64

ДО 78

преди 3 години

И защо проруски президент? Май ти вкарваш номера с приказките. А ГЕРб са си чиста комунистическа партия с един главен секретар начело. Без ББ, ГЕРБ изчезва. Никой не може да гъкне без ББ.

63

Анонимен

преди 3 години

Сега да се надяваме, че бизнесът в България ще успее да си поеме дъх и да тръгне напред. Досега мутрите рекетираха и присвояваха печелившите бизнеси.

62

Анонимен

преди 3 години

Шайката на мутрите падна от власт. Това е.

61

МХМ

преди 3 години

До Анонимен. Има българска поговорка: "Каквото засееш, това ще пожънеш"! Омразата се натрупа в резултат на корумпираното, крадливо и некадърно управление на ГЕРБ. Не са ви виновни Радев и Нинова, не търсете под вола теле. Ако управлението на ГЕРБ беше професионално и грамотно, дали някой би тръгнал след Радев и Нинова. Силно се съмнявам! Бойко зася корупция и некадърност и, съвсем закономерно пожъна омраза!

60

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Бе доста писачи тук пак пищят - комунистите туй,комунистите онуй"Тоя номер не минава - всички са били комунисти, но някои ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СА!!! Налагат проруски президент, членуват в партията на евросоциалистите, не на ЕНП, подкрепяни са от червени полукриминални босове и т.н. Така че тези приказки не не нас, моля!

59

До 75

преди 3 години

Да,да,всички освен ГЕРБ и ББ сеят омраза. А ББ ни такова с 200 , с любов.

58

Анонимен

преди 3 години

Бе доста писачи тук пак пищят - комунистите туй,комунистите онуй. Плашат все с комунисти. Ами като е тъй, значи най опасни са ГЕРБ с ББ начело. Там има най-много комунисти и то потомствени.

57

Анонимен

преди 3 години

Има неписан закон -когато поставяш началото на нещо, то трябва да бъде поставено без омраза.Ако ще сключваш брак трябва да обичаш партньора си, а не да го мразиш или да се колебаеш.Протестърите дойдоха с вдигнат юмрук и много омраза.За което силно се постараха Радев и Нинова - 4 години.Мислят ли, че след толкова омраза срещу хиляди българи те сега изведнъж ще ги заобичат и ще гласуват за тях?

56

пълнишаманскитъпотии

преди 3 години

уф"...син'йо червената мъгла пак изплува изпод миндера...А бе Евгени..а бе Дайнов...що не одиш да се бримчиш У ЛЕВО..!

55

Пян_Гъ

преди 3 години

Не ползвам социални мрежи, но, ако вие ползвате, пишете там: да подкрепим на изборите ББ/ГЕРБ-СДС мирно и цивилизовано, за да не ни се наложи после да отстояваме демокрацията с гражданска война и да изправяме страната от пепелища и руини! След изборната победа трябва при всеки дубайски протест да ходим три пъти повече хора на контрапротест, за да удържим на мафиотския натиск. Трябва да се погрижим и за обективно медийно отразяване на събитията, докато не спрат атаките!

54

гого

преди 3 години

А аз искам да знам къде са убитите от ситемата майки и къде им е палатката?!?

53

Анонимен

преди 3 години

Дръж се народе!Ако не ги изметем на 11ти комунистите ще ни смажат.С мъка успяхме да създадем някакво подобие на демокрация за 30 години,тези ще върнат всичко в 1944та година.

52

vlady

преди 3 години

Браво на големия философ и мислител проф. Дайнов.

51

Анонимен

преди 3 години

Може да знаеш и 10 езика, но да не ставаш за ръководител на държава.

50

по желание

преди 3 години

До Под стройЕ...може би е по-добре да лижеш американските ***....по желание.. и да живееш по тяхните правила - тука вече под строй, че иначе стрелят....

49

Анонимен

преди 3 години

Европа ще свали всяко правителство в България, което не ориентирано към нормалните демократични ценности на континента.

48

Анонимен

преди 3 години

Цяла Европа ще ви се смее на сталинистката хунта и на тоталитарните избори с хакнати машини. Балкански диваци. Какви европейци сте вие? Европейците са демократични и цивилизовани хора.

47

Пян_Гъ

преди 3 години

Пичове, няма какво да се лъжем - на 11 април трябва всички здравомислещи хора да излезм и да гласуваме в подкрепа на ББ/ГЕРБ. Не защото са светци и безгрешни, а защото поне са диалогични, нормални и са с останалия свят. Само така ще удържим БГ в евроорбитата. Формират се два блока - БЯЛ НА ГЕРБ-СДС (и, дай боже, Патриоти!) И ЧЕРЕН НА РАДЕВ/"ПРОТЕСТЪРИ"/ИТН. Гласувайте за нормалните, защото после ще е късно.

46

Анонимен

преди 3 години

До Отровна гад 49Ако му позволят,с това машинно гласуване,дето толкова го искаха мислиш ли ,че ще допуснат Бойко пак на власт. С тези машинки ни баламосват,че изборите ще са честни,ти да видиш честен комунист......А тези машинки вече са програмирани със сигурност в тяхна полза.

45

Си Дзинпин

преди 3 години

Дайнов, кажи на Борисов че го чакам на един Китайски стадион(ама няма да играеме футбол).