80

Анонимен

преди 4 години

Има летливи вещества остават във въздуха със месеци спомням си за едни токсични вещества изчезнали от Канада. Къде са сега храбрите либерали и защо има много военни.

79

Анонимен

преди 4 години

До ХА-ХА-ХАТи лично какво ще спечелиш ако отменят всички ограничения в БГ не мога да те разбера, че си толкова напорист?

78

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Значи лекарство, ако изобщо бъде открито, това ще стане след година-две.Ваксина също, но само при условие, че можем да изграждаме антитела срещу COVID-19.Тогава тези мерки докога ще бъдат в сила за България ?Година-две, ако следваме логиката на управляващите.Имате ли представа за година-две какви непоправими последици ще произтекат от тези мерки, ако останат в сила ?Излиза, че единственият вариант да излезем по-скоро от ситуацията е именно стадният имунитет и нищо друго на този етап !

77

Ямболски цървул

преди 4 години

Има Ю туб.Там има доста материал относно Ковид 19 ....Стига с нашите кухи казионни телевизии....Отворете си сетивата и започнете да пресявате плявата от сеното!

76

Fenasi Kerim

преди 4 години

Човечеството няма да загине от вируса но ще има доста затруднения с прехраната си. Колкото и хартийки да се печатат като няма нищо в хладилника проблемът е голям. Великите сили - Китай, САЩ и Русия трябва да престанат да се боричкат. Има вероятност това да е биологично оръжие. Но също така китайците трябва да спрат да ядат кучета, котки, мишки, плъхове или ако ще ги ядат поне да ги обработват термично и при повишени хигиенни стойности.

75

Тъпомер

преди 4 години

Някоя-си,нищо не е доказоно,а е в сферата на догатките,както и ти гадаеш.

74

Анонимен

преди 4 години

До някоя_сиМного ти разбира главата ако нямаш антитела задължително ще умреш и от един грип дори. Те може да ти кажат, че нямаш антитела все пак някой трябва да си продава ваксините. Защо Тръмп се скара на Швеция, че искали стаден имунитет ? Стой си в къщи и не боледувай, после ще те "излекуват" като имат лекарството естествено срещу пари.

73

Анонимен

преди 4 години

Няма значение какво е стаден имунитет, ама знам какво е българска пpocтотия! Това е нещо, поразило фатално и катастрофално 95% от местната попуация! Безнадеждно е положението.

72

нЕма лабаво

преди 4 години

След Ковид идва чипирането.

71

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Привържениците на Мутафчийски се хващат за всяка изтекла информация по света, за да ни убедят, че стаден имунитет не можем да придобием.Така например в Южна Корея били открити хора, които са преболедували вируса и отново са се заразили.Доколко е така е въпрос на спор, но дори да приемем, че е така излиза, че организмите ни не изграждат антитела срещу вируса ...Следователно ваксина няма да може да подейства и такава няма да има открита.Защото действието на ваксините са именно на този принцип.

70

Анонимен

преди 4 години

Моля ви, бе хора!!! Прочетете нещо различно от платените сайтове, има и други телевизии от бтв и нова. Вижте малко ,прочетете малко, мааалко помислете! За повечето хора не е трудно, ама...

69

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Доцент Мангъров и хората, които му вярват като мен, предлагат да се възстанови нормалния живот и да бъдат изолирани само болните и старите хора.Така здравите и младите ще се заразят и след кратко време ще имаме стаден имунитет.Какво предлагате вие ?Да стоим така с КПП-тата и затворени по домовете ... Колко още ? Дайте конкретно !Докато се измисли ваксина или лекарство ?Специалистите казват, че това ще отнеме минимум година.А, ако не се открият такива, както не се откриха за СПИН ?

68

Анонимен

преди 4 години

Спрете се вече с този вирус, и глупостите,които пишете. Няма ли друго важно по света освен короната,ваксини,маски, противогази? Набийте ги тези ваксини на китайците,че когато си хапват супичка от плъхове или други такива животни,които не се ядат,да не се разболяват. Бил Гейтс нали е виден имунолог,вирусолог да се заеме с китайците,да ги ваксинира.

67

Анонимен

преди 4 години

Ще спрете ли да ни занимавате с тази простотия?

66

Анонимен

преди 4 години

това е 100% биолог.оръжие.оказа се че нито НАТО.нито други висши военни са го наблюдавали.гледахте иранците.а изтървахте Китай.сега изтървате и Сев.Корея.На тоя дебелият там може и да му се види интересна някоя колба в лабораторията.

65

Fenasi Kerim

преди 4 години

Вирусът не ви убива. Убива ви пневмонията.

64

Анонимен

преди 4 години

Пийте домашарка/самогон, не мислете за никви болести и ще илядите. Наздраве!

63

Анонимен

преди 4 години

Стадният имунитет е присъщ за животните. Ние сме хора. Уж.

62

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО И КОМУ БЕШЕ НУЖЕН ТОЯ ПАНАИР? 200 ЧОВЕКА В БОЛНИЦА, 35 НА ОБДИШВАНЕ КАКЪВ ПИК, КАКВО ПЛАТО, КАКВИ ПЕТ ЛЕВА!

61

Станислав

преди 4 години

Да добиваш имунитет с преболедуване на този вирус си е лудост. Колко спортисти или пожарникари познавате изкарали тежка двустранна бронхо пневмония. Няма такива, последствията за белите дробове са за цял живот, няма да можем после да се приберем в къщи ако асансьора не работи. Най-доброто за сега е изолация, да се пазим и да чакаме трайно решение като ефективно лечение или ваксина.