9

Анонимен

преди 3 години

Гербавите и реформи това е нонсенс! Нищо от това което са обещали не са изпълнили, милиарди потънаха в електронни правителства и здравеопазване, резултата е кръгла нула а парите ги няма.

8

мен

преди 3 години

щот още не знаят за супер компота дето Боко ще сади! пардон компютър

7

Анонимен

преди 3 години

Кратунко пак ще източва европарички с никому ненужни проекти.

6

339

преди 3 години

Сигурно е така.А как сме с ниските.А със средните.

5

Висок технолог

преди 3 години

Наистина сме на последно място ! Погледнете - протестират разни ***.и , а полицаите ги охраняват и не дават на гражданството да създаде ред. Няма водни оръдия, няма полицейски действия, няма кмет да въведе ред, няма високи технологии да спрат тези безумци !!! Няма ? Е, тогава по-добре Фигурантът да води държавата към по-бърз упадък, за да можем все някога да почнем да се оправяме.

4

Анонимен

преди 3 години

Последно място по високи технологии, Първо място по производство на шкафчета и интерконектори!

3

Див

преди 3 години

Смях в залата! И не само , че сме закъснели а дори вървим в обратна посока. Пример: На гишетата в българските пощи при плащане на сметки за битови нужди и т.н се оказа, че нямат пост терминали за разплащане с банкови карти. Явно ръководството на БЪЛГАРКИ ПОЩИ обича шума на парите и ги предпочита в брой.

2

Анонимен

преди 3 години

Да, не са ни високи технологиите, тряба да овесваме кабеляците по-високо.

1

nekoj

преди 3 години

Ами само 2 милиарда са отишли до сега за 'електронно правителство' дето го няма (то и неелектронно няма ама това е друг въпрос).И 'комисарка' по високте технологии си имахме в ЕС, нали така? Какво направи освен да се омъжи за баш бюрократ?