110

Калеко Алеко

преди 4 години

Така е по това време в самата България комунистите избиват десетки хиляди българи несъгласни с идеите на кремълските постановчици и ако говорим за антибългаризъм, трябва да посочим и заклеймим другарите заченати на Бузлуджа, които взривяваха църкви, извършваха политически убийства и диверсии с/у България, а на по-късен етап преминаха към директен геноцид над българско население, отказало да се порушофиличи ... !!!

109

Добре е...

преди 4 години

...че налазилите сърбомани в този форум са анонимни. Бих казал - този /временен/ факт е много здравословен за тях. Желая им все така добро здраве!

108

Анонимен

преди 4 години

Сърбите от всички съседи най много ни мразят!

107

Анонимен

преди 4 години

Македония е Сърбия както и Косово.Косово е Албания. Косово иска да се обедини с Албания, докато Македония не иска обединение с българия.

106

Анонимен

преди 4 години

Как никой да не споменава? Всичко се знае, вярно, че тука се крие, но смъртните присъди на терористите казват всичко. Окупаторите са разплакали хиляди майки, това остава в народната памет и ще се помни с векове.

105

Анонимен

преди 4 години

Македония е Сърбия както и Косово

104

стар пожарникар

преди 4 години

Никой не споменава, какви са ги вършили нашите войски като окупатори?

103

Анонимен

преди 4 години

А какво да направят с колаборационистите на фашистичкият окупатор според вас? С медали и ордени ли да ги накичат?

102

Анонимен

преди 4 години

Че са избити са, но това, че са българи е само подробност. Избити са не защото са българи, а защото са били терористи от терористичната организация ВМРО. Това е истината.

101

Анонимен

преди 4 години

Ами просто македонците са си направили техният възродителен процес. Не виждам защо се възмущавате, като в същото време възхвалявате нашият

100

prostak

преди 4 години

До Анонименнапротив....за тези неща трябва да се говори и никога да не се забравя....нещо като национална памет.....защото по твойта логика тези хора са се жертвали за нищо...това са били горди българи....ясно ли ти е?!....А иначе съм съгласен че трябва да им простим за националното им предателство на едните....и на другите дето ни викат брато а са избивали невинни само за това че са българи

99

Анонимен

преди 4 години

Абе, "дивани рамбовци", кой от вас ще грабне оръжието и ще тръгне на война, а!Шъ съ изпокрийте като гли!!!. сти в за!?! .д. ник!!!!Хайде, Пишман патриотчета, бегом в армията, ама не девет месеца, а две години, при това доброволно и безплатно!!!!!

98

Анонимен

преди 4 години

Престанете да подклаждате изкуствено напрежение помежду ни!!!Едва сега, лека-полека, започнахме да общуваме без предразсъдаците на миналото от преди повече от Век!Разберете, такива са били политическите обстоятелства в онази далечна епоха и то не само на Балканите, но и в "цивилизована" Европа!

97

хх

преди 4 години

Тези статий който се пишат откакто сръбския говорител на престъпника Милошевич се изцепи в ефир са донякъде и отговор от БГ , но от друга страна се подклаждат ор руснаците сеещи вражда която пречи на интеграцията в ЕС и НАТО

96

Анонимен

преди 4 години

До Пирин20 000 са избити най-вероятно до 50та или 50 и някоя. 1200 са само Януари 45та а за цялата 45та се водят 4700 убити.

95

хаха

преди 4 години

И двамата пишат истината и пу....ката Димитров и сатрапа Сталин са все смъртни врагове на България

94

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименпа и друго:-ВИЕ,"анонимните",защо си не координирате писанията?..Защото единия от вас долу твърди:-"Пияната манерка Г. Тарбата е искал България да прави федерация с Югославия",а ти-ДРУГИЯ "анонимен" твърдеш,че.."Тарабата са МОЛЕЛ на сталин да станем техна република"..?!?!Е,кой "анонимен" плещи "истината"?

93

ПроСоТо

преди 4 години

До Анонименотново грешиш!НЕ Г.Тарабата се е "молил на Сталин",а бай ви Тодор НА ДВА ПЪТИ е предлагал България да стане част от СССР!!!!Е,ония са имали интерес ..някакъв.И са отказали...А "Г. Тарбата" е искал СЪВСЕМ ДРУГО,за това оня го е ликвидирал!

92

Ба

преди 4 години

До Пирин1200 са жертвите само по списъка на Лазар Колишевски.Иначе се оценяват на 22 000 жертвите.Ти от Пиренска Русия или Пиренска Македония беше?

91

Пирин

преди 4 години

Явно дискусиите в българо-македонската историческа комисия дават резултати. Доскоро в България се тръбеше най-официално че в Македоняи след 1944 били избити 20-30 000 българи. Сега бройката е загубила една нула, че и намалена с 50%. След известно време ще изгуби и друга нула, докато накрая се окаже, че убитите "българи" се броят на пръсти. Или както се казва "Посмали, ***, посмали" :)