119

Митко 19см

преди 4 години

Една смислена демонстрация без консиративни фантазьори. Доживях!!!А за тея с ваксините и файфджи съм приготвил алуминиеви каскети. 10 лева парчето.

118

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че създателите на 5Ж мрежите са си чисти самоубийци.:) Нали и те самите са под "облъчване" .....:)

117

Тъпанар

преди 4 години

Аз имам само 2 въпроса:1. Колко 5г е по-вреден от 4г, безжичните мрежи и прочее? 2. Има ли още наивници, които смятат, че новите технологии, навлизащи за масова употреба, не били приложени години преди това за военните и правителствени индустрии, преди да станат обществено достояние?

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 141Отивай на село. Там 5 Ж няма. Е, няма и цивилизация, но ти и без това явно не искаш такава. Също между другото, колкото и да се пънете 5 Ж е тук и остава.:)

115

Анонимен

преди 4 години

Ето научните факти по въпроса с 5GЕдно от най - престижните научни издания в САЩ Scientific American: "Нямаме никаква причина да вярваме, че 5G е безопасно."250 учени започнаха подписка, с настояване незабавно да се възложи мораториум върху изграждане на 5G мрежата"Над 500 публикувани изследвания доказват, че EMF радиацията влияе на живи организма в нива много под лимита на световните регулации. Ефектите включват повишен риск от рак, клетъчен стрес, увредено ДНК, неврологични заболявания"

114

Bad Company

преди 4 години

С нетърпение чакам снимките на протестърите срещу 5G.Винаги ми е било интересно как изглежда пълен ид. и, от. ......

113

Анонимен

преди 4 години

Кога за последно протест реши наболял проблем? В България протестите са под мотото "Всяко чудо за 3дни".Относно протеста против расизма.....след приключването му да поведат участниците към най-близката психиатрия.

112

Скептик

преди 4 години

Но не виждам какво общо има "расизма".

111

Някаф там

преди 4 години

Един смислен протест не се проведе в тая държава последните 5-6 години и предполагам е целенасочено. В социалните мрежи се бълват послания и се организират протести за всевъзможни простотии с цел да се дискредитира самият акт на публично изразяване на недоволство, като присъщ на лудите и хората с интелектуален дефицит. В редките случаи, в които се организира смислен протест, някой изсипва автобусите с "шоколад", които си нямат и идея за какво са там, и нормалните хора си бият камшика..

110

Скептик

преди 4 години

За Алепу трябва не протест а дрънголник. Там брегът се руши от много години. Причината е строителството. Това свлачище ще предизвика екокатастрофа както Яхтеното пристанище на Дюни, Кея на Аркутино и Марината на Китен. На Аркутино с всяка година заливът се запълва с пясък. Тези плажове са скъсени с по няколко стотин метра. В Дюни провалът се маскира с 30 реда чадъри. Сега пък активираха свлачище от южната страна на Алепу. Грешките от миналото не се отчетоха, а се мултиплицираха. Това е подсъдно

109

Анонимен

преди 4 години

Протестите свързани с расизъм са винаги платени протести! Глобализацията е цел на кукловодите,а марионетките в България си въобразяват,че са последователи на майка Тереза !

108

Севда тв

преди 4 години

Голям срам, голяма простотия, голяма лакомия братя и сестри. Как ЕС ще седне с нас на една маса не знам. Какви милиарди какви 5 лева. Срам и позор

107

Анонимен

преди 4 години

....АМА КАК МОЖЕ ДА ИЗПУСНАТ НОРВЕЖЦИТЕ, КОИТО СА НА ГРАНИЦАТА НИ И ЧАКАТ ДА ПРИБЕРАТ ДЕЦАТА НИ- ИСКАМЕ ЛОЗУНГИ- "НЕ СИ ДАВАМЕ ДЕЦАТА"...НЕКА ДА ПОЗНАЯ КОЙ ОРГАНИЗИРА ПРОТЕСТИТЕ- КОПЕЙКИН, А КОЙ ГИ ФИНАНСИРА- ПАК ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ПОЗНАЯ- ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ, КОИТО СЕГА СА ВЕЧЕ БИЗНЕСМЕНИ.

106

Анонимен

преди 4 години

Това за 5G мрежата е част от войната с фалшиви новини на САЩ срещу китайците - подстрекават в социалните мрежи, за да стопират икономически Китай. Използват средства, които ако се използват срещу тях, мигновено надават кански рев.

105

Анонимен

преди 4 години

Срещу 5Г и ваксините - подкрепям !Другото с расизма ..без коментар..

104

Анонимен

преди 4 години

Basi bulgarskia pornofilm...na peshehodci

103

Така е

преди 4 години

Има расизъм, ама срещу българите, кога ще видим ро мите да протестират?!

102

Батко

преди 4 години

До ! 117Ромите не са цвете, но има и добри хора от тяхната прослойка.Афроамериканците също не са цвете за мирисане, но били са роби, никакви права са нямали, последните 30г белия човек се почувства гузен и им даде права като видяха че имало и умни и талантливи сред тях.Разбира се, черните почват мащабния протест през 60-те, Мартин Лутър Кинг, но чак 80-те се почувстваха като нормални хора, благодарение на Айс Кюб, Дре и сие...:)С музиката си промениха Америка!

101

Г.Т.

преди 4 години

До ! 177Да съгласен съм:1. Имат право да се интегрират;2. Имат право да учат;3. Имат право да работят ... Ама не искат защото са дискриминирани ... Вие хора нормални ли сте?

100

Анонимен

преди 4 години

До 117Обърка се. Единствения смислен протест е против 5G, точно този за расизмът е организиран от комунистите. Комунистическия Китай е създател на тегнологията за 5G. Над 250 учени и експерти по електромагнитна радиация започнаха подписка с настояване да се се наложи мораториум върху изграждането на 5G мрежата, защото има множество изследвания, които доказват че EMF радиацията води до повишен риск от рак и неврологични заболявания. Прочети статията в Scientific American