21

Георги

преди 4 години

Едно време в армията имаше много повече военно служещи и имаше жилища за всички. Сега е пълно с пустеещи сгради на военните, но ще трябва да им строят нови апартаменти. А старите сгради кой ще ги събаря, кой ще ги подържа :) ? Пълни некадърници. Гледат да лапат пари, вместо да си управляват сами имотите. Парите от продажба на имоти са сигурен път към затъване и задлъжняване. Същата работа като горските стопанства - поголомна сеч и никаква подръжка на горите.

20

Анонимен

преди 4 години

След паспортите и комисионните от онези катафалки Ф-16F-16 ще получиш, спокойно. Но правосъдие в България - надали.

19

Офф ,да се омита

преди 4 години

Всичко изречено от тази смърдяща уста е лъжа и вони на корупция.Дебелия русенски шо.пар просто плаче за затвора.От оградата ,паспортите и продадените на безценица имоти доносника на ДС е ощетил държавата повече от Божков и Василев взети заедно.Ама Гешефтарски си разхожда каскета и се прави на сляп и глух.Дебне някакви крадци на дърва и фалшива ракия и от време на време фъфли закани срещу виртуални опоненти.

18

Анонимен

преди 4 години

БРАВО КРАСИ! САМО ТАКА И НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ ОТИВАТЕ НА 15%!

17

Анонимен

преди 4 години

ПРЕДАТЕЛЯТ ВОЛЕН РЕВЕ ОТ ЗЛОБА! НАТО ПРАТИ АТАКА В ГРОБА.

16

Емил Странжев

преди 4 години

Веднага след освобождението ни от турско 1978 г., започват далаверите с военните доставки , поръчки, кражби та до сега. Няма нищо ново. Крадливо и мръсно племе сме, както са казали от Византия

15

Анонимен

преди 4 години

Атака е партия на руска хранилка, те трябва да са в затвора не в парламента.

14

Анонимен

преди 4 години

ЗВУЧИ РАЗУМНО, БРАВО!

13

русенец

преди 4 години

Градски, да те питам само къде останаха военните жилища на десетки хилядите офицери и сержанти от БНА? Или да не задавам *** въпроси, а?

12

Дж

преди 4 години

Далавери на ДС агента Иван. Гнус!

11

Анонимен

преди 4 години

Апартаментгейт само че част 2, пак някой ще се нагъчи с апартаменти а нуждаещите се ще го духат.Позната история, този филм сме го гледали

10

Анонимен

преди 4 години

Целта е да се спрат и малкото средства за наем, които досега отпускаха и военните да плащат на министерството.

9

Анонимен

преди 4 години

Ще затънеш в мизерия ако го караш само на едни паспорти...

8

ГНЕВЕН

преди 4 години

Ох котьоооо, започва поредното каракачанско лапане и крадене.След паспортите и комисионните от онези катафалки Ф-16/завода за тях е затворен още през 2005г!!!/ ,сега ненаситния търбух на агент Иван ще се пълни от държавните земи на МО.Такова крадене никога не е имало от 1300г насам.НИКОГА!А кога ще проверят терасата от 400 кв м на Шкембе войводата?А ?

7

Анонимен

преди 4 години

Апартаментите или са много скъпи като наем, нарочно с парно и топла вода след уж ремонт или неставащи за живеене в окаяно състояние и не са съобразени с отдалеченост от работното място и още куп проблеми, които се прикриват.

6

Анонимен

преди 4 години

Военните имоти, поръчки, имущество и т.н. винаги са били, са и ще бъдат източник на страшна корупция.

5

Анонимен

преди 4 години

то един друг военен министър, в името на военнослужещите даде 1000 дка на летището в Божурище за 60 апартамента, голема далавера беше

4

Анонимен

преди 4 години

Че защо от Ямбол ще го местиш в София ? Кви са тея Войни у София , та войниците с Безплатни жилища,безплатни детски градини ?С продажбата на паспорти кво стана бе ?

3

Анонимен

преди 4 години

този няма ли да дойде трезвен на работа, военните ги пенсионират на 48г., а почват в най-добрият случай на 18г. т.е. да плаща символичен наем за 30г. и се връща откъдето е дошъл, като свърши земята какво ще какво ще правим за следващите поколения? Този агент на ДС мисли само краткосрочно!

2

Анонимен

преди 4 години

Както даваха и паспорти за пари. С една дума да осребри управлението докато все още са на власт.С толкова имоти, които притежаваше БА можеше да построи градове, а не апартаменти, но това е задачка към глав прокурора.Иначе имат още земи, някой са по морето, които шкембе войвода иска да шитне или за комисион или на наши хора.Корумпета от висша класа.