72

Анонимен

преди 4 години

Знаете ли на какво се нагледах от всичко това ще ви кажа живея в един малък град видях толкова купони в едни комшии колкото досега не съм виждал тях не ги интересува ни пандемия ни короновирус тои пие ракията и мастика та и грам него е грижа изкара колоните на терасата и му дреме а вие ограничавайте колкото и каквото искате тия няма да ги ограничите никога те съсипаха цял град те правят тия подобия тъи че да купона си тече както и короновирусна за тия дистанция няма има само дезинфекция

71

Анонимен

преди 4 години

До ПиночетАко Б.Б. беше диктатор, ти и тия като тебе , които го наричат всякак, щяхте да бъдете хванати и отдавна да се радвате на ласките на с иганите в панделата.Та така, палячовци, само мърсите интернет пространството.

70

Анонимен

преди 4 години

Лукашенко и той показа средния на блатная?

69

Анонимен

преди 4 години

'' Коронавирусът разклати Лукашенко ''..................Ситуацията там е следната - Путин винаги е искал да 'присъедини' Беларус, и Лукашенко винаги се е опитвал да се спаси от това.Напоследък обаче се вдигнаха сериозни протести в Беларус инспирирани от Москва и Лукашенко май е клекнал на Путин По-сериозния проблем са амбициите на Путин за присъединяване на Балтийските републики планирано точно по времето на изборите в Америка (за да не могат да реагират) ... без война няма да мине

68

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

По-изкривена статия не бях чел. В нея всичко се тълкува, както Дяволът тълкува Евангелието.Дали има и 1% истина е съмнително.Всъщност Лукашенко удари звучен шамар, както на източните диктатори от Кремъл и Пекин, така и на западните псевдодемократи от Брюксел, Париж и Лондон.Не само, че не затвори народа си заради измислената опасност коронавирус, а направи блестящ, грандиозен парад за 9-ти Май, с който показа на света, че коронавирус е измама.А, Беларус е доста спретната и подредена държава.

67

Пиночет

преди 4 години

И как решихте, че е последният диктатор в Европа? Забравихте ли за вожда на *** и мисирките?

66

Ох боли

преди 4 години

И защо решихте, че Беларус се справя зле с вируса? Смъртността е под 1%, убеден съм че от дентални проблеми смъртността е по-голяма.

65

Ликсандър

преди 4 години

Толкова неточности в една статия не бях чел, признавам си. Единственото вярно в тая статия са имената.

64

Анонимен

преди 4 години

Хитлер и тоя хубостник са диктатори от различни епохи...Това е разликата.

63

Хюго Бос

преди 4 години

И що ток е диктатот , а Меркел не е? Преслдеват всеки , който е против башибозука, зверска цензура, кое му е различното??

62

GOD

преди 4 години

До 66:Дори няма да си направя труда да ти цъкна минусче. :) Цъкни си го сам. :)

61

GOD

преди 4 години

До 66:Ха ха ха. Още една шестица и щеше да се класираш за дявол. :)Тази вечер за разнообразие ще ви пожелая Bonne nuit! :)И хубаво си помислете през нощта за възможностите и лекарството на братската американска армия и всички братски армии от миротворческото НАТО! :)

60

Анонимен

преди 4 години

Ние не живеем за един мач и за едно легло утре или днес може даидем и там и ние но не живеем и не искаме да живеем по тоя начин искаме да работим и да се развиваме нормално не в стрес от това задължаване е стрес мога да ви кажа следното едни спазиха карантината други с хора в системата не е аз го виждам пред мен замислете се утре слагам си маската и си работя но съм убеден нее това решение задължавам и забранявам бе в 1980 ми върнете шамарите и връзките натам е

59

До:GOD

преди 4 години

Питам се само с каква жена Рьорик е дал началото на руснаците...? :) Някоя тунгузка трябва да е била... :)))===================Питай магистралната фея как зачена от пиян ТИРаджия й в последствие се оказа, че са ти родители!

58

Анонимен

преди 4 години

Чудя се следното сега здравомислещ съм но това не бих си го обеснил сигорно и вие тарикатско бе разхлабването четри пет дена не изведнъж зададе се мач отиде народа в дъжда голи до кръста и след това болни питам се що е това Мангъров и докога един слои се гледа те богати питам ви кога мислите по-точно ще започнете да мислите за обикновенните хора мога да ви кажа толкова игри които стават че гарантирам утре вие в София ще се хванете за главата погледнато одобрявам всичко но не това е демокрация

57

GOD

преди 4 години

Между другото, ако американската армия има лекарство за ковида, първо ще го разпространи в армиите на НАТО, после ще го даде на американското правителство, и после най-вероятно ще го продаде в Европа. :)Нещо за Русия, Белорус и Сърбия да чухте??? :)

56

Анонимен

преди 4 години

*** са славяни само където може да мине номера.Където не може,обръщат палачинката и започват да твърдят че са потомци на ,,велика тартария'' и са дошли от дълбините на тайгата.А истината е че преди да превземат български Казан,са били само едно германско село и нищо повече.=======Остави "***", а разкажи за твоето родословно дърво бе, хибрид!

55

GOD

преди 4 години

Питам се само с каква жена Рьорик е дал началото на руснаците...? :) Някоя тунгузка трябва да е била... :)))

54

GOD

преди 4 години

От там идва изразът "руска мечка". Малко е иронично. :)

53

GOD

преди 4 години

Има една древна скандинавска легенда, че вождът Магне изгонил пияницата Рьорик от племето през морето на Изток. Но Богинята Майка се смилила над него. Той оцелял и дал началото на руското племе. Сигурно сега Богинята Майка много съжалява. :(П.С. Магне го изгонил, защото оня се напил, заспал, огънят угаснал и мечка щяла почти да ги изяде.