28

ти си уникално прост

преди 4 години

До SichtpunktАбе *** комшиите какво получават по "Син поток".

27

Анонимен

преди 4 години

Искам да сме пак под топлото крило на османската империя. Много по-добре е да бъдем управлявани от Високата порта в Цариград, отколкото от червените комисери в Брюксел.

26

АнонимеН

преди 4 години

До Анонимен 26ПЪРВИТЕ СТАТИИ БЯХА ЗА 50 МИЛИАРДА НА ГОДИНА КАПАЦИТЕТ НА ТАНАП!А ЗА ТУРСКИ ПОТОК КАКЪВ ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ ДАВАХА НЕ Е ИСТИНА А ПОСЛЕ СЕ ОКАЗА ИСТИНАТА СЪВСЕМ ДРУГА!!!ТА РЕАЛНО МОЖЕ И ПОД 30 ДА Е КАПАЦИТЕТА НА ГОДИНА НИЩО ЧУДНО :)МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА ДА ИМА ЗА БЪЛГАРИЯ ПЪЛЕН КАПАЦИТЕТ ПА ЗА ДРУГИТЕ ДА СИ ЯДАТ УШИТЕ ;D

25

Анонимен

преди 4 години

До УбавиНовиниДнесГаза е на англосаксонците и турците имат дял

24

Sichtpunkt

преди 4 години

"Няма как да пуснат газ през турски поток. Тръбата минава под морето и е невъзможно газта да бъде изпомпана."До сега НЯМА нито един действащ морски поток. Норвегия и Полша строят такъв, но там подводната част е несравнимо по-малка от тази на СП2, още повече на ТП. Технологията е много спорна като има вероятност газта по трасето да се запали от нагнетяването до необходимото налягане, за да може да се изтласка газта.

23

Анонимен

преди 4 години

До АнонимеН 23От къде ги измисли тези 50 милиарда капацитет на "ТАНАП" засега е 16 милиарда като се предвижда да стигне до 31 милиарда и то след време.

22

УбавиНовиниДнес

преди 4 години

Много убаво. Само че забравили сте да напишите кой е собственник на Азербайджански газ.

21

Анонимен

преди 4 години

Русофилите преди години лъжеха ли ,лъжеха,че газ няма от къде да дойде освен от необятната Русия!А,какво се оказва,хем ти втечнен газ,хем ти азерски газ,ще стане и по-интересно когато и туркменски газ достигне до ТАНАП!

20

АнонимеН

преди 4 години

СЕГА СМЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ТУРЦИЯ!!!НО ПО-ДОБРЕ ЗАЛОЖНИЦИ НА ТУРЦИЯ ОТКОЛКОТО ЗАЛОЖНИЦИ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ!ТАНАП Е С КАПАЦИТЕТ 50 МИЛИАРДА КУБИЧНИ МЕТРА НА ГОДИНА И Е ИДЕАЛЕН ЗА БЪЛГАРИЯ С НЕЙНОТО ПОТРЕБЛЕНИЕ ОТ 3 МИЛИАРДА КУБИЧНИ МЕТРА НА ГОДИНА!С ДВЕ ДУМИ БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЕ ЗАВИСИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 50 ГОДИНИ!!!

19

Един

преди 4 години

Ако схващаш мисълта ?Вие сте длбоки като *** rъz и затова не успяваме да ви прихванем хвърковатите мисли. Значи викаш Ердоган, ми той може и двеста гушера да я направи тая газ.... Бааа маамуу, тоя Ердоган бил голям патрон!

18

Професор

преди 4 години

Няма как да пуснат газ през турски поток. Тръбата минава под морето и е невъзможно газта да бъде изпомпана.

17

Крим не е руски

преди 4 години

До До 17 Крим не е рускЯд ли те е че Газпром ще фалира .ха.ха да не е само руската газ бре..... Вземи прочети малко и се ограмоти от колко източници ще има газ за България..ха.ха.ха

16

До 17 Крим не е руск

преди 4 години

Много си зле бе ! На 8 януари се пуска " турски поток" в действие. Ще имаш газ но на висока цена чрез посредници. Каквото каже Ердоган. Ако схващаш мисълта ?

15

Крим не е руски

преди 4 години

Край на руското газово робство браня българи. Благодарение на Правителството вече ще имаме няколко източника на газ за България.

14

Sichtpunkt

преди 4 години

Само да доуточня, че най - голямата диаспора в еврейската държава е тази на руснаците, близо 200 000 души. Вий си говорете кой евреин, кой мисюлманин - фактите говорят.Като съм приказвал с руснаци живеещи в Израел, ме "финтират" с разваленият си английски, че са евреи. Дори ги срам да кажат, че са руснаци!

13

Бай Х

преди 4 години

Българите пак никой не ги бръсне за нищо. Както винаги и тази инвестиция минава покрай БГто.

12

Анонимен

преди 4 години

До 12От русофилското ти заслепление разбирам защо си сложил минус на коментара ми, че руски газ не ми трябва !

11

Евреино

преди 4 години

До Sichtpunktи за да те разбия окончателно евреино лъжлив:износа на газ е само 30% от дохода на ГазПромна вас евреите още ви излиза пена по истите да злобеете по Русия защото ви изрита от всичките си енергийни компании и ги национализира това което Украинския Евреин Горбачов и предателя Елцин ви даде - Путин ви го нациобализирамрете от злоба евреи мерзки - гнисния ви нов световен ред се ПРОВАЛИ !!!

10

Анонимен

преди 4 години

На мене газ не ми трабва, нито руски, нито азерски, нито американски.Отоплявам къщата с термапомпа от чист български воден източник, а на покрива фотоволтайци с 12 Квт. мощност, които произвеждат почти двойно повече от разхода. Излишъка ми го плащат бунаците, който ползват газ и ток за отопление.

9

Евреино

преди 4 години

До SichtpunktРусия за 2018 е доставила за европа около 200 милиарда кубика газза сравнение износа на Американска газ за европа е 2.7% от руския износ за 2017 и 3.2% от руския износ за 2018Американския газов излишък - около 16 милиарда кубика се изнася за Япония и корея и е договорен до 2026 гколкото и да ви е тъжно на вас евреите - Европа ЗАВИНАГИ ще зависи от Русия !лошото е че Българите ще останат без газ а на западните ви господари не им пука !