27

:(

преди 4 години

*** и щастливите "бежанци" ... чак ми се плаче! Тези на снимката да ги настанят в Столипиново при нашите ***,да им дадат по една права лопата и да копат! Когато си заслужат храната с работа да имат претенции за нещо повече.

26

Ф.С.В.

преди 4 години

Хайде нова ОРДА с Дива-ци навлиза в Европа -за да краде изнасилва убива и лентяйства --А ЧестиТУ!!! А "меките китки" в Брюксел се почесват по голите темета и обясняват колко много трябва да сме толерантни солидарни и да ги посрещаме с плюшени мечета и къси полички ! 2.5 милиона ПЕНСИОНЕРИ В БЪЛГАРИЯ ГЛАДУВАТ И СА ПО ЗЛЕ ОТ ЕМИГРАНТИ -ЕВРОПА НА "ДВЕ ОГЛЕДАЛА' НА БОГАТИТЕ И НА БЕДНИТЕ!!

25

Шабан Мустафа

преди 4 години

Добре дошли , скъпи мюсюлмански братя ! Ще се грижим за вас,ще ви даваме помощи по 1100 лева,ще ви храним с дюнери!Вие сте мъченици на мохамеданската вяра !!!

24

Анонимен

преди 4 години

Така като чета тия мигранди са много по-добре въоръжени от нашенската армия. Па са и по-многобройни.

23

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Ердо има пари, той иска ЕС да признае Идлиб - като Турска територия , тогава ще ги прибере тия бежанци , даже в Идлиб ще ги прати ,ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

22

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 4 години

Хвърлят нещо като коктейли *** по гръцките полицаи , огньове горят, тия идват от война, не са много читавиХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

21

Анонимен

преди 4 години

до 23 Аре да те питам като ти хвърля газова граната, дали ще можеш да отидеш до нея без противогаз , че да ми я хвърлиш обратно, папагал!

20

Анонимен

преди 4 години

С мечка-стръвница дипломация няма!Просто стреляш пръв!

19

До 20

преди 4 години

Прав си. Където не помага дипломация си трябва армия.

18

Анонимен

преди 4 години

до 20 Е то с Ердоганя даже и ЕС не можа да се разбере, бе. За каква дипломация говориш? Като има липса на дипломация от отсрещната страна- стреляш на месо. Това е!

17

Sichtpunkt

преди 4 години

13 Наистина няма к'во да ги мислим гърците. Имат си армия на европейско ниво, а не като нашата.Важно е да имаш армия, но най - добре е да имаш добра дипломация!

16

До 15

преди 4 години

Армия няма как да имаме. Нали всички пищяха, че в мирно време армия не ни трябвала.При този тотален хейт и подигравки с военните, никой човек с достойнство и чест няма да влезе в армията, че и да тръгне да защитава хейтърите.Като казвах,че ако си събуеш гащите и да се надяваш, че нищо няма да ти се случи, разни акъллии ръсеха мозък,че акъл под шапка не виреел. Идва времето да се уверите,че със събути *** през лятото може и да ти е добре, ама през зимата най-малкото ще настинеш.Е сега да бягат у

15

Анонимен

преди 4 години

до 17 За изтребителите им винаги ще се намери гориво, бъди спокоен!

14

Рядък

преди 4 години

Гърците обаче не ядигат често изтребители щото нямат гориво икономически са зле.Така че са в опасност

13

Анонимен

преди 4 години

Оня български граничар който гръмна нарушителя е светъл пример за гърците!

12

Анонимен

преди 4 години

13 Наистина няма к'во да ги мислим гърците. Имат си армия на европейско ниво, а не като нашата. Бях 2007 -*** на гурбет в западна Гърция в едно малко градче. Само да ви кажа, че сутрин и вечер по една двойка изтребители патрулираха на 500 -600 метра височина. А ние имаме ли ресурс да вдигнем 2 изтребителя на месеца веднъж? Къде са гърците, къде сме ние...Няма място за сравнение.

11

House M.D.

преди 4 години

С 5.45 ("носорог") ли са ги спрели?

10

Анонимен

преди 4 години

Тия мигранти пътуват директно с автобуси от централната автогара пътуват до Одрин без да плащат една стотинка защото е пътуванията им е осигурени от.. знаете кой е.. Гледайте им по ръцете си държат смартфони, облечени са хубави... В Турция живеят като царско без да плащат нищо.. получават безплатно здравеопазване.. Толкова са лицемери, че като видят по-добри условия за живот избягат там..кърлежи..

9

Анонимен

преди 4 години

до 11 Те елините ще се оправят сами, не ги мисли. Винаги са били горд народ и не дават аванта. Нас обаче кой ще ни спаси от тия....

8

Анонимен

преди 4 години

Ердоган обявява война на Европа. Ползва жива вълна от невъоръжени беззащитни хора за отдушник на пропадналата си мегаломанска политика и разочарованието си от "батушката" Путин !