37

Леон

преди 4 години

Икономиката е виртуална наука за реално мислещи хора .Ако бедните станат по- богати нашите мюсулман бизнесмени трябва да си тръгнат и да освободят секторите на тези от Европа. Но това стотина "турски" формички не го искат .За кого е този ЕС. За хората?

36

фигаро

преди 4 години

разширете с метър и половина входната врата на Терминал 2 че да не се тъпчат бягащите от България .

35

Анонимен

преди 4 години

38, не можеш да четеш и разсъждаваш ли, типично за гробар ? Тиквата не е ОБЕЩАЛ, а е КАЗАЛ, че го е повишил, правиш ли разликата г

34

Народна

преди 4 години

На някои служители в министерства заплатите са нереално високи с хиляди облаги като. Ранно пенсиониране. 20 брутни заплати при пенсиониране. Ниски цени в соловата. Пари за дрехи. За карта за транспорт за почивка и други това може да се промени и ще има по високи заплати за други

33

Анонимен

преди 4 години

Престанете да ги наричате работодатели. Те са работонаематели и докато не получат истинското си наименование, няма да разбират ролята си в бизнеса. Те не дават, а получават труд и трябва да плащат за него.Във всички документи трябва да се направи поправката на името им.

32

Анонимен

преди 4 години

Но пък за сметка на това е повече от икономически логично цените на жилищата да се покачват !

31

Анонимен

преди 4 години

Знаят ли герберастите, че по света когато става на въпрос за корупция на управляващите всички излизат на улицата и загърбват партии и партийки и се изправят в зашита на достойството и бъдещето си ? Живея в страна в която преди десетилетия са влезли в Парламента им и са разстреляли двама корумпирани депутата и днес корупцията в управляващите е почти незабележима, защото първо се грижат за благоденствието на народът си и ако остане нещо го вземат ! Т'ъп народ ли сте или достатъчно страхлив ?

30

Някой

преди 4 години

Този *** какво работи че само обикаля телевизиите и дава акъли

29

Анонимен

преди 4 години

А една пълна ревизия на всички приватизационни сделки и обявяването им за нищожни как ви звучи Другарю Велев?

28

до Анонимен 34

преди 4 години

няма страшно, че Баце е обещал по-висок ръст на БВП, сега новите управляващи ще имат възможност и без да обещават да намалят ЗНАЧИТЕЛНО БВП и постъпленията в държавния бюджет

27

Анонимен

преди 4 години

Абе цензуристи от "Днес" използвам епитети на тиквата, защо ги цензурирате ? Майка ви де'ба про'ста слугинска на кре'тенът Пеевски ! Защо лазите бе, сили ли нямате да се изправите и да покажете достойнство,*** см'отани, вие не сте ли потомци на Левски и Ботев или сте мал'оумни и послушни гибони, извинявам се на животните, но те ми бяха на езика ?

26

Анонимен

преди 4 години

Аз пък се чудя какво разбира Велев от икономика, след като не му е ясно че от минималната работна заплата в Бг зависят заплатите САМО на държавните служители - спрямо нея се определят техните заплати. В частния сектор, откъдето идват парите за заплати, данъци и осигуровки за всички държавни служители включително парламент, министерства, полиция, военни, съдебна власт, агенции и тн, с години не се пипат заплатите. На мен от 7-8 години заплатата не е пипната в посока нагоре.

25

Анонимен

преди 4 години

Ей на ГЕРБ, нали оная покрила се в момента пожарна се хвалеше, че е вдигнал БВП с еди колко си %, това помните ли го бе ? Какво сте полегнали пред банкянската тиква, нямате ли поне малко достойнство за да видите фактите, или цялостно сте лика-пролика с кърджалийската тъ'па патица от Пекин, която е срам и позор първо за цемейството си и след това за ГЕРБ ? Никога не е късно човек да "прогледне", но все пак за това се иска и малко ИНТЕЛЕКТ, вие имате ли го ?

24

Защо

преди 4 години

А какво е тогава увеличението с 30% на заплатите на търтейте чиновници, защо мълчи те,

23

Анонимен

преди 4 години

При 1/2 - 1/4 производство средно спрямо ЕС, защо заплатите са 1/10-та?

22

Анонимен

преди 4 години

Лудостта, *** като аз имам повече, трябва да помагам на тия с по-малко ...

21

Анонимен

преди 4 години

България най-бедна в ЕС, герберите най-*** и без достойнство ! Примери: Караянчева, Сачева, Т.Биков, Д.Кирилов и цялото ръководство на ГЕРБ заедно с цялата ***симпатизанти, които напомнят на мюсюлманите които фанатично се кланят само на един "вожд"-Аллах, така и герберастите кланят се само на вождът си от Банкя-Ташунка Витко, лазят в краката му и не се интересуват нито от ФАКТИ,нито от доказани достоверни ФОТОСИ ! На това се вика стадо ОВЦЕ, следващи само своя ОВЧАР !

20

Смях

преди 4 години

А цени и сметки се вдигат смело. Браво!!

19

Анонимен

преди 4 години

До 20Сега имаш достъп до мниго повече, бе! Само допреди 20 години се оравеше редовни "зимнина", защото хирата нямаха достъп до храби. Половин българуя гледаше домашни животни, а другата половина взимаше от тях на евтино, защото не можеха да синпозволят месо от магазина. Да си видял някой с кърпени дрехи? Животът е по-евтин, просто изиксванията станаха повече. Най-малкото лудиста, да даваш по 1-2 заплати за телефон ...

18

антимафиот

преди 4 години

А каква е "икономическата логика" според мафиотите... аааа, тоест "бизнесмените"?Ако трябва да разсъждаваме съгласно истинската икономическа логика, всякакво замразяване на минимални заплати е абсурд. Защо ли?Ами защото това означава застой, стагнация, срив на икономиката.Заплати се замразяват при липса на инвестиции, лоша ликвидност, корупция и т.н.Това ли иска "бизнесът"?Добре, като замразим заплатите, трябва да замразим и тока, парното, водата...А това е комунизъм!!!