44

тъпи

преди 3 години

Защо си играха със хората тъпите политици? Защо ги държаха затворени за 2 дни???

43

до46

преди 3 години

Няма нужда, на стълбите пред болниците има място за всички.

42

Анонимен

преди 3 години

Ами то като цяло се прибират безотговорни хора!Ако не карат една година Коледа в България, ще свърши света сигурно!Не е ли по-добре да запазят своето здраве, както и това на близките си?!Важното е да ядем и пием!

41

Крава на пътя

преди 3 години

А сега не трябва ли за тях да се направи още "по-мръсен" поток в болниците, ако се разболеят? Иначе ще разнесат новия щам и не се знае какво ще стане.

40

на Хотел

преди 3 години

Ами тези хотелиери вместо само да взимат помощи да отпуснат места за карантинираните и да се охранява с полиция. На доверие не става - има безотговорни хора които разнасят и после всички затворени, а някои и малко умрели.

39

Анонимен

преди 3 години

Никой няма да спазва карантината абсолютно... Това го видяхме миналият път.. Приятно разпространяване на вирОса

38

после с такси

преди 3 години

директно в Банксо да усетят духа на Коледа по пистите:)))))

37

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Вчера едно, а днес друго. Байчо има и други времеви рекорди - сабалем е ЗА, а привечер против.Ти *** и държава ти *** и продажници.Това е проблема на България в последните 30г. че нямаме обща цел, стратегия и линия за бъдещето, която да се следва независимо кой е на власт. Всеки идва гръмко, а после гепи квото може за 4г, без никаква визия за напред.С индивидуален инстинкт за самосъхранение си копаем гроба. Трябва обща цел и план.

36

Анонимен

преди 3 години

Тъпата *** си играе на Господ!!!!Това да не е крушка,щрак светва и загасва!!!Хората,които имаха полети днес и вчера си изгоряха,фирмите превозвачи ,спряха полетите и няма пускане .......

35

Анонимен

преди 3 години

Рошавият клоун Борис Джонсън разигра театрото с мутиралия вирус, излязъл от контрол, за да държи държавата парализирана по празниците и да прехвърли вината за хаоса около брекзит на вируса. Играч е, ама си намери майстора в лицето на евро-Г-ейските чиновници. Те светкавично реагираха с абсурдни блокади и му показаха как ще става оттук нататък при брекзит без сделка. Всичко това е интересно за гледане отстрани, ако последствията не ги теглят обикновените, невинни хора. Вкл. българите.

34

Анонимен

преди 3 години

До ДАВчера експерта по ковида Симидчиев каза,че този щаб бил вече в БГ от април месец.

33

Анонимен

преди 3 години

До СандоЕ,как мислиш-всичко е планово!Сега ще ги пусне,следНГ ще каже-аууу-много болни,всички по къщята и никакво излизане!Не знам вече-всеки всичко вижда,как го манипулират,лъжат и правят на *** и нищо не се прави-.Изключвам "протестите",видя се че нищо не става .Просто сме в безизходица.....

32

ДА

преди 3 години

Ей,циркаджии!Продължавате днес едно,утре-друго!Така беше и напролет-аеропланите си кацат,народа си щъка после из страната,да си седи карантина в къщи.Има ли къде да ги настаните карантинираните-нещо хотелче до летището!?Или пак с декларацийка!Какво доверие,какви 5 лева!За нищо не ставате,гадове ниедни!

31

Анонимен

преди 3 години

Хайде да си внесем малко и от новия щам, ако досега не сме.

30

До анонимен 30

преди 3 години

Не е умишлено! Толкова си могат. С тази квалификация и знания могат да управляват ТКЗС. Не повече.

29

Наблюдател

преди 3 години

Правителството и НОЩ за преден път си смениха мнението на 180 градуса. Полетите вчера ги забраниха, днес ги разрешават. Антигенните тестове до вчера бяха ненадежни, а от днес ще изследват с тях новия опасен щам. Тези хора явно не си дават сметка какъв хаос предизвикват на бизнеса и гражданите с хаотичните си и необмислено действия!

28

Анонимен

преди 3 години

Отваряме, затваряме, пускаме, не пускаме, охлабваме, затягаме, за тези може, за онези не може... ВСЕКИ БОЖИ ДЕН! ...Няма как да не се взриви положението, това напрежение, което целенасочено формират, трупат и наслагват, трябва да избие нанякъде. И понеже се замозабравиха и вече не си дават труда да отварят "вентила" достатъчно, ще бъдат силно изненадани. Ще има да се чудят от къде им е дошло.

27

Пурко

преди 3 години

Баце отново играе ролята на "бащицата". "Да приберем нашите сънародници за светлия празник у дома, при семействата!" Пак ще се напълнят махалите с празнуващи тумби! Така беше и за Великден. На плетената шапка му е за пълните болници. Избори идат! Пари има да се усвояват.

26

Сандо

преди 3 години

кашата е пълна!ония гении Джонсън направи театър за да накара хората да си седят в къщи. Последва тотално откъсване на острова от ЕС. Изглежда Бойко са го напънали отзад (а дано в прекият смисъл на думата) и отпуска каиша. Баба Меркел как още не му се е обадила да го изкомандва

25

Анонимен

преди 3 години

За какво ги пускат?Да ги пускат след празниците!Задължителен PCR тест, който те да си заплатят и 14 дни карантина!Как докараха предния път вируса!Вируса не дойде от Каспичан и Тутракан, а дойде от чужбина!Ще седим ние по 2 месеца затворени и без да може да работим, а тия ще ми размятат *** до Англия и обратно!Да бе...сигурно!