219

Анонимен

преди 4 години

Биологично оръжие неволно изтърваноот жълта мамуна.

218

Зозо

преди 4 години

Важното е, че вирусът Корни-19 ще довърши столетницата.

217

Waffen SS

преди 4 години

Дали "Короната" е бактериологично оръжие не знам,но прилича на такова.Появи се внезапно в център на държава,бързо се разпространи.Има един роман от Майкъл Крайтън "Щамът Андромеда" ,та много прилича на него.Не говоря за филма ,който е доста перверзна трактовка на книгата

216

Анонимен

преди 4 години

Да,билогично оръжие е.

215

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСтига дрънка глупости и ти,НЛО никога не са съществували,мътят главите на хората,както ги мътят и НПО-тата!Гнусни пропаганди само.

214

Анонимен

преди 4 години

До Комари ООДЗа комари се пръска.Или поне преди години пръскаха за комари и вредители.

213

Анонимен

преди 4 години

Kak се появи точно в центъра на България,е това е въпроса?До Габрово е географския център на България.Освен това в хора които не са пътували в чужбина.Аз обяснение нямам и за мен е пуснато от някой нарочно.

212

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Китай застрашаваха САЩ в икономическо отношение. Китайската икономика взе да изпреварва американската.Във военно отношение Русия превъзхожда вече САЩ в някои компоненти.Русия и Китай са съседи и прехвърлянето на една зараза би станало лесно.Китай е с милиард и половина население. Много народ на малко пространство.Пламне ли зараза, трудно ще се изгаси.Изследванията на коронавирус показват, че той е създаден изкуствено.До тук няма конспиративни теории.Само факти !Изводите за вас ..

211

Duchess of cringe

преди 4 години

Аз препоръчвам следното. Всеки да размисли добре върху живота си и да се примири с евентуалната смърт. След това секс, алкохол и забава до насита. В крайна сметка - или ще умреш, или ще оцелееш. Няма нужда от паника, в стил 80 годишна баба дето я е страх, да не умре случайно. Гробът си ни чака всички.

210

Комари ООД

преди 4 години

А комарите няма ли да са носители на коронавируса ако не изчезне до края на лятото? Комарите също са носители на вируси като атакуват заразен човек после могат да заразят незаразени

209

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"До всички "любители" на конспиративните теории.........как искам да ви сложа короната"Няма конспиративни теории, байно. Има конспиративни факти.

208

за пример

преди 4 години

Трябва да вземем пример от Северна Корея. Вижте до тях е Китай където се появи вируса и сега имат 80 хиляди заразени. А в С. Корея няма дори и нито 1 заразен. Просто затваряш границите доката вируса изчезне напълно.

207

Анонимен

преди 4 години

Градът мегаиндустриален мегаполис Ухан е центъра на китайската индустрия ..., а в книгата Eyes of darkness, 1981ва публикувана, на страница 333 пише за такъв ужасен вирус и е наречен Ухан-400! едва ли това което се случва сега е случайно, а може и да е изтекъл погрешно от някоя китайска лаборатория, кой знае.Китайците пишат че комбинация от китайската народна медицина със модерни лекарства дават много добър ефект.

206

Евреина от Ел Ей

преди 4 години

ще оцелеем само ние!

205

do 217

преди 4 години

ШЕ ИМА НЕ 40+ АМИ И МНОГО ПОВЕЧЕ СЛЕД КАТО Е НАПИСАЛ ЧОВЕКА ИСТИНАТА АМЕРИКАНСКАТА ТЕРОРИСТИЧНА СТРАНА СЪЗДАДЕ БИОЛОГИЧНОТО УРЪЖИЕ И ШИБНА ВИРУСА В КИТАЙ ЗАРАДИ БЕЛИЯ ДРАКОН ОРГАНИЗАЦИЯТА КОЯТО ИЗБИВА МАСОНИ И ИЛЮМИНАТИ А ВТОРИАТА ПРИЧИНА ДА СРИНЕ ИКОНОМИКАТА НА КИТАЙ А СЪОТВЕТНО И НА РУСИЯ ЗАЩОТО С ПАДАНЕ ЦЕНАТА НА ПЕТРОЛА РУСИЯ ПОТЪВА НЯМА ПОТРЕБЛЕНИЕ НЕ Е НУЖЕН И ПЕТРОЛ....ИМА МНОГО ПРИЧИНИ.....ДРУГАТА Е РЕДУЦИРАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И ПЛАНЪТ ЗЛАТЕН МИЛИАРДД.

204

До 213

преди 4 години

Имаш 34+! Лелее, къде съм попаднал! Махам се, ***!

203

Анонимен

преди 4 години

Има лечение, лесно е, вече има самоизлекувани с уиски, три дена по 250мл на ден на гладно, след 1час фреш,. Даваха как англичанин в Ухан се разболял и с една бутилка шотландско се излекувал ...Много е просто ракия, водка, уиски, джин, р.ом, кой квото има.Чал.мите не пият алкохол, ще дух.а супата всеки който не пие ...Питие и ще живеете, на лекарите не вярвайте, те са еврейски слуги сатанисти

202

Анонимен

преди 4 години

Нито един филм не съм гледал заНЛО, но съм чел информация наспециализирани сайтове за товакак държавната машина в сащ потулва всичко свързано с НЛОи коя е причината.

201

Д. Милев

преди 4 години

Няма лошо така наречените "експерти" или сopoсоидни експерти (както искате, така ги назовавайте) да заработват парите си, отричайки фактите, но това не помага на никого. Да, това е биологично оръжие създадено от САЩ и подхвърлено в Китай. Създадено е в началото на 80-те години на миналия век, но сега влиза в употреба, което ясно показва, че в безсилието си, Щатите са готови дори на самоубийствени ходове. Подобно като и у нас, и там на върха Елита назначава хора с по-малко интелект от необходимо.

200

Анонимен

преди 4 години

Да кажем ,че съм консервативен човек от стария световен ред и за мен бялата раса и християните са над другите раси и религии.Горд съм със цвета на кожата си,горд християнин съм