години

Наглец

37

Анонимен

преди 3 години

Че кой пък се натиска ромската държава Македония да ни уважава?Айде у лево не ни интересува дали ще са в ЕС.Нещастници, чегъртащи с носове небето.Още ли стърчи в центъра на Скопие онуй нещо на Сашо Великиот - високо като пет етажен блок?

36

Анонимен

преди 3 години

Този или е много глупав или е много нагъл. Аз залагам на второто.

35

Анонимен

преди 3 години

Ние заради тоя ЕС си затворихме 4 работещи реактора, а тия не стига, че ни крадат историята, ами и ревът, като малки деца! Щом искате ЕС ще трябва и вие да жертвате някои неща, особено крадената история!

34

Анонимен

преди 3 години

Единствения начин Македония да бъде откъсната от съpбоманщината е членство в ЕС. Не трябваше да блокираме Македония, а Сърбия.

33

Анонимен

преди 3 години

Този античен македон Зайо от Струмица много нахален се оказа.Няма как да репресирате българите, да фалшифицирате история и документи, да насаждате омраза в измислените си учебници към и нас и да искаш да влезеш в ЕС, пич! Това не ти е титова югославия..

32

Анонимен

преди 3 години

Не разбрахте ли, че правейки им отстъпки го приемат за слабост и ни се качват на главите?

31

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

ЕДИН ДЕН ЩЕ ОТВОЮВАМЕ ТАЗИ ТЕРЕТОРИЯ ОТ АЛБАНЦИТЕ

30

Анонимен

преди 3 години

Много наглее поне приготви нещичко на новите не корумпирани власти..