106

сорос

преди 4 години

тая на училище не ходи ли,кой и плаща разходите да шари по света?

105

Анонимен

преди 4 години

Митко, Миткооооо... мозък нямаш за 2 ст. 19 см акъл!

104

Анонимен

преди 4 години

До Митко 19смТи си неграмотен талибанин затова не си чувал за фотосинтеза.

103

Митко 19см

преди 4 години

Написах "форосинтеза" в Гугъл. Нищо не излезе. Или ТЕ не искат раята да има достъп до тази информация?

102

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"стига да вземеш обрато вългеродния диоксид от атмосферата...Ами с тези пари (които не са никак малко) да вземат да залесят няколко дървета"Айде да ти задам едно просто въпросче? Въглеродния диоксид като е вреден защо помага на дърветата да растът?И още едно въпросче. Кислорода в атмосферата от къде се взема? И още едно въпросче. Въглерода в органичната материя коят изгражда всички животни и растения от къде се взема?Ако не се сещаш за отговор пиши в гугъл "форосинтеза"

101

Митко 19см

преди 4 години

Кауцатча им е тотална деиндустриализация на белите страни и колоницазия от мири лизви безполезни нег гери---Не ме разочаровате :)Но като си казал А, кажи и Б. Разкажи ни за Шо.рош, илюминатите, рептилите, кемтреилс, РАН-ът.

100

Анонимен

преди 4 години

Тя е една *** маша в ръцете на Соросовите неолиберали-комунисти!

99

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Не каузата е проблемна, каузата сама по себеси добра."Глупости на търкалета. Кауцатча им е тотална деиндустриализация на белите страни и колоницазия от мири лизви безполезни нег гери. Климата няма нищо общо. Ако има пукаше за въглеродните емисии щяха да пискат на Китай и Индия а не на белите страни.Освент това науката отдавна е доказала че CO2 е полезен за растителностт и за живота на земята като цяло. А климатичните промени са изцяло контролирани от слънчевата активност.

98

Франкофон

преди 4 години

Слънцето изстива затоплянето е само благодарение на немските шлепове ес класи а8 и тн.Нека да закрием немската индустрия и нека го направим сега.Умре ли германия изчезват и бушмените.

97

Анонимен

преди 4 години

интересно като ходи няколко пъти от швеция до вашингтон, *** в самолета ли въртя, че предпочитала нисковъглероден превоз? пълни дивотии.

96

Koko

преди 4 години

Грета никога няма да бъде Николета!

95

Анонимен

преди 4 години

Дано да има повече затопляне, че с тия сметки за парното...

94

Българин=бушмен

преди 4 години

На топъл климат се радват само китайци афро и български бушмени.Грета е от Стокхолм и знае как истинската бяла раса а именно викингите са оцелели.Само студ и мраз никога повече лято.

93

Анонимен

преди 4 години

Какво и разбира главата на тая? Тя е с основно образование. Колкото разбират нашенските необразовани роми, толкова и тая. Айде да заминава...

92

Анонимен

преди 4 години

До Конче с каляска"но с какво ще се запли кюмбето?С ***?"Ааа не. Тове не е екологично. Отделя се метан което прави климата по-топъл сиреч по-хубав, което обаче е лошо.

91

Българин=утайка

преди 4 години

Грета ме радва адски много.Забранете китайските стоки знаем с ква кюмюрена енергия се правят.Да ги продават на околните бушмени в Азия.

90

Анонимен

преди 4 години

До huhu"да ходи да шества из щатите, който се изтеглиха от Парижкото споразумение въпреки, че са най-големия замърсител с света."Най-големите замърсители са Китай и Индия.

89

Чърчил

преди 4 години

Българите са единственото нещо което ме отвращава на тази Планета.

88

Евгени Георгиев

преди 4 години

Тая недоучила мързелана нито е смела, нито има ясни идеи, нито е борбена.Просто не се усеща, че я използват в момента и като порасне още няколко години ще я забравят.Поне да ходи на училище, че да има с какво да се занимава.Ама и това не прави. Жалка история.

87

Анонимен

преди 4 години

Тя е с леко забавено развитие.