139

Анонимен

преди 4 години

Проектът е поредният либерален бълвоч, предлаган от ГЕРБ. Той противоречи на мнението на българите.

138

Анонимен

преди 4 години

Има основание за това, комунистите вече направо ги трепят, за другото няма смисъл толкова сурови наказания.

137

а бе,ръб

преди 4 години

До Анонимен 134За това ли няма ден без убийства в "цивилизованите"държави!?С глупостите дето ги дрънкаш показваш единствено,че не искаш да носиш отговорност,защото под маската на толерастия и интеграстия се крие един страхлив мишок,нищо повече!

136

факт

преди 4 години

Съгласен съм да отпадне този доживотен затвор без право на замяна. Чакам да пуснат на свобода няколко убийци за да бъдат екзекутирани пред семействата им...

135

Повече глоби

преди 4 години

и пробации? Как те ще въздействат на основния криминогенен фактор у нас-етносът без образование,без професия,не желаещ асоцииране,мързеливо чакащ да го гледаме и да му отглеждаме децата,които той не възпитава в общонационалните ценности(не може,не знае,не иска,мързи го).С какво ще го глобят-какво ще му вземат?Затворът за него е клуб по интереси и обмяна на опит на държавна издръжка.Нужно е да се засили принудителния труд-тежък,изпиващ силите,каращ да желаеш никога повече да не влизаш в затвора.

134

Край

преди 4 години

Наказанията в една държава трябва да са адекватни на развитието на обществата и.В страни с подобни на нашето общество има смъртно наказание, рязане на ръце, бой с пръчка. 30% от ромите и 3% от българите сегашните наказания не ги стряскат въобщеТакива глоба никога не плащат, в затвора им е по-добре отколкото в къщи.Сегашните наказания са ефикасни в Швеция, дания, Холандия и Германия но при нас -не.

133

Анонимен

преди 4 години

Герберите май се подсигоряват.

132

СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ

преди 4 години

ДА ГО ЗАМЕНЯТ СЪС СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ !!!!

131

Аха, пак си

преди 4 години

остават вратички, пак ще започнат далаверите, нали тези продажници са бъдещи затворници, мислят за кожата си. Да си направят и луксозни килии, че като Баневи ще почнат да хленчат!

130

Анонимен

преди 4 години

134 никой няма да те разбере. Смъртната присъда ако почетат повече ще видят, че не води до по-малко престъпления. Освен това има доказано много грешки и хора, които са убити се оказва, че са невинни. Естествено, че никой няма да пусне хора да продължават да убиват, но има други начини за справяне с проблема. В цял свят има затвор за един уикенд, взимане на книжката за 1 месец и това дава много добри резултати и превенция. В България има закони само на хартия и абсурдни глоби и накрая нищо.

129

do 134

преди 4 години

не думай, бе дебилще хванеш сериен убиец и ще го превъзпитаваш с курсове, така ли :)))))))))поне не се обаждай неподготвен,че си смешен

128

До 135

преди 4 години

Точно така, брат'чеТ.Дайте им възможност за рецидиви.Криво дърво се оправя само с брадва. Лееко криво може като го привържеш към право, ама за тотално кривото само брадвата помага.

127

Анонимен

преди 4 години

В цивилизованите държави няма присъда доживотен затвор.Доживотни затвори и смъртни присъди има само в държавите от третия свят и при фашистко-комунистическите режими като САЩ, Русия и Китай.В нормалните цивилизовани държави има ефективни програми за реабилитиране на престъпниците и пълното им интегриране обратно в обществото. А това се постига само чрез неагресивни принципи.

126

някой

преди 4 години

трябва да няма доживотен затвор, а висша мярка - демек, смъртна присъда. За особено тежки престъпления като - убийства, изнасилвания, тероризъм, корупция в големи размери. Като в Китай, един куршум в тила и гроб без име. Така ще се реши въпроса с престъпността. В арабските държави също ти режат главата, това е

125

специалист

преди 4 години

Пробация да се замени с тежък физически труд и обучителен курс докато не завърши висше образование и три чужди езика.

124

Анонимен

преди 4 години

До ЦИНИКПич, ако мислиш, че разголването е причина за изнасилването, ти или си пълен невежа, или си съпричастен към такива престъпления.

123

Анонимен

преди 4 години

Та то вече не ни остана население за осъждане и отпадане~!Правителството си измисля собствени закони за себе си да си отърве кожата...............

122

Анонимен

преди 4 години

Суперрр! Ура! България на рецидивистите! Да живей! Браво, Боко, браво ГЕРБ, браво престъпници гнили!

121

Анонимен

преди 4 години

Сегашните крадци си подготвят ново законодателство по което няма да ги съдят за ликвидацията на България!

120

Анонимен

преди 4 години

До до аноним 109 (до 111)Като си спомня само Плевнелиев какъв обединител беше... Или П. Стоянов...Да не говорим и за Първанов и Желев!Така че Радев е още цвете по сравнение с предишните!Ама не е "НАШ"! Това боде...