10

Анонимен

преди 4 години

Ами да отидат американските войски и да ги освободятплефнелиеф е доброволец да се бие за демокрацияот робството ще прескочат феодализмаи направо в демокрациятарахат

9

Анонимен

преди 4 години

както и да го погледне човек - ненормална работа За какво го има ООН

8

Анонимен

преди 4 години

В соца е било хубаво за глупавите, мързеливите и некъдърните - защото са били наравно с можещите и умните, а както знаем в България те са мнозинството !

7

Чукундур

преди 4 години

Раята,най бедни сте в ЕС. С най ниско заплащане,с най голяма смъртност.Замислете сте бре! Размърдай те си малко акъла в овчите ви глави.Защо едни са приказно богати а вие работите за 400-500евро и едва ви стигат.Робството има много измерения къзъм.

6

Анонимен

преди 4 години

Сега не чакате за кола по 5 години... Още утре може да си купиш 10 годишна трошка на 100К километра, да си я паркираш в калта срещу блока, ако си късметлия да има свободно място, и да си висиш в задръстването с нея утрин и вечер. Въздухът беше чист, в плод и зеленчука истински плодове и зеленчуци, два вида кашкавал само, ама от хубав по-хубав, дрехите нормални, без парадиране с "версачи" и прочие простотии, никой не висеше пред телевизора, децата зад блока до тъмно сами, изгубеният рай е това.

5

Ямболски Цървул

преди 4 години

Живота беше 600 пъти по-евтин от сега.

4

Ямболски Цървул

преди 4 години

До 1Умен...сега какво е? Тогава бях на 8 години и не сме пропускали почивка за по 14 дни всяка година на море и Балкан.По 2-пъти.

3

Анонимен

преди 4 години

Снимката е от Уаканда. Жалко, че това диндо черната пантера умря, щеше да ги направи технологично развити ... ха-ха

2

Анонимен

преди 4 години

Трябва да поискат репарации от САЩ.

1

Анонимен

преди 4 години

"Хората, които са в дъното на социалната стълбица"-Бай Ганко през годините на "голямото имане" от 1945 до 1989 ,чакане за телевизор 1-2 години, за кола 5 години, опашки за зелени чушки посред лято, празни магазини, посредствени дрехи, мръсен въздух, крадене крадене крадене от работа и работно време, абсурдните панели, в плод и зеленчука миришеше на прокиснало и имаше 5 консерви и 2 буркана, в корекома бяхме като в зоологическа градина, режим на тока и водата две на две, чернобил и т.н.