30

Анонимен

преди 3 години

До TaнюТя сеФда ги е строила от 5 сутринта днес.Свърши тая с ведомствените кафенца до 10:30. Сега ако искат да си запазят службичката ще трябва да да пишат по 1 коментара на час иначе....

29

ДДРОнег

преди 3 години

До Анонимен 31Ами научете как се пише мн.ч. на партия и ще разберете отговора на въпросите си !!!

28

Taню

преди 3 години

Започна се... Изключително съм доволен. Депутаттите от ДБ са експерти и здраво ше разринат кoкошарника :)Чакам троловете да зaвият на yмряло, след като си изпият ведомствените кафенца... :)

27

СамоЛустрация

преди 3 години

Добре е управляващите да се самолустрират - примерно Ицето Иванов - да се лустрира, защото не е гот да му споменават за Маджо и др.Но "шшшт" - нищо не сте чули!

26

Анонимен

преди 3 години

Любо питен...при любо гоцев

25

Анонимен

преди 3 години

Пак иомерсиализми от малки партий. Явно учат от една книга всипки. Гн Христов каква конституция е виновна , за да работи Кат , лелята в общината да е отговорна, службите на които плащаме да си вършат всеки ден работата, строителните фирми да правят всипко изрядно, да създаваме фабрики и работа, да спретнем морето да е чисто ? Каква конституция би променило това ? Това е манталитет .... него не го ловят ГРЪМКи приказки.....

24

Анонимен

преди 3 години

"кого ще турите"...ми звучи, точно като истеричното "аз съм най-подготвен" на боцко в отчаянието му след изборната нощ.:))

23

Лустрация

преди 3 години

Лустраци, Лустрация и пак Лустрация!Това е необходимо и оздравяващо нещо. С всеки нов кабинет трябва да има лустрация - изчистване на стария, изджъгъртване "до бетон" и поставяне на нови хорица.Лустрация за мутрите - щом си Мутра - лустрират те!Лустрация по партиен принцип - лустрация за ГЕРБ, БСП и ДПС!Освен това всяко министерство да може да си прай лустрация.До дупка!

22

Анонимен

преди 3 години

увеличение на заплатите се отменя, минималнатв става 180 лева, да живее слави трифонов

21

6

преди 3 години

До 6 10-ти , а не 19-ти .

20

Анонимен

преди 3 години

Това ли е най важно а заплати и пенсии кога ?

19

Анонимен

преди 3 години

да връщат 1000 та лева докторите, слави е дал заповед който се дърви да му режат ръцете

18

Случаен минувач

преди 3 години

До Жо 13Да, когато има желание, никога не е късно за справедливост. През 2020 хамбургски съд е осъдил 97-годишен нацист, който се е подвизавал в Бухенвалд. После бил успял да се снабди с фалшив паспорт и цял живот живял под чуждо име.

17

6

преди 3 години

"На умрял кон нож вади!" Къде беше преди 19-ти да се протовопоставиш?Такива херои у нас бол!

16

Анонимен

преди 3 години

За буци виждам 2 варианта:1. на гости на луканков с помощта на руските му гаспадари2. на гости илийката с помощта оня дето избяга заради него в дубайлошо, лошооооо...

15

Забрана на ваксината

преди 3 години

Чакаме пълна забрана на ваксинацията маските и отмяна на всички мерки!!!Сега ще ги видим докторчетата каква песен ще запеят!Връщайте парите!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

Предлагам на Герб да не се месят в тоя цирк. Оставете ги да си издерат очите и да се самоубиват . Няма как да имат сила толкова малки партии с толкова малка подкрепа.

13

Анонимен

преди 3 години

Не може със закони да се правят промени в конституцията. Това е някакъв нон сенс!И какви шамари ще завалят от Венецианската комисия за поставянето на партийно зависима фигура за главен прокурор и сменянето и когато не слуша.....

12

Анонимен

преди 3 години

Да видим кой, ще предаде електората си за да седи във властта. Всипки заявиха,че няма да правят кабинет с другите. Сега ще се види истината :))) Хората на Славуна едвали са гласували за него ,за са ушравюява с Мая която 30г е в политиката от бесепе. Това ще е нож в гърба им.

11

Жо

преди 3 години

ЛУСТРАЦИЯ е необходима!Това трябваше да се направи преди 30 години, но и сега не е късно.Хора, доносници и сътрудници на комунистическата Държавна сигурност с агентурни имена продължават да заемат отговорни постове в държавата и в т.н. "специални служби".Агенти, като Буда, Иван, Сава и др. възпитаници и сътрудници на Кремъл не трябва да управляват България.Проведените избори категорично показаха, че България е Евроатлантическа държава.Про-Московските партии се провалиха!