155

Анонимен

преди 3 години

Болниците ще фалират с тези пари по пътеката за Ковид-19. Разходите им за лечението на такъв пациент са по-голями от сумата по пътеката

154

vlady

преди 3 години

Сериозно болните са само около 700, останалите пълнят болниците за да се източва НЗОК с неоправдано високата цена на пътеката.

153

Анонимен

преди 3 години

Сивата цифра сигурно е 15 000 нови случая. От тях 4 500 хванати с тестове. От тях 160 фатални случая.160 от 15 000 не е много. Знам всеки живот е ценен, но смъртността причинена от ковид е сравнително ниска.

152

Анонимен

преди 3 години

"В Англия и Германия много рядко можеш да чуеш,че няма вирус или ,че ги лъжели ! Манталитет да го..."..... ......Ъхъ. Вярно. Затова в събота десетки хиляди бяха по улиците на Лондон да протестират. Затова почти всеки ден в някой германски град има протест, някога даже и с безредици.Но, даааа... в нашите медиите свенливо "пропускат" да го отразят. И за такива първосигнални и едноезични като теб такова "животно" няма. Манталитет - да го...

151

vlady

преди 3 години

Да направят нормална ваксина от цял вирус с пълна обвивка и да я изпитат стриктно, не някакви РНК измишльотини без необходимите изпитания. Докато няма ваксина от цял вирус, преминала всички нужни изпитания на животни няма да се ваксинирам за нищо на света.

150

Анонимен

преди 3 години

Проекцията за сега на вуълдмитър за България е около 25 хиляди жертви до юли месец. И май натам отиваме. В навечерието на изборите ще бъдат над 13 хиляди!

149

Анонимен

преди 3 години

аабе влади, поредния експерт се появи и ти

148

Анонимен

преди 3 години

До 152Той си има мандат! По време на мандата отговорността е негова. като го махнат, да правят каквото искат и да стане като в Танзания. Проссст народ, ппппроста държава!

147

Анонимен

преди 3 години

аабе влади, поредния експерт се появи и ти

146

до vlady

преди 3 години

....Измислените РНК ваксини не могат да се сравняват с естествения имунитет от прекарана инфекция...затова професора Чурбанов е в интензивно след повторно заразяване.....дано се оправи по скоро

145

Анонимен

преди 3 години

"Тук един "vlady" предлага всички да се заразят,да починат примерно половин или един милион човека и да продължим напред. Ако живеехме в пещерите, така щеше да стане."-----------------Ами то, и без да живеем в пещерите, ТОЧНО ТАКА ще стане. И всички ще се заразят, и много ще умрат. Само че, благодарение на грижите и усилията на "управляващите пандемията" ще става бавно, мъчително и с неизмеримо повече други жертви, не от самия ковид.На някои не им стигна 1 година, за да го проумеят?! Явно.

144

Анонимен

преди 3 години

На базата на смъртността от последните години преди емидемията, сега в България би трябвало да умират по около 290 човека средно на ден, а през последната седмица, за която НСИ е публикувало данни,1-7 март 2021, починалите са 380,43 човека средно на ден (2663 човека за седмицата). Днес ще публикуват данните и за 8-14 март 2021 и тенеденцията е за нарастване, т.е очакваното е да са повече, примерно по 400 на ден.

143

Анонимен

преди 3 години

Най-лошият вариант е всички да се заразим, да умрат прекалено много хора, а огромна част от останалите живи ще имат дългосрочни здравословни проблеми. Най-добрият вариант ни го показа Китай в началото на епидемията, а после и Австралия, Нова Зеландия и други държави, които с адекватни мерки спряха епидемията.

142

Анонимен

преди 3 години

Тук един "vlady" предлага всички да се заразят, да починат примерно половин или един милион човека и да продължим напред. Ако живеехме в пещерите, така щеше да стане.

141

Лъжа

преди 3 години

Какви са боклученца взеха да правят по 20 000 теста за да ги докарат има няма 2000 заразени , Тикваааа отваряй всичко на 31 щото лошо ти се пише пред урните

140

vlady

преди 3 години

До До елмагБезсимптомните носители на вируса трябва да работят пълноценно, няма защо да губят време заради шепа дъртаци с единия крак в гроба.

139

vlady

преди 3 години

Точно това е правилното решение - отваря се всичко, оставя се вирусът да циркулира свободно за да се срещнат колкото може повече хора с него бързо и да изградят имунитет и така по естествен път става ендемичен и безобиден. Измислените РНК ваксини не могат да се сравняват с естествения имунитет от прекарана инфекция.

138

Атанас Велмазов

преди 3 години

Продължава манипулацията на овцете ! ОВЦЕ, имам един въпрос- ЦЯЛ ЖИВОТ ЛИ МИСЛИТЕ ДА НОСИТЕ НАМОРДНИЦИ ?????????????????

137

vlady

преди 3 години

До АнонименРазсипаха си икономиката заради някакво грипче и никога няма да я възстановят. Трябва всички що го годе здрави хора да се срещнат с вируса и да изградят имунитет в най-кратки срокове. За хората без сериозни заболявания е напълно безобиден. Нескопосаните РНК ваксини, които не съдържат цял вирус не могат да създадат пълноценен имунитет, трябват нормални ваксини с цял мъртъв вирус.

136

Анонимен

преди 3 години

В цивилизованият свят 1/20 отричат пандемията.При див***ците пандемия няма.Ние сме по средата.Тоест див***ците са 50% ! Затова и тук няма как да се осъществи модела на Франция,Германия и Англия ! Това отговаря и на въпроса ,защо никога няма да имаме техния стандарт,икономика,еволюция,постижения !