29

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

КОЛКОТО И ДА ИМ Е МЪЧНО НА НЯКОИ ХОРА ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ ЧЕ НАЙ ГОЛЯМА ПОЛЗА ОТ ЗАРАЗАТА В КИТАЙ ИМАХА АМЕРИКАНЦИТЕ. НО ПО ПРИНЦИП ПРИ ТЯХ АКЪЛА ИМ ИДВА ПОСЛЕ ТА ЗАТОВА НЕ ПРЕЦЕНИХА ЗАРАЗНОСТА НА ВИРУСА, И ВЪЗМОЖНОСТИТЕ ЗА ПРОТИВОПОСТАВЯНЕ НА КИТАЙ НА ТАКИВА ЗАРАЗИ ТА СЕГА БЕРАТ ПЛОДОВЕТЕ НА СОБСТВЕНАТА СИ ГЛУПОСТ Няма трезво мислещ човек който да не подозира САЩ за тази "пандемия". За останалите не отговарям!

28

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 4 години

На американец доверие: НЕЕЕЕЕЕЕ! Помни шишенцето с БОВ от Ирак.

27

Анонимен

преди 4 години

Относно протестите в Хонконг някой бе казал За Пекин, това е цветна" революция, тоест, част от водена от Америка глобална конспирация за промяна на режима в Китай. А това е абсолютно неприемливо за Си Джин Пин.Пандемията като с вълшебна пръчка изпари протестърите и Пиндостан подхваща нова песен срещу КНР. Доказателства не са необходими, както не бяха необходими и срещу Русия за малайзийския самолет и за дурачока в Наглосаксия. Важното е да се стигне до съд на основа публикации в нета.

26

Видяхме

преди 4 години

в Ирак какви високи стандарти на дезинформация спазвате.

25

Анонимен

преди 4 години

какви специалисти ще пратите, от англия сигурно!

24

Нее

преди 4 години

На китаец, доверие? Трябва да си луд...

23

Абе

преди 4 години

Свинарите от руската *** раничко са почнали да мърсуват.

22

Хихи

преди 4 години

На заблудените русополчета все някой нещо е "пуснал". Май от Москувията са ви пуснали мухи в празните кратуни...

21

Анонимен

преди 4 години

като му слушам приказките, явно тръмпи с него е почнал инжектирането с дезинфектанти!

20

Затворко

преди 4 години

До Зозо Тогава съм убеден че ще е края на САЩ.

19

баба мара

преди 4 години

а кои се доверява на американските лаборатории кои пусна спина преди 50 годинии още няма лек за него я пуснете межд наблюдатели във вашите лабораториище ги пуснете друг път

18

Веселяка

преди 4 години

Как сринахте Ирак? Като излъгахте че притежават химическо оръжие което не успяхте да намерите. Как затрихте Либия, Афганистан и Сирия? Защо сега трябва да Ви вярваме като постоянно лъжите? Защо Вие да не сте пуснали този вирус?

17

Анонимен

преди 4 години

Че е така така, Китай извършиха простотията, но ще си платят много скъпо... Европа и САЩ няма да им простят лесно. Бъдете сигурни. Ако и на Русия не и кипне от китайщините, което хич не е изключено.

16

Анонимен

преди 4 години

11, моля, не използвай coрocoиднaтa опорка "руски бомби". Бомбите са последният инструмент на един провалил се политик. Государят Владимир има цели пет много по-важни от бомбите приоритети, посредством които той крайно успешно оказва необходимото за Русия въздействие върху глобалната политика.

15

Ceci_

преди 4 години

Нещо този пампаец фейк нюз генерира

14

Анонимен

преди 4 години

а защо точно те ще трябва да защитават света 2 и от кого да го защитават? само те са налазили като какерлакен по целия свят и лапат чужди ресурси!

13

Анонимен

преди 4 години

Помпи,ми вижте си университетите пълно е жълтури за да им вземете парите.Така е и в Европа.Те се прибраха и се помислиха за богове.Всичко е от алчност.Преди 30г жълтите ги нямаше на технологичната карта.Кой им даде технологии?

12

Анонимен

преди 4 години

Забелязвам как само за месец Пиндостан се превърна от символ на успеха в режим на мащабно бедствие.Вчера в Москва хиляди специални машини и десетки хиляди хора за пети път от началото на пандемията извършиха масова дезинфекция на всички обществени места.

11

Анонимен

преди 4 години

а защо първо не ги допуснат до краварските лаборатории, да видим какви ги мъдрят там?

10

Анонимен

преди 4 години

До ЗозоАко завалят не американски, а например руски бомби, защо пееш друга песен бе, Зозо? Каква е разликата?