40

Анонимен

преди 4 години

Никой не е длъжен да се обяснява на никого за това къде ходи. Ако държавата иска, да наложи режим и да тества хората.

39

Човек

преди 4 години

Просто съм потресен от меко казано наивенитета и липсата на елементарна отговорност и солидарност при някои от коментарите. Къде живеят тези хора?? Ако не можете да четете и да разберете за драконовските мерки предприети за да се ограничи разпространението в засегнатите страни опитайте поне да си представите що е пандемия. Егоизма при такива ситуации е смъртоносен- елементарно !

38

Ивайло

преди 4 години

От 4 месеца се занимавам с един сайт който изглеждаше съмнителен, реших да пробвам тъй като не ми коства нищо. Миналата седмица изкарах 1287лв. След таксите и т. н. Доволен съм тъй като не губиш нищо. https://freebitco.in/?r=34541387

37

Анонимен

преди 4 години

Много дупничани, които живеят в Милано се прибраха в Дупница и никой не си стои вкъщи, за да пази другите. Повечето се прибират с коли и никой не ги проверява. 20 деца, които бяха в Италия бяха под карантина 2 седмици, а тези, които се прибират от Милано, защото в момента нямат работа, обикалят свободно навсякъде. Някой дали ще се сети да ги провери?

36

Анонимен

преди 4 години

Откъде са влезли в бг. Да не би да са прелетяли ниско над тополите. Нали по границите уж има някакви дето гледат и се ослушват. Мислите ли че накой доброволно ще се подложи на карантина. Има и съвестни но повечето са безмозъчни. А има и такива които нарочно сеят зарази. Викат си щом аз ше мрем що да не завлечем още няколко с мен. Затова всички които се прибират от заразени зони да бъдат наблюдавани и да не им се разрешава да контактуват с хора.

35

Анонимен

преди 4 години

"Културният човек спазва 14 дни своята карантина"****а държавата най-културно им отказва болнични , този лекар от своя джоб ли ще ги храни и пои ?

34

Анонимен

преди 4 години

От кой етос са починалите в Италия? На възраст? Къде им е статистиката?

33

Перник

преди 4 години

И от кой етнос са тези българки? Що не кажат, че това са им най- добрите гласоподаватели, а? В Италия потвърдени смъртни случай от 👑 вирус са над 110 вече!

32

Анонимен

преди 4 години

Тези българки ако са от тези които обслужват клиенти по вечерните часове, е ясно защо им трябват зъби и визия. Не бъдете толкова строги, те са от най-застрашените професии. Но жените по-трудно ги фаща короната според статистиката, особено ако са под 35г.

31

Анонимен

преди 4 години

Коронавирусите не действат на пияниците. Защитени сме.

30

Анонимен

преди 4 години

Лошото е, че простите и несириозните не умират така лесно и модерната медицинамвсе пак ги спасява в повечето случаи. Преди 50-60 г би било много по страшно както при Испанския грип.

29

Радикални мерки

преди 4 години

Абе хора, затваряйте границите и ни навън ни навътре, това е! Радикално, но само така ще спасим нацията и децата ни! Айде стига съжаление и толеранс, затваряй и който от къде е ! Който е излязъл там да си стои, никакви зъболекари, там да си правят зъбите, нали са много отворени и псуват държавата!

28

Анонимен

преди 4 години

Хем капацитетът на Инфекциозна клиника във ВМА изчерпан, хем няма случаи на коронавирус? Хммм...

27

Берлин

преди 4 години

Ето тоя каза симптомите:...имам температура, гърлобол...Вирусът се размножава първо в гърлото и после напада долния етаж в белите дробове.Греяно вино и ракия помагат при възрастните и листерин при децата.

26

Анонимен

преди 4 години

Да FreemanСъществува отговорност и социална отговорност. И няма защо да чакаш някой да ти плаща за тях! А за хора които нямат развити тези елементарни социални качества в Азия бързо направиха липсата им подсъдна. Явно и тука ще се наложи, защато явно има достатъчно ***.

25

Анонимен

преди 4 години

Господин Борисов уволнявайте този щаб незабавно !

24

анонимен

преди 4 години

Тези от Италия що не си стояха там?! Нали е по-хубав живота, а сега заради вируса хукнаха насам! Искат все да им е добре, да получават европейски заплати, лятото да си идват тук на лекар и зъболекар за по-евтино, а ние в България, дето изенесохме на гръб цялата мизерия от прехода,за благодарност да получим "корона"!

23

До 12

преди 4 години

"Освен това те не са имали температура като са влезли,нали ги мерят на границата,и и на летащата."----Меренето гарантира само, че в момента на измерването температурата на даден пътник е еди-каква си. Това важи само за определен времеви отрязък и не е гаранция, че след това тя няма да се промени поради и защото. Температура на човека варира в определени граници и е в зависимост от неговата активност, циркадния ритъм и т.н. А някои от нас по рождение могат да имат по-висока телесна температура

22

Анонимен

преди 4 години

Появили се един болен в България това ще доведе до заразяването на много хора.

21

Анонимен

преди 4 години

Кой ще им търси отговорност за безодговорността! Къде е г-н Гешев ? Къде е здравната система ?