131

Анонимен

преди 3 години

Лазар Колишевски да си го празнуват като родоначалник на македонската нация която е различна от българската но да не пипат всичко булгарско по тия земи!

130

Анонимен

преди 3 години

Защо ги допуснахме толкова близо до ЕС та чак да ни казват какво да искаме? Борисов се тупаше в гърдите че щял да приема западните балкани, 1е били готови и прочее! Шут от политиката за Борисов!

129

?!?

преди 3 години

Българската националната идентичност не е и не може да бъде предмет на преговори. Да го знаят нашите приятели.

128

Българка

преди 3 години

Защо тези с македонци ни обвиняват били сме безотговорни а те нищичко не отстъпват факти доказателства за тях не съществуват като че сме им длъжни да целият свят като че трябва да им се прекланя защото виждате ли те били македонци е и какво от това ще признаят историческите факти а не тези които им харесва или както им изнася да ги преиначават е това вече на нищо не прилича нали искат ЕС ами тогава да се учат да мислят европейски да ама не само глупости от тях почвам да ги съжалявам безумни

127

АЗ

преди 3 години

До MkDon Кампанията ни не е "анти" !!! Тя е ясна българска кампания за защита на история , защита на границите ни ,както това направи и Гърция. Не пийте толкоз сръбска ракия и руска водка и си спомнете где сте се родили вие и вашите предци . Тогава ще се съберем без да се прегрущаме .Просто вие с всичкото си великомакедончене сте от нашите чепове издънки . Вие сте си наши защото сте досуш българи . Не се губете в гората на вчерашни измислици за отделност от рода си. Иначе ще е времеРазделно

126

Анонимен

преди 3 години

България има право да спори до бекрай не само за езика и историята, но и за името Македония. Ще има дълги години на оспорване за нарушено авторско право за името Македония. За знамето с вентилатора също:)

125

Анонимен

преди 3 години

Най-вероятно Македония е само географска област и е била от различни държави но никога не е била отделна държава. Дори и при гърците е била македонска Гърция а не Македония.

124

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 121Вярно е че Македония всъщност е потурчената от Гърция Тракия. От древна Македония днес не е останало нищо освен записките на гръцките историци, а те са спорни, защото излиза че пишат за самите себе си, но тогава излиза че Македония е втора или трета или четвърта гръцка държава. Но пък днешна Сев. Македония не е гръцка държава и почти няма гърци там. Или вероятно Македония е доста по на изток към днешен Истанбул или древна Македония е измислена и това е било Тракия.

123

муспи

преди 3 години

България подкрепя Албания за членство в ЕС, и няма да позволи потъпкването на албанското малцинство или мнозинство - не се знае, броят ги макетата. Също така, България предпочита да граничи с Албания, още повече че Александър Албански си е албанец - по данни на албанските учени.

122

България над всичко

преди 3 години

Нищото Македония се помисли за нещо, та чак спирането й било грешка хахахахахахахамакедонски ***, транспортни коридори ли минават през вас, някакъв важен пазар и фактор ли сте?! селска албанска провинция без никакво значение за никой.. вас ви приключихме, пък вие ако искате се натискайте не за ЕС, а може и за член на СССР хахахахахахаха

121

Анонимен

преди 3 години

Гид по време на туристическа обиколка в Скопие:- Внимание, това е фонтан от 17-ти век, а зад него се строи храм, който ще е от 8-ми век

120

Анонимен

преди 3 години

А индианците в Северна Америка, които заварва мокедонския откривател Христофор Колумбски, се оказват дезертирали през 10 век викинги от северния граничен гарнизон на Македония, които през Гренландия са стигнали и уседнали в Северна Америка (известна в Македония като Презокеанска Македония). Сериозно ви говоря, бе!!

119

Анонимен

преди 3 години

До СЛЕД РАЗПАДА наЗА ТАЗИ ЦЕЛ ТЕ ПОКАНИЛИ И ЖЕЛЬО ЖЕЛЕВ, НО ТОЙ ИМ ОТКАЗАЛпа точно тоя велик жабок първи ги призна, преди още великите сили да си бяха отворили устата.

118

Анонимен

преди 3 години

винагиот средата на 19 век и то идея на гръцката Мегали Идеа....некаде докаде Перник требе да е била.хахахха......

117

Анонимен

преди 3 години

Не знам къде е била тема Македония, но областта Македония си е била, където е и сега. И чак до София се е водело Македония.

116

Анонимен

преди 3 години

По времето на Самуил тема Македония е 400км.източно ОТ Пловдив бе майка му стара,не западно от София.Колко пъти да го напиша??

115

Сат Н

преди 3 години

София никога не е била нито Мизия, нито Тракия.

114

Сат Н

преди 3 години

София е спадала към географската област Македония.

113

MkDon

преди 3 години

До Анонимен 114А потоа Бугариа се жали за анти-бугарска кампаа во македонските медиуми. Каква е кампаата во Бугариа? xD

112

Анонимен

преди 3 години

В границите на Европа има три измислени "Нации" - македонци, украинци и кипърци