108

аа

преди 4 години

Не е вярно че грузинците изпълняват изискванията на НАТО. НАТО има едно основно изискване - границите на държавата да са ясни. Нито Грузия, нито Украйна е с ясни граници в момента. С непризнатите международно автономни републики в техните граници НАТО не може да си позволи приемането им, защото това би означавало директно влизане във война. Грешката която руснаците допуснаха с приемането на прибалтийските държави в НАТО, няма да се случи нито с Грузия, нито с Украйна. А на Беларус също им е ясно

107

ТУЗ

преди 4 години

Те едни много силни френски командоси ядоха голям бой от селяните в Коиловци, че им утъпкали нивата... Голям срам браха тогава. Чак до болница стигнаха.Може и да са ги уважили нашите тогава, не се разбра много...

106

Анонимен

преди 4 години

Не знам защо, но доктор Гилотин е измислил лекарство за французи.

105

Виц

преди 4 години

Франция има силни командоси.

104

Анонимен

преди 4 години

Макаронът както се зъби на всеки, може да го повлекат жълтите жилетки, барабар с цяла Франция.Ще стане една, дето не е стаеала.Да си налягат пapцaлкитe франсетата, да не ги подгони мечка.

103

Анонимен

преди 4 години

Френският кораб бил примамка за събиране на данни за руската техника. А като се появи руски разузнавателен самолет? "Вижте какво става!" Като ощипани моми са.Ако се появи руски разузнавателен кораб край техните брегове, или тези на САЩ? Те какво ще направят?Всъщност, според тях, шпионирането не беше ли нещо лошо?

102

Анонимен

преди 4 години

Да не се правят на ощипани французите, защото им знаем мръсните натовски номеерца.Като че ли ако мине руски кораб край Франция или колониите й те ще стоят със скръстени ръце.Каквото са търсили, точно това са намерили. Да бо морно седяло, не би чудо видяло.

101

Анонимен

преди 4 години

Каква котка и мишка, в Черно Море и чайките не летят без знанието на Русия стига глупости.

100

Френците

преди 4 години

си играли на котка и мишка, но не са разбрали, че в Крим мишката са те.Те и иначе пак са си мишки, които се мислят за котки.

99

Анонимен

преди 4 години

Американо-туркофилията е тежка умствена изостаналост, за която няма лечение. Единствената възможност е терапия с АК-47.

98

Анонимен

преди 4 години

Ако са много отворени защо не се опитатда минат през пролива на своя глава,през "интернационални води" както смятат.Страхливи френски морячета. Крим е руски,за да минат под моста трябва да поискат разрешение от Русия и да заплатят за лоцманда ги прекара в Азовско море, оттам можеда отидат до някое украинско пристанище.А те обикалят като изоглавени и следелируските радари.

97

Анонимен

преди 4 години

По действията на френците личи, че те са раздразнени дори повече от руснаците, които провокират. Явно имат да со връщат за нещо и ще си го получат.Крим е бил, и остава руски, а те са безсилни пред факта.Моите най-искрени съболезнования.

96

Анонимен

преди 4 години

Простички франсета...

95

Анонимен

преди 4 години

До Стамат от ВиК-СофияНеграмотен дъсчен шoп, в българския език НЯМА ДУМА В МНОЖЕСТВЕНО ЧИСЛО. ЗАВЪРШВАЩА НА "Й"!Набий си го това в дъсчената TИKBA!

94

Стамат от ВиК-София

преди 4 години

ха ха ... *** кво се пънат с техните тенекий ... айде марш в просията !

93

Анонимен

преди 4 години

А, бе, защо руските генерали излизат пред медиите и си казват каквото имат да казват, а американските и натовските генерали все "желаят да запазят анонимност"? Страх ли ги е, какво?

92

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 104Въйййй!!!Ама сериозно? Не знам за руснаците, ама пък на франсетата въобще, ама ВЪОБЩЕ не е собственост Черно море!

91

Анонимен

преди 4 години

"Капитан Биро" патрулира в Черно море и вижте какво става" - франсе, к'ъв го дириш тук? За к'ъв Чeп си дошъл? Това да не ти е Африка, дето си я разделихте с линийката като торта? Айсиктерикс, ще видиш какво става! P.S. А най-смешното е, че франсетата си мислят, че пилотът на Бе-12 прави снимки! В самолет с четирима души екипаж точно пилотът ще прави снимки???

90

Анонимен

преди 4 години

Неграмотни, Черно море не е собственост на Руснаците.

89

Анонимен

преди 4 години

До АнонименМишка си ти.