252

Анонимен

преди 4 години

До ноби,ТИ КАТО СИ РУСОФИЛ РУСКИ ЗНАЕШ ЛИ,РУСКИ КЛАСИЧЕСКИ АВТОРИ ПОЗНАВАШ ЛИ,ЧЕЛ ЛИ СИ,ЗНАЕШ ГЕНЕЗИСА НА РУСНАЦИТЕ ,ЗНАЕШ ЛИ ВЪОБЩЕ СМИСЪЛА НА ДУМАТА ГЕНЕЗИС,МНООООГО СЕ СЪМНЯВАМ.Вие русофилитеСТЕ ЕДНИ ПРОС.СТИ РУБЛАДЖИИ,или само ПРО..СТИ!Измислихте думата русфоб за да си оправдаете ПРЕДАТЕЛСТВОТО към България и който не целува руски ботуш той видиш ли бил лош!А кой го е яд И НЬЕ ГАВАРИ че руснаците припадат като отидат при победенитеи вареният картоф още е лукс мезе.Аре у леву...

251

Анонимен

преди 4 години

Така е дрогари не се нервирайте. Хитлер е ученик на Сталин по зверство и е НАЦИОНАЛ=СО-ЦИ-А-ЛИ-СТ,набийте си го в ку/хите кра/туни.Само дето Хитлер НЕ Е ИЗБИЛ по концалагери милиони немци както другарят Джугашвили.По филмите немците разстрелват ранените немски войници,а пък болшевиките са растрелвали позволили те си да останата живи СССР граждани,така де как не ги е срам да не умрат!После след пабьедата милиони по сибирските полета,нали, или вие не сте чули както винаги.Ми четете,не само пишете!

250

Анонимен

преди 4 години

Сталин и Хитлер,две другарчета започнали една лоша кървава игра и едното другарче=ХИТЛЕР се усетило че другото другарче-сталин му играе ку..рвашки номера на принципа пре,,*** другарчето твоеи затова побързало да му зАбие първо то шута.Другарчето Хитлер буквално разкатало комшиите и накомшиите комшиите,та накрая всички комшии се сетили че трябва да помогнат на най=голямото ама малко нефелно другарчече иначе ще им се е..е майчицата на всички.После най-едрото другарче си приписва победата!Нагло!

249

Анонимен

преди 4 години

Ох бе Боже,Русия щяла да отговори както СССР на,,,КОГО!!,на фашисти ли,абе другарю Путин какви фашисти НАЦИОНАЛСОЦИАЛИСТИ са хитлериситите не фашисти!Хитлер УЧЕНИКА НА СТАЛИН,ХИТЛЕР СЪЮЗНИК НА СТАЛИН до 21.06.1944г.какво се прави на разсеян Путин?Русия победителка,айде бе,САЩ само им е дал от пирон до долни *** помощ сигурно в днешни пари за милиарди,отделно Великобритания и всички окупирани държави чрез съпротивата си.Сталин е избил много повече СССРграждани ит Хитлер!Никой не им иска блатата.

248

Дани

преди 4 години

СССР избиха 212 немски девизи,а 4 немски девизи смачкаха западните смешници в ардените ( Белгия).Бий Владимере дая папляч.

247

Криси

преди 4 години

Русия над всичко и всеки,да пребъде дядо Иван.

246

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 281: Кой на кого в Сирия това Ердоган най-добре го знае. Конфликтът в Сирия ще приключи, когато Сирийската правителствена армия достигне до границата с Турция. Рано или късно това ще стане. Засега само се придвижиха напред, а руски и турски конвои патрулират по преместената нова разделителна линия.Не че има връзка с темата на статията.

245

Анонимен

преди 4 години

Думите на Путин са насочени основно към турците, които муе баха майката в Сирия. Сега ще търси удобен момент да забие нож на Ердоган, излизайки с тезата, че се защитава от агресия.

244

Петров

преди 4 години

До Отговаряй Путин 276Да Сталин потриваше ръце когато германските танкове стигнаха до Париж. Защо Лондон първоначално са били против програмата ленд-лийз след като Германия напада СССР? Ами защото още не са могли да простят на Сталин, че немските бомабандировачи над Лондон са летели с руски бензин.

243

Сата НАТО

преди 4 години

Експериментът СССР взе най-пропадналия народ и го превърна в най-безочливата, нагла, алчна и жестока банда, съществувала някога върху лицето на земята - съвременните руснаци.

242

Петров

преди 4 години

Путин греши или умишлено манипулира руснаците. Най-голямата опасност за целостта на Русия идва отвътре не отвън. Погледнете СССР за пример - бяха въоръжени до зъби, бяха окупирали цяла Източна Европа която служеше като един буфер на западната граница. Дано само да нямат гражданска война защото с тези ядрени оръжия могат да затрият целия свят.

241

Анонимен

преди 4 години

С какво Тръвп е по-добър от Путин и двамата са гангстери и мафиози. Безмислено е да се делите на русофил-------Путин не е гангстер. Путин е от категорията дребни нръс ници, които въртят най-нечовешките номера. Гангстерът ще ти избие зъбите, а такъв като Путин ще ти се хили угоднически, а после ще ти сипе отрова в чая. Или ще ти отвлече детето от детската градина и после ще се прави, че го търси заедно е тебе. Само за да те надочва по грешна следа...

240

Отговаряй Путин

преди 4 години

Нападението на Нацистка Германия над СССР беше акт на самозащита на първата от вторият. Кой преди това подели Полша с нацискта Германия? Кой планираше удар по Германия след като се изтощи от войната? Отговаряй Путин. И извън темата. Кой граби и изнaсилва откъдето мине като лъже и, че е освободител от фашизмът? Кой християнството заличава с насочени оръжия? Кой изопачи че България е страна воювала с СССР, за да може да я окупира и наложи комунизмът с насочени оръжия? Отговаряй Путин.

239

турчина

преди 4 години

хахахахаха,американофилчетата са се разбесували,като видят Пудин се възбуждат до неузнаваемост

238

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 268: Дребна душица си ти, драги. С каквото се е заел Путин, никога не се е провалял. По времето на пияницата Елцин Русия наистина беше стигнала до разпад. И наш Соломончо Паси даже го разправяше вече. Но дойде Путин и ги вдигна на крака. Приключи войната в Чечня, натири Саакашвили обратно в Грузия, присъедини Крим, направи бази в Сирия, а сега наред е Либия. Това не е празнословец като наш Бойко.А нека тук дежурните русофобски *** да си слагат копи/пейста колкото искат.

237

Анонимен

преди 4 години

когато агресора, каже че ще отговори с агресия на всеки агресор, какво ще си помислите???

236

Анонимен

преди 4 години

Другаре,не се лъжете вашият Кремълски идол отдавна продава Русия на западняците ,като разбира се оставя и за себе си!Вземете поинтересувайте се колко дялово участие имат западняците в руските компании!Може да го прочетете на руски,държатели на руски активи са американски банки и фондове някой контролирани от фамилията Ротшилд,Бритиш Петролиум,OMV,Еkson oil,катарски и други арабски монархически фамилии и др.!Путин източва Русия и е сред най-богатите хора на планетата!

235

Анонимен

преди 4 години

Русия е идеално място, където да се създаде световен надцанионален парк резерват, територия управлявана със съгласието на всички държави по света където животинките ще могат да си живеят без да ги облъчват с радиация!!!!

234

Ти да видиш..

преди 4 години

Путин е маниак на тема войни и надпревара във въоръжаването.Втълпил си е че някой е тръгнал да ги превзема.Огромна държава ..изостанала от цивилизования свят.

233

Анонимен

преди 4 години

До Нищо новоПутин винаги е силен в приказките и соченето с малките си пръстенца. Нищо че 99% от идеите и приказките му не се осъществят, москалската "медийна среда" е изучена да филтрира неудобното за олигарсите.