53

Анонимен

преди 3 години

В този управленски словесен смог бъркотията е пълна.Ако управлявах автомобила си, както тези "управляват" държавата под вещото ръководство на скрилия се вкъщи "строител на магистрали, зали и не помня какво още", да съм се изпотрепал по пътищата. Нито образователна система, нито здравна, съдебна и каква ли не имаме на добро ниво в държавата си, младите и не само те бягат навън, пътищата в страната с малки изключения са плачевни ...Псевдоуправляван самотек ...

52

ПЪЛЕН ХАОС

преди 3 години

А аз настоявам PCR тестове да се извършват само на хора, които са проявили симптоми, и по преценка на лекар и след диференциална диагноза, със съмнения за COVID-19!Никакви такива "контактни лица" и други измишльотини!Само тогава ще спре този хаос и харчене на излишни средства!

51

Пародия

преди 3 години

Важното е Министерчето е открило место за Курнелата. Сега чака оставката на Баце да е министър при Курнелата. Останалите балъци да падат да се лекуват при Мангъра.

50

Анонимен

преди 3 години

Това трябва да се прекрати. Затворете всички частни болници! Докато има частни болници ще е така. Приватизираха болниците от 1992г. Лекарите работят до обед в държавна болница-след обед в частна.Схемите са ясни.Пренасочват пациенти със скъпите клинични пътеки в частните болници.Като октоподи са.Главната сестра и докторите въртят схемите с лекарства и консумативи.Изнася се от държавната болница и се вкарва в частната.Не може да си пазят чисти болниците!Затворете ги!Приватизацията фалира България.

49

Анонимен

преди 3 години

Само седмица след началото на учебната година Чехия премина психологическата граница от 1000 нови случая за ден. Това стана на 8 септември. Последваха десетина дни, в които броят на заразените дневно се движеше малко под и над хиляда. На 17 септември числата отново подскочиха 3125 нови случаи на COVID-19 само за ден. На 21 септември министърът на здравеопазването Адам Войтех подаде оставка. Той каза, че иска да освободи място за някой, който може да направи повече.Последвай примера му!

48

Анонимен

преди 3 години

Той е проблема! Той трябва да си даде оставката като не може да я организира здравната система. Писна ни от некадърници!

47

Анонимен

преди 3 години

Бабикян да ги лекува

46

Анонимен

преди 3 години

Децата дори и болни не ги изследват. Хванаха няколко реално болни, но без симптоми ходещи деца на училище само заради критично вече състояние на родителите. И после се чудят за бройките. Ще пренесат заразата в семействата си и ще загубят близки. Няма да са осакатени образователно, но може да останат без някой близък.Ако това е родител, образованието им в дългосрочен план пак ще е под въпрос, заради финансовата страна на въпроса.

45

Анонимен

преди 3 години

Досега требваше да сте разработили процедура за личните лекари, това наистина е абсурд просто, миналата седмица се обаждама на джи пито и казвам детето има темпрература, а тя ми вика "закарайте го за тест за ковид или викнете спешна помощ" :)))какво да го коментирам.......

44

Анонимен

преди 3 години

Давай тогава в ковид отделенията да лягат здрави хораЩе уволни Директора без да иска обясненияПроблемът ще си остане.Кодексът на труда е редно да се спази.

43

Анонимен

преди 3 години

Ако бяха направили училищата онлайн за големите, посещение само от малките и то по 15 в клас на две смени, ако университетите преподаваха онлайн сега щяхме да имаме 4% заболеваемост, но калинките в МОНи РЗИ проспаха лятото. Е, сега умниците нека дават съвет как да запази икономиката с болни работници, как да запазят лекарите и учителите, как да има почиващи по хотелите, на които са им свършили парите от ходене по доктори. Питай те ги от къде ще вземете доктори и учители, че са на свършване!

42

Анонимен

преди 3 години

Пьрво ти си подаи отставката - неадекватник , заради вашите смешни мерки , болниците са в това сьстояние

41

Анонимен

преди 3 години

При Тодор Живков българите разполагаха с една от най-добрите здравни системи, здравеопазване на световно ниво достъпно за абсолютно всеки!

40

Анонимен

преди 3 години

Нищо лично, просто бизнес с публични средства!

39

Шопо

преди 3 години

Министеро нема вид на професор...

38

Анонимен

преди 3 години

"Линейката що не е закарала пациента в Правителствена, нали здравето е за всеки - каквото за премиера, такова и за останалите?Или не е вярно?"Колкото властта и парите са за всеки, толкова и здравето. В 21 век дори няма такова нещо като право на жилище за всеки, какво здраве за всеки? Както винаги ще оцелеят тези с пари и власт и толкова.

37

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от Болниците които превърнахте в Търговски дружества?Положението е изтървано отдавна.

36

славянин

преди 3 години

Най-опасните ковид-заразени са ментално ковид-заразените, те за разлика от физически заразените, са неизлечими!

35

Анонимен

преди 3 години

Що не го уволни директно , а трябва да му иска оставката!!!!

34

Анонимен

преди 3 години

Болниците трябва да бъдат абсолютно чисти от заразени със Ковид-19. Правителството да каже какво прави цяло лято и не оборудва 2-3 сгради само за заразени със Ковид-19 Не може хората със пневмония и рак на бeлия дроб да лежат до тези със Ковид-19. Ако има такава заповед то това е опит за убийство над болните страдащи от съпътстващи заболявания, които умират от вируса. Вие като идете до болницaта ще искате ли около вас да се разкарват Ковид заразени ?